20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Alize Hofmeester

Alize Hofmeester als spreker boeken

Alize Hofmeester is een succesvol, purpose gedreven ondernemer, auteur, spreker en grondlegger van de People Journey Circle© en de Business Agility Scan©. Als gepassioneerd People & Change Executive helpt Alize organisaties relevant te blijven voor klanten, door hun toekomstige manier van werken te hervormen en een nieuwe growth-mindset te faciliteren, die samen tot bedrijfsbrede flow en business agility leiden.

Na jaren van intensief experimenteren, leren en verbeteren gedurende grote, succesvolle agile transities is Alize nu actief als adviseur en coach van C-niveau leiders en transformatie teams rond het hervormen van complexe bedrijfsstructuren, mindset, leiderschap en gedragsverandering. Zij is een veelgevraagd spreker en alom geprezen voor haar inspirerende keynote speeches en coach- en trainingssessies voor mensen aan het begin van komende veranderingen in mindset en gerelateerde business agile transformaties.

Alize Hofmeester

Ontwerp je eigen toekomst van leren

Over talentgedreven werken

Talentgedreven werken, de expertise van Alize Hofmeester, is een revolutionaire benadering die organisaties helpt om het volledige potentieel van hun werknemers te benutten. Deze aanpak richt zich op het herkennen, ontwikkelen en inzetten van unieke talenten van individuen binnen een organisatie. Alize belicht tijdens haar lezingen de belangrijkheid van deze methode, niet alleen voor het verhogen van werknemersbetrokkenheid en tevredenheid, maar ook voor het stimuleren van innovatie en concurrentievoordeel. Ze gaat diep in op onderwerpen zoals talentidentificatie, het creëren van een cultuur waarin talent kan bloeien, en hoe talentgedreven werken kan bijdragen aan organisatorische doelstellingen.

Alize Hofmeester inhuren voor een lezing

Het boeken van Alize Hofmeester voor een lezing bij uw organisatie is een eenvoudig en transparant proces. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd van essentieel belang is, daarom bieden wij een all-inclusive tarief en een offerte binnen 24 uur. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen gedurende het gehele proces, van het eerste contact tot na de lezing, om ervoor te zorgen dat uw evenement een succes wordt. Door Alize in te huren, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende spreker die gegarandeerd waarde toevoegt aan uw evenement.

Biografie van Alize Hofmeester

Alize Hofmeester, een ware visionair en thought-leader op het gebied van business agile transformaties, heeft zich onderscheiden als een invloedrijke kracht in de transformatie van grote, internationale organisaties. Haar frisse en unieke aanpak legt de nadruk op mensen als het hart van organisaties en de toekomstige wendbare netwerken. Alize benadrukt het belang van het beginnen aan een unieke reis naar business agility, waarbij zij organisaties leidt in het navigeren door deze complexe transformatie.

In haar veelgeprezen boek uit 2021, “Purpose Driven People – Business Agility & Duurzame Groei”, onthult Alize hoe organisaties het oneindige menselijk potentieel kunnen ontsluiten door mensen centraal te stellen in hun methodologie. Dit boek biedt een roadmap voor organisaties om nieuwe manieren van denken en werken te activeren binnen complexe structuren, een essentiële stap in het bereiken van duurzame groei en business agility.

Alize’s expertise strekt zich uit over een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

 1. Verandering – een eindeloos verhaal?
  Hier verkent Alize de nuances van verandering, transformatie, en reorganisatie. Ze legt uit hoe organisaties snel en succesvol kunnen transformeren in een snel veranderende wereld, om te voorkomen dat verandering een eindeloos verhaal wordt.
 2. Menselijker ondernemen in een digitale wereld
  In dit onderwerp bespreekt Alize de impact van digitalisering en hoe dit werk transformeert. Ze onderzoekt hoe organisaties de digitale wereld kunnen benutten om ondernemen menselijker te maken.
 3. De People Journey Circle© – katalysator voor business agility & duurzame groei
  Alize introduceert de elementen van de People Journey Circle©, een tool om organisaties te helpen beginnen aan hun unieke reis naar business agility. Ze legt uit hoe organisaties waarde kunnen leveren door mensen in het hart van hun organisatie te plaatsen.
 4. Mensen & Purpose – de ziel van je organisatie
  Dit onderwerp benadrukt het belang van een duidelijke purpose voor organisatorische prestaties. Alize verkent de synergie tussen mensen en purpose, en hoe deze de unieke identiteit van een organisatie vormen.
 5. Communicatie & verder – een sleutel tot dynamisch verandering
  Alize duikt in de complexiteit van communicatie en haar rol in het realiseren van verandering binnen organisaties, benadrukkend hoe effectieve communicatie bijdraagt aan samenwerking en interactie.
 6. De agility paradox van transformeren
  Dit onderwerp behandelt de paradoxen die ontstaan tijdens de transformatie naar business agility en hoe organisaties deze kunnen overwinnen door het opzetten van visuele governance-systemen zoals Obeya of Agile Walls.
 7. Leiderschap – een onmogelijke missie?
  Alize bespreekt de uitdagingen van leiderschap in de context van zelforganiserende teams en netwerkorganisaties, en biedt inzichten over hoe leiders een rolmodel kunnen worden in deze nieuwe werkomgeving.
 8. De kracht van collectieve intelligentie
  Hier onthult Alize hoe organisaties collectieve intelligentie kunnen benutten om buiten hun huidige grenzen te groeien, met inzichten uit het dierenrijk om door organisatorische silo’s en echokamers heen te breken.
 9. Leren is geen sport van toeschouwers
  Dit onderwerp behandelt de noodzaak voor organisaties om te evolueren naar lerende organisaties in een snel veranderende arbeidsmarkt, waarbij traditionele opleidingen plaatsmaken voor agile leren en denken.
 10. Een glansrijke toekomst in het ecosysteem
  Alize exploreert de invloed van natuurlijke en zakelijke ecosystemen op organisaties en hoe deze kunnen worden aangepast aan veranderende omstandigheden, waarbij ze de kansen benadrukt die deze ecosystemen bieden.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Alize Hofmeester

Schrijf een review

Video met Alize Hofmeester

Meer informatie & boekingen

Alize Hofmeester inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Alize Hofmeester
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers