20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annemijn Otten
Exclusief bij
Quality Bookings

Annemijn Otten als spreker boeken

Annemijn Otten, geboren te Twente in 1998, is het levende bewijs dat passie en ondernemerschap hand in hand gaan. Vanaf een jonge leeftijd werd haar fascinatie voor de online wereld duidelijk, een passie die uiteindelijk resulteerde in het opzetten van haar eigen bedrijf, Countrywood. Dit avontuur heeft Annemijn niet alleen een unieke positie in de markt opgeleverd, maar ook nominaties voor de titel Beste Jonge Ondernemer van 2023 en een plek op de lijst van de 25 meest succesvolle ondernemers onder de 25 jaar. Met haar expertise in e-commerce en ondernemerschap is Annemijn Otten een inspiratiebron en een veelgevraagde spreker die haar kennis en inzichten graag deelt met anderen.

Annemijn Otten

Over e-commerce en ondernemerschap

Als spreker duikt Annemijn diep in de wereld van e-commerce en ondernemerschap. Ze belicht het belang van een sterke online aanwezigheid en deelt de sleutels tot succes in de digitale marktplaats. Haar verhaal is niet alleen inspirerend maar ook gevuld met praktische adviezen, gebaseerd op haar eigen ervaringen met Countrywood. Door haar unieke benadering en persoonlijke verhalen biedt Annemijn een onvergetelijke ervaring die elke toehoorder zal motiveren en voorzien van de tools om zelf succes te behalen.

Over e-commerce en ondernemerschap

E-commerce en ondernemerschap zijn velden waarin Annemijn Otten uitblinkt. Deze onderwerpen vormen de kern van haar lezingen, waarin ze benadrukt hoe belangrijk een strategische aanpak is voor succes online. Annemijn deelt niet alleen haar eigen verhaal, van de oprichting van Countrywood tot aan de toppositie in de markt, maar ook de lessen die ze onderweg heeft geleerd over het overwinnen van tegenslagen en het grijpen van kansen. Haar lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het starten of groeien van een online bedrijf.

Annemijn Otten inhuren voor een lezing

Het boeken van Annemijn Otten voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure bij Quality Bookings. Ons team zorgt voor een all-inclusive tarief en een snelle offerte binnen 24 uur. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt, waardoor u zich kunt concentreren op het plannen van een succesvol evenement.

Biografie van Annemijn Otten

Annemijn Otten, een naam die synoniem staat voor succes in de Nederlandse e-commerce wereld, begon haar ondernemersreis al op veertienjarige leeftijd. Zonder een strategisch plan, maar met een onwankelbaar geloof in de kracht van online handel, richtte ze Countrywood op. In de loop der jaren transformeerde dit bedrijf van een eenvoudige start-up naar de nummer één webwinkel in Nederland op het gebied van tuinmeubelen.

Haar reis, gekenmerkt door zowel hoogtepunten als uitdagingen, is een bron van inspiratie voor velen. Annemijn’s vermogen om te innoveren en aan te passen aan de veranderende markt heeft haar niet alleen persoonlijk succes gebracht, maar ook Countrywood op de kaart gezet. De media-aandacht van vooraanstaande publicaties zoals Quote, de Ondernemer, MT/Sprout, en het AD bevestigen de impact die Annemijn heeft gemaakt in de ondernemerswereld.

Als spreker brengt Annemijn een boodschap van doorzettingsvermogen, innovatie, en de kracht van een positieve mindset. Haar verhaal is een bewijs dat met de juiste instelling en een passie voor wat je doet, succes binnen handbereik is. Annemijn Otten is niet alleen een inspirerende spreker en ondernemer, maar ook een rolmodel voor de volgende generatie ondernemers. Haar lezingen bieden waardevolle inzichten en praktische adviezen die elke toehoorder kan toepassen in zijn of haar eigen ondernemingsreis.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Annemijn Otten

Schrijf een review

Video met Annemijn Otten

Meer informatie & boekingen

Annemijn Otten inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annemijn Otten
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers