20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mr. Kim Beumer

Mr. Kim Beumer als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende, deskundige spreker voor uw volgende evenement? Overweeg dan Kim Beumer, een gerenommeerde expert in het vermogens- en familierecht. Met haar dynamische aanpak en diepgaande kennis van deze complexe rechtsgebieden brengt Kim een uniek perspectief op de uitdagingen en kansen binnen de advocatuur. In deze pagina duiken we in het leven en de carrière van Kim Beumer, en ontdekken we wat haar tot een uitmuntende keuze maakt voor uw evenement.

Mr. Kim Beumer

Advocatuur is niet saai en stoffig

Vermogens- en familierecht: een specialisatie van Kim Beumer

Kim Beumer heeft zich na een succesvolle start van haar eigen onderneming gespecialiseerd in vermogensrechtelijke kwesties voor ondernemers en particulieren. Haar expertise strekt zich uit tot de complexe wereld van familierecht, waar ze zich met name richt op alimentatie en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Dit maakt haar tot een ideale spreker voor onderwerpen gerelateerd aan het balanceren van financiële en persoonlijke belangen in juridische conflicten. Haar lezingen bieden waardevolle inzichten voor zowel juridische professionals als leken die geïnteresseerd zijn in de nuances van deze rechtsgebieden.

Kim Beumer inhuren voor een lezing

Het proces van het boeken van Kim Beumer voor uw evenement is eenvoudig en transparant. Met de ervaren support van Quality Bookings, staan wij garant voor een soepele ervaring van begin tot eind. Van het aanvragen van een offerte tot het finaliseren van de boeking, ons team biedt uitgebreide ondersteuning om te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Met onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven, kunt u vertrouwen op een vlekkeloze ervaring.

Biografie

Kim Beumer, een vooraanstaande advocaat en spreker, begon haar indrukwekkende carrière met de oprichting van haar eigen advocatenkantoor. Gespecialiseerd in vermogensrecht, wist zij met haar ondernemende vaardigheden snel naam te maken in de branche. Haar kantoor, gevestigd in het pittoreske Brielle en later uitgebreid naar Middelharnis, weerspiegelt haar groei en succes.

Kim’s affiniteit met familierecht leidde haar naar een specialisatie in dit gebied, met een focus op complexe alimentatie- en vermogensrechtelijke kwesties. Haar achtergrond in het vermogensrecht biedt haar een unieke kijk op deze vaak ingewikkelde zaken. Dit, gecombineerd met haar lidmaatschap bij de Vereniging van Familie- en Erfrechtadvocaten Scheidingsmediators, onderstreept haar toewijding en deskundigheid.

Haar carrière beperkt zich niet tot haar werk als advocaat; Kim is ook een toegewijde moeder, wat haar heeft geholpen een waardevolle balans te vinden tussen werk en privé. Deze ervaringen verrijken haar perspectief en maken haar lezingen bijzonder relevant voor diegenen die streven naar succes in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Verder heeft Kim zich altijd ingezet voor het verbeteren van haar vakkennis. Dit blijkt uit haar aanhoudende studie en de wens om haar status als topadvocaat verder uit te bouwen. Ze is ook gepassioneerd over het overbrengen van haar kennis en ervaring aan de volgende generatie juristen. Met haar overtuiging dat de advocatuur niet saai hoeft te zijn, inspireert ze dagelijks jonge mensen om voor deze carrière te kiezen.

Met meer dan alleen een indrukwekkend CV, is Kim Beumer een levendige, boeiende spreker die haar publiek weet te boeien met haar diepgaande kennis en persoonlijke inzichten. Door haar lezingen bij te wonen, krijgt u niet alleen een kijkje in de wereld van het vermogens- en familierecht, maar ook in de unieke balans tussen professioneel succes en persoonlijke vervulling. Boek Kim Beumer nu voor uw volgende evenement en ervaar de expertise en passie die zij met zich meebrengt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Mr. Kim Beumer

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Mr. Kim Beumer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mr. Kim Beumer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers