Info & boekingen
Spreker Mr. Kim Beumer - Advocatuur is niet saai en stoffig

Mr. Kim Beumer Advocatuur is niet saai en stoffig

Mr. Kim Beumer als spreker boeken

Mr. Kim Beumer heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na haar studie is zij gaan werken voor een middelgroot advocatenkantoor. Hier is Mr. Kim Beumer haar loopbaan begonnen. Hier heeft zij een aantal jaar gewerkt maar Kim merkte al snel dat ze bepaalde taken zelf wilde optimaliseren. Kim ontdekte tijdens deze baan haar passie voor het vak en het ondernemen.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Mr. Kim Beumer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Na een korte tijd besloot Mr. Kim Beumer om een eigen onderneming te starten met als specialisatie vermogensrechtelijke kwesties voor ondernemers en particulieren. Zo nam zij één secretaresse in dienst en begon zij haar praktijk. Na een tijdje werd het al snel duidelijk dat Kim kon groeien met haar ondernemende kwaliteiten.

Daarnaast heeft zij altijd affiniteit gehad met de familiepraktijk. Vijf jaar geleden is zij zich gaan specialiseren in dit rechtsgebied door zich aan te sluiten bij de Vereniging van familie- en erfrechtadvocaten scheidingsmediators. Door haar voorgeschiedenis in het vermogensrecht, ligt haar affiniteit in familierechtelijke zaken op het gebied van complexe alimentatiekwesties en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Mr. Kim Beumer begon in 2007 een klein kantoor in Barendrecht. Uiteindelijk groeide dit kantoor uit tot een verhuizing naar Brielle. Een kleine geuzenstad onder de rook van Rotterdam. Het kantoor in Brielle is een prachtige locatie met inmiddels 7 vrouwelijke medewerkers die allemaal gepassioneerd te werk gaan. Inmiddels staat er een derde verhuizing op de planning omdat ook hier het kantoor te klein is geworden. Het kantoor van Beumer Advocaten en mediators verhuist in de zomer van 2021 naar een groter pand in Middelharnis.

Meer dan alleen een advocaat
Kim is naast advocaat, ondernemer ook altijd nog bezig met het ontwikkelen van haar vakkennis. Zo volgt zij een studie aan de vFAS om zo haar status als topadvocaat verder uit te breiden.

Kim is naast ondernemer en advocaat ook moeder. Zo heeft zij een dochtertje waar zij veel tijd mee doorbrengt. Het is daarom een noodzaak om een juiste balans in werk en privé te kunnen vinden. Kim heeft met haar jarenlange ervaring inmiddels veel kennis over het in standhouden van een belangrijk privéleven en succesvol ondernemen.

Dagelijks jonge mensen inspireren
Kim is van mening dat de advocatuur niet saai en stoffig hoeft te zijn. Zo strijdt Kim dagelijks om de advocatuur in Nederland populairder te maken en is zij veel bezig om transparantie te bieden over het vak aan jonge mensen. Zo wil Kim ervoor zorgen dat jonge mensen de stap zetten om voor het vak te kiezen. Ook helpt en inspireert zij rechtenstudenten over de hele wereld.

Meer informatie & boekingen

Mr. Kim Beumer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Mr. Kim Beumer
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers