Peter van Lonkhuyzen

Peter van Lonkhuyzen is een veelgevraagde spreker over tegenspraak en transparantie. In 2015 publiceerde hij het boek Tegenspraak, Hoe je beter wordt van dwarsliggers, en in 2016 het e-book Met Van Manen naar een open cultuur.

Veel organisaties staan voor de uitdaging om transparanter te worden. Een open cultuur is echter niet eenvoudig te realiseren. Managers en professionals moeten in staat zijn elkaar aan te spreken en openstaan voor constructieve feedback. In zijn lezingen en workshops beschrijft Van Lonkhuyzen best practices. Hij laat zien waar de weerstanden tegen tegenspraak vandaan komen, en hoe ze te overwinnen zijn. Een open cultuur levert meer betrokkenheid, betere teamprestaties en meer werkplezier op.

Als journalist schrijft Van Lonkhuyzen al jarenlang over organisaties en transparantie. Voorheen werkte hij als (adjunct-)hoofdredacteur van verschillende managementbladen.

Wilt u Peter van Lonkhuyzen boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Peter van Lonkhuyzen spreekt graag over:

Peter van Lonkhuyzen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter van Lonkhuyzen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21