20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
John Lin Copyright foto: Jeroen Paling

John Lin als spreker boeken

John Lin is een veelgevraagde China-expert en platform evangelist, bekend om zijn diepgaande inzichten in Chinese innovatie. Met zijn unieke achtergrond als stereotype Nederlandse Chinees, combineert hij kennis van het Oosten en het Westen in inspirerende sessies. John’s ervaringen variëren van zijn werk bij bol.com tot zijn vaste column bij Twinkle Magazine. Zijn expertise ligt in het vertalen van Chinese innovaties naar de Nederlandse context, wat hem een uitstekende keuze maakt voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van digitale transformatie en platformeconomieën.

 

John Lin

Brengt het oosten en westen dichter bij elkaar .

John Lin als dagvoorzitter boeken

John Lin onderscheidt zich als dagvoorzitter door zijn focus op de synergie tussen Oosterse en Westerse innovaties. Zijn expertise in de Chinese markt en ervaringen met bedrijven als Alibaba en Tencent, stellen hem in staat unieke thema’s aan te snijden. John brengt onderwerpen als digitalisering, platformeconomie, en cross-culturele bedrijfsstrategieën levendig en toegankelijk voor zijn publiek. Zijn vermogen om complexe onderwerpen te vertalen naar praktische strategieën maakt hem een ideale dagvoorzitter voor conferenties en seminars.

Over Chinese innovatie

Chinese innovatie is een fascinerend en snelgroeiend veld, waarin China vooroploopt op het gebied van digitalisering en platformeconomie. John Lin biedt inzicht in hoe Chinese bedrijven zoals Alibaba en Tencent de wereldmarkt hebben hervormd. Zijn lezingen kunnen onderwerpen als de impact van deze innovaties op de wereldwijde economie, technologische ontwikkelingen in China, en de unieke zakelijke cultuur en strategieën in China omvatten. Deze onderwerpen zijn essentieel voor bedrijven die willen concurreren in een steeds meer door technologie gedreven wereld.

John Lin inhuren voor een lezing

Het boeken van John Lin voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Neem contact op met Quality Bookings en binnen 24 uur ontvangt u een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team biedt uitgebreide support om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. We begeleiden u stap voor stap door het proces en zorgen dat alle aspecten van de boeking voldoen aan uw wensen en behoeften.

Biografie van John Lin

John Lin’s levensverhaal is even uniek als inspirerend. Geboren en getogen in Nederland als deel van de eerste generatie Chinese immigranten, groeide hij op in een Chinees afhaalrestaurant, waar hij al vroeg leerde balanceren tussen twee culturen. Deze ervaringen hebben hem gevormd en bijgedragen aan zijn latere carrière.

Na zijn studie Innovatiemanagement aan de Erasmus Universiteit in 2017, begon John zijn carrière bij bol.com. Daar specialiseerde hij zich in strategie en business development, waarbij hij veel inspiratie putte uit Chinese platformbedrijven zoals Alibaba, Tencent en Bytedance. Zijn werk omvatte niet alleen het vertalen van deze kennis naar de Nederlandse markt, maar ook het begeleiden van de directie van bol.com op inspiratiereizen naar China.

Als Lead Ecosystem Business Developer bij bol.com, heeft John aanzienlijk bijgedragen aan het vormgeven van het ecosysteem rondom het bedrijf, gebruikmakend van zijn expertise in de Chinese markt. Deze rol versterkte zijn reputatie als een gerespecteerde China-expert.

Zijn passie voor het delen van kennis en het samenbrengen van Oost en West blijkt verder uit zijn rol als columnist voor Twinkle Magazine en spreker op diverse e-commerce en platformevenementen. John’s benadering is uniek; hij gebruikt inspiratie als een middel om bruggen te bouwen in plaats van de polarisatie die vaak in de media te zien is.

John’s lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend, vaak doorspekt met een vleugje Chinees-Nederlandse humor. Zijn vermogen om de luisteraar mee te nemen op een reis door de wereld van Chinese innovatie en digitale transformatie, maakt hem een gewilde spreker op evenementen die zich richten op technologie, innovatie en internationaal zakendoen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over John Lin

Schrijf een review

Video met John Lin

Meer informatie & boekingen

John Lin inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met John Lin
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers