20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski als spreker boeken

Eve Tomaszewski, een bekende naam in de wereld van media en vrouwenempowerment, is een inspirerende gastspreker die je niet wilt missen. Met haar rijke ervaring als oprichter van The Goaldiggers Club en haar uitgebreide werk in de media, brengt Eve een schat aan kennis en inspiratie naar elk evenement. Haar focus op het empoweren van ondernemende vrouwen en het delen van verhalen vol kennis en ervaring maakt haar lezingen niet alleen informatief, maar ook uiterst motiverend. Eve’s expertise in content creatie en haar netwerk van succesvolle professionals bieden waardevolle inzichten voor iedereen die op zoek is naar groei en succes in hun carrière.

Eve Tomaszewski

Goaldigger mindset

Over vrouwen empowerment en netwerkvorming

Eve Tomaszewski is gepassioneerd over het empoweren van vrouwen en het vormen van netwerken. Haar werk met The Goaldiggers Club toont haar toewijding aan het ondersteunen van vrouwelijke ondernemers. Tijdens haar lezingen deelt Eve krachtige inzichten over het belang van netwerken, het delen van ervaringen en het samen bereiken van carrièredoelen. Ze bespreekt hoe crossmediale content en samenwerkingen met experts kunnen bijdragen aan de groei van vrouwen in de zakenwereld. Eve’s benadering is praktisch en inspirerend, waardoor haar publiek met concrete tips en motivatie naar huis gaat.

Eve Tomaszewski inhuren voor een lezing

Het boeken van Eve Tomaszewski voor een evenement is een naadloos proces, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Onze snelle offertes, all-inclusive tarieven en uitgebreide support zorgen voor een zorgeloze ervaring. Onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen weerspiegelen onze toewijding aan kwaliteit en service.

Biografie van Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski, 31 jaar oud, is een krachtig voorbeeld van vrouwelijke empowerment en succes in de mediawereld. Haar passie voor het empoweren van vrouwen komt tot uiting in haar rol als oprichter van The Goaldiggers Club, een community die ondernemende vrouwen ondersteunt in het bereiken van hun carrièredoelen. Eve’s expertise strekt zich uit over meer dan een decennium in de media, waarbij ze gewerkt heeft als freelance redacteur voor gerenommeerde publicaties zoals Grazia, ELLE, L’Officiel, Cosmopolitan, en LINDA.meiden. Haar vermogen om inspirerende verhalen te vertellen en deze om te zetten in actiegerichte tips maakt haar een gewilde spreker.

Haar interviews met bekendheden zoals Isabel Marant, Doutzen Kroes, Chiara Ferragni, en Olcay Gulsen tonen haar diepgaande kennis van de mode- en entertainmentindustrie. Eve’s talent voor het leiden van panelgesprekken, modereren van evenementen en het ontwikkelen van videoformats in samenwerking met merken en media heeft geleid tot een beweging van vrouwen die elkaar empoweren om hun carrièredoelen te bereiken.

Eve’s nominatie voor de Viva400 lijst en haar prominente feature in Harper’s Bazaar benadrukken haar invloed en succes. Haar combinatie van expertise, ervaring en passie voor vrouwelijke empowerment maakt haar een inspirerende en motiverende spreker voor elk evenement. Haar lezingen bieden niet alleen inzicht en inspiratie, maar zijn ook een oproep tot actie voor vrouwen overal om hun dromen en doelen na te streven.

Te boeken als
Gespreksleider, Interviewer, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Eve Tomaszewski

Schrijf een review

Video met Eve Tomaszewski

Meer informatie & boekingen

Eve Tomaszewski inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eve Tomaszewski
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers