20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Paul de Munnik
Exclusief bij
Quality Bookings

Paul de Munnik als spreker boeken

Twintig jaar lang maakte hij furore als helft van het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda en De Munnik. Inmiddels timmert Paul de Munnik aan de weg als soloartiest en wordt hij veelvuldig geboekt voor uiteenlopende bedrijfsevenementen en bijeenkomsten. Niet alleen voor puur muzikale optredens, maar ook voor dagvoorzitterschappen in combinatie met muzikale intermezzo’s.

Paul de Munnik

Muzikaal dagvoorzitter

Biografie van Paul de Munnik

Paul de Munnik wordt geboren op 30 september 1970 in Dronten en kent een muzikale jeugd. Zo zingt hij onder meer in een jeugdkoor en speelt hij in een new-waveband. Een studie aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam is een logische vervolgstap. In het gebouw waar zich op dat moment ook de Toneelschool bevindt, ontmoet hij Thomas Acda; de klik is er meteen.

In 1993 studeren Paul en Thomas af met een gezamenlijke productie waarvoor ze de Pisuisse-aanmoedigingsprijs ontvangen. Al snel na zijn afstuderen gaat eerstgenoemde aan de slag als docent op de Kleinkunstacademie. Ook maakt hij als acteur zijn opwachting in verschillende televisieseries en werkt hij enige tijd als explicateur in het Nederlands Filmmuseum.

Succes met Acda en De Munnik

De meeste bekendheid vergaart Paul als hij in 1995 opnieuw gaat samenwerken met zijn vriend Thomas. Acda en de Munnik groeit uit tot een van de succesvolste muziekduo’s in de Nederlandse geschiedenis en trekt twintig jaar lang volle zalen met goed ontvangen theater- en cabaretprogramma’s.

Net zoveel indruk als met de theatervoorstellingen, maakt Acda en de Munnik met talloze singles en albums. Wat in 1995 begint met Zwerf’On, eindigt in 2015 met de afscheidstournee NAAM. In dat jaar speelt Paul samen met Thomas de laatste voorstellingen in Koninklijk Theater Carré, waarna hij een Koninklijke onderscheiding en de Andreaspenning van de stad Amsterdam ontvangt.

Bekende soloartiest inhuren voor maatwerk optreden

Tijdens zijn lange carrière verzorgt Paul ook zelf en met anderen veel voorstellingen. Zo trekt hij in 2007 samen met Kees Prins en JP den Tex langs de Nederlandse theaterzalen met het liedjesprogramma Op weg naar huis. In het najaar van 2010 volgt Brellando met Fernando Lameirinhas en Riet Muylaert en in 2011 Heimwee naar de hemel met Maarten van Roozendaal.

In 2016 toert Paul langs zeventien kleine intieme zalen met eigen werk en in hetzelfde jaar brengt hij het soloalbum Nieuw uit. In 2018 volgt Goed jaar, waar hij als chansonnier indruk maakt en de show steelt in een gelijknamige theaterversie. Inmiddels is Paul nog altijd als soloartiest actief en boeken veel opdrachtgevers hem voor optredens op uiteenlopende bedrijfsevents.

Muzikale dagvoorzitter boeken voor bedrijfsevent

Een bijzonder specialisme van Paul is het aanbieden van een dagvoorzitterschap in combinatie met een muzikaal intermezzo. Steeds meer bedrijven kiezen voor deze unieke mix van gastheerschap en muzikaliteit en willen de rasentertainer graag inhuren voor een optreden op maat.

Met zijn decennialange podiumervaring in de muziek- en theaterwereld weet Paul vrijwel elk publiek eindeloos te boeien. Daarnaast is hij zelf gefascineerd door de missie en boodschap van organisaties in het Nederlandse bedrijfsleven. De exacte invulling van zijn programma is in overleg bespreekbaar en varieert van korte optredens tot dagvoorzitterschappen met een muzikale afsluiting.

Contact opnemen met Paul de Munnik

Wilt u Paul de Munnik ook inhuren als gastheer, presentator en artiest ineen op uw bedrijfsevent? De behulpzame vakmensen van Quality Bookings helpen u graag bij het boeken van deze Bekende Nederlander en spreker. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden.

Te boeken als
Dagvoorzitter
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Paul de Munnik

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Paul de Munnik inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Paul de Munnik
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers