20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter Savelberg

Peter Savelberg als spreker boeken

Peter Savelberg is jouw ideale keuze als je op zoek bent naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook inzichten biedt in stedelijke transformatie, citymarketing, leiderschap en innovatie. Met een achtergrond in de bouw, architectuur en vastgoed, en ervaring in leiderschapsrollen bij grote corporates, brengt Peter een unieke mix van kennis en ervaring met zich mee. Zijn visie op Nederland als ‘grote groene wereldstad’ en zijn concept van de 10 nieuwe Nederlandse Deltawerken zijn slechts enkele voorbeelden van hoe hij het publiek meeneemt in een toekomstgericht perspectief. Op deze pagina ontdekt u meer over Peter’s expertise en hoe zijn lezingen uw evenement kunnen verrijken.

Peter Savelberg

Stedelijke transformatie & citymarketing

Peter Savelberg spreekt over thema’s die cruciaal zijn voor de toekomst van steden en gemeenschappen. Zijn focus ligt op stedelijke transformatie en innovatie, onderwerpen die essentieel zijn in een snel veranderende wereld. Hij biedt inzichten in hoe we steden kunnen transformeren tot duurzame, leefbare en technologisch geavanceerde omgevingen. Met onderwerpen variërend van duurzaam bouwen tot mensgerichte technologie, biedt Peter een scala aan mogelijkheden voor organisaties die willen innoveren in hun benadering van stedelijke ontwikkeling en management.

Peter Savelberg inhuren voor een lezing

Het boeken van Peter voor een lezing bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant. Ons all-inclusive tarief en de snelle offerteprocedure zorgen ervoor dat je snel duidelijkheid hebt over de mogelijkheden en kosten. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie garanderen een zorgeloze ervaring. Neem contact op, bespreek je wensen en wij regelen de rest, zodat jij je kunt focussen op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Peter Savelberg

Peter Savelberg, een autoriteit op het gebied van stedelijke transformatie, citymarketing, leiderschap en innovatie, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met een opleiding in bouwkunde en architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en een Master in Real Estate van de Universiteit van Amsterdam, legde Peter de basis voor zijn veelzijdige loopbaan. Hij heeft belangrijke leidinggevende posities bekleed bij KPN en TNTPost Group en is sinds 2000 een succesvol ondernemer.

Zijn reizen over de hele wereld en interacties met diverse culturen en professionals hebben zijn visie gevormd. In 2013 begon hij zijn inzichten te delen, wat resulteerde in talloze uitnodigingen om te spreken op spraakmakende evenementen. Bovendien zijn zijn visie op Nederland als ‘grote groene wereldstad’ en de 10 nieuwe Nederlandse Deltawerken slechts enkele voorbeelden van zijn vernieuwende denken.

Als spreker is Peter een meester in het verbinden van technologische ontwikkelingen met kansen voor sociale innovatie. Daarom stelt hij voor de beste ziekenhuizen te bouwen, een netwerk van duurzame, LED-verlichte groentefabrieken te creëren en een efficiënt transportnetwerk te ontwikkelen. Bovendien ziet zijn TristateCity Marketing-model Nederland als een grote groene megastad, klaar om te concurreren op het wereldtoneel.

Door zijn uitgebreide ervaring als voorzitter en keynote speaker, gekoppeld aan zijn gastdocentschappen aan universiteiten, biedt Peter Savelberg een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen van onze tijd. Daarom zijn zijn lezingen een verrijking voor elk evenement, waarbij hij het publiek meeneemt op reis naar een duurzame, innovatieve toekomst.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Peter Savelberg

Schrijf een review

Video met Peter Savelberg

Meer informatie & boekingen

Peter Savelberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter Savelberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers