20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter van Lonkhuyzen

Peter van Lonkhuyzen als spreker boeken

Zoekt u naar een ervaren gastspreker die uw organisatie kan inspireren en uitdagen? Dan is Peter van Lonkhuyzen de ideale keuze. Met zijn expertise op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap, belooft Peter van Lonkhuyzen niet alleen een verrijkende ervaring, maar ook praktische inzichten die direct toepasbaar zijn in uw organisatie. Op deze pagina leest u meer over de unieke bijdrage van Peter van Lonkhuyzen en waarom hij een must-have is voor uw volgende evenement.

Peter van Lonkhuyzen

Informeel leiderschap

Over organisatiecultuur en leiderschap

In een wereld waar organisaties zich snel moeten aanpassen, wordt de rol van autonome medewerkers en effectief leiderschap steeds crucialer. Peter van Lonkhuyzen, een autoriteit op dit gebied, belicht hoe organisaties kunnen evolueren door het creëren van een cultuur die zowel psychologische veiligheid als informeel leiderschap bevordert. Hij behandelt onderwerpen zoals de dynamiek van macht binnen organisaties, het belang van transparantie, en de kunst van samenwerken in een moderne setting. Zijn lezingen bieden een diepgaande kijk op hoe leiders en medewerkers samen een succesvolle, toekomstbestendige organisatie kunnen vormen.

Peter van Lonkhuyzen inhuren voor een lezing

Het boeken van Peter van Lonkhuyzen voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het verstrekken van een offerte binnen 24 uur tot het bieden van uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. We nemen eventuele drempels weg en zorgen voor een soepele ervaring, zodat u zich kunt focussen op het succes van uw evenement.

Biografie van Peter van Lonkhuyzen

Peter van Lonkhuyzen heeft zich ontpopt als een prominente stem in het veld van organisatiecultuur en leiderschap. Zijn carrière begon in de journalistiek, waar hij als (adjunct-)hoofdredacteur werkte voor verschillende managementbladen. Deze ervaring gaf hem een uniek inzicht in de complexe dynamiek van organisaties en leiderschap.

Zijn boeken, zoals ‘Informeel leiderschap’ (Boom, 2022), ‘Met Van Manen naar een open cultuur’ (Haystack, 2016; e-book), ‘Tegenspraak, Hoe je beter wordt van dwarsliggers’ (Haystack, 2014), en ‘Taboe: Macht’ (Scriptum, 2009), weerspiegelen zijn diepgaande begrip van organisatorische psychologie en de essentiële eigenschappen van effectief leiderschap.

Peter van Lonkhuyzen is niet alleen een gerenommeerd auteur en onderzoeker, maar ook een boeiende spreker. Zijn lezingen en workshops zijn gevuld met praktische tips en handvaten, waarmee hij laat zien hoe organisaties zich kunnen verbeteren en aanpassen aan de veranderende wereld. Zijn benadering is eerlijk en direct, waarbij hij soms ongemakkelijke waarheden aan het licht brengt die cruciaal zijn voor zelfinzicht en organisatorische groei.

Als dagvoorzitter, gastspreker, of debatleider, brengt Peter van Lonkhuyzen een schat aan kennis en ervaring naar uw evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem een uitstekende keuze voor diverse soorten evenementen.

Met een focus op het verbeteren van organisatieculturen en het cultiveren van effectief leiderschap, biedt Peter van Lonkhuyzen een uniek perspectief dat zowel verhelderend als transformerend kan zijn voor uw organisatie. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een blijvende impact hebben op zijn publiek.

Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van het vinden van de juiste spreker voor uw evenement. Daarom bieden we u all-inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide ondersteuning en een tevredenheidsgarantie. Met meer dan 20 jaar expertise in het veld, staan we garant voor een naadloze ervaring en een evenement dat uw verwachtingen overtreft.

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van Peter van Lonkhuyzen voor uw volgende evenement, neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe Peter’s unieke inzichten en ervaringen uw organisatie kunnen verrijken. Boek nu en laat u inspireren door een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap in Nederland.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Peter van Lonkhuyzen

Schrijf een review

Video met Peter van Lonkhuyzen

Meer informatie & boekingen

Peter van Lonkhuyzen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter van Lonkhuyzen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers