20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danny Ghosen
Exclusief bij
Quality Bookings

Danny Ghosen als spreker boeken

Danny Ghosen is een veelgevraagde gastspreker voor congressen en seminars, bekend om zijn gedurfde en onthullende benadering van journalistiek. Zijn unieke eigenschappen omvatten een onbevreesde stijl van verslaggeving, een scherp analytisch vermogen en de kracht om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Danny spreekt vaak over thema’s als maatschappelijke misstanden, internationale conflicten en de invloed van sociale media op hedendaagse journalistiek. Zijn vermogen om diepgaand onderzoek te combineren met menselijke verhalen zorgt ervoor dat zijn lezingen niet alleen informatief zijn, maar ook diepgaand raken.

Danny Ghosen

Journalist en programmamaker

Als dagvoorzitter brengt Danny Ghosen een ongeëvenaarde dynamiek naar elk congres of seminar. Zijn ervaring in de journalistiek en zijn vermogen om diepgaande gesprekken te leiden, maken hem een uitstekende keuze voor elke bijeenkomst. Danny’s aanpak is niet alleen informatief, maar ook boeiend, waardoor hij een onvergetelijke indruk achterlaat op zijn publiek.

Over maatschappelijke onderwerpen

Danny Ghosen is een expert op het gebied van maatschappelijke onderwerpen, met een focus op de rafelranden van de samenleving. Zijn lezingen bieden een uniek inzicht in de wereld van onderbelichte groepen, van drillrappers tot pedojagers. Danny’s vermogen om complexe thema’s toegankelijk te maken, maakt hem een ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op sociale kwesties, burgerrechten, en gemeenschapsontwikkeling.

Danny Ghosen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Danny Ghosen voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Met de all-inclusive tarieven en de snelle offerteservice van Quality Bookings ben je verzekerd van een soepele ervaring. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw evenement met Danny een succes wordt.

Biografie van Danny Ghosen

Danny Ghosen (Beirut, 1978) is journalist en programmamaker. Opgegroeid in het door burgeroorlog verscheurde Libanon, komt hij op zijn vijftiende als vluchteling naar Nederland. Terwijl hij werkt als automonteur roept de journalistiek: Danny beseft dat hij geboren is om verhalen te vinden en vertellen.

Danny’s interviewstijl, waarbij hij mensen aan het woord laat vanuit de rafelranden van de samenleving, opent deuren die voor andere journalisten dicht blijven. Hij portretteerde leden van de motorbende ‘Sin Miedo’, controversiele demonstranten en rechtse milities aan de grens tussen Mexico en de Verenigde Staten.

In aanloop naar het WK van 2022 praat Danny in Nepal met de families van overleden stadionbouwers. Naast series maakt Danny documentaires zoals ‘Als de bom valt’ over de slachtoffers van bombardementen door de internationale coalitie tegen IS.

In 2023 verbleef Danny een tijdje in de VS waar hij de serie ‘Danny and the Americans’ maakt van zowel hoopgevende en wanhopige verhalen. Eind 2023 startte zijn nieuwe programma Danny Ter Plekke. Waarin hij de verdieping van actuele ontwikkelingen brengt. Voor de aflevering op de Westelijke Jordaanoever is hij genomineerd voor De Tegel.

Wanneer de Coronamaatregelen in 2020 de opnames van ‘Danny in Arabistan’ onmogelijk maken, verlegt hij zijn aandacht naar Nederland. In 30 afleveringen van ‘Danny op Straat’ komen drillrappers, pedojagers en aanhangers van samenzweringstheorieën aan het woord. Voor zijn aflevering over een pedoactivist wordt hij genomineerd voor de Sonja Barend Award. De eerste aflevering over drillrap haalde met meer dan twee miljoen YouTube views de top 10 van best bekeken Nederlandse video’s van het jaar.

Nadat hij in 2010 afstudeert aan de School voor Journalistiek, werkt Danny achtereenvolgens voor PowNed, De EO, VPRO en de NTR. Met ‘Danny zoekt problemen’ en ’Danny in de Buitenwijken’ ontwikkelt Danny zijn inmiddels bekende handelsmerk: hij geeft maatschappelijke problemen een gezicht. Zijn droom komt uit als hij zijn lang gekoesterde wens kan realiseren: een programma over de onderbelichte levens van jongeren in de Arabische wereld. ‘Danny in Arabistan’ en ook ‘De Slag om Libanon’ worden geprezen om de originele portretten die voorbijgaan aan de clichés van oorlog, en onderdrukking.

Danny’s journalistieke carrière nam een vliegende start bij PowNed en voerde hem vervolgens langs de EO en de NTR. Zijn programma’s zoals ‘Danny zoekt problemen’ en ‘Danny in de Buitenwijken’ vestigden zijn reputatie als een journalist die de onderbelichte en vaak vergeten verhalen van de samenleving naar voren brengt. Zijn kenmerkende interviewstijl, die mensen uit alle lagen van de samenleving aan het woord laat, opent deuren die voor vele anderen gesloten blijven.

Toen de coronamaatregelen de opnames van ‘Danny in Arabistan’ belemmerden, richtte hij zijn aandacht op Nederland. Zijn serie ‘Danny op Straat’ belichtte in 30 afleveringen een reeks controversiële onderwerpen, van drillrappers tot samenzweringstheorieën. Zijn werk werd niet alleen breed bekeken, met meer dan twee miljoen views op YouTube, maar ook erkend met een nominatie voor de prestigieuze Sonja Barend Award.

In 2020 volgde Danny met ‘Sin Miedo’ een nieuwe motorclub, die ontstond na het verbod op bekende bendes zoals de Hells Angels. Zijn vermogen om zich te mengen in verschillende gemeenschappen geeft een uniek inzicht in de minder zichtbare aspecten van de samenleving.

Zijn programma’s zoals ‘Danny in Arabistan’ en ‘De Slag om Libanon’ tonen Danny’s passie voor het blootleggen van de realiteit van het leven in de Arabische wereld, ver voorbij de clichés van oorlog en onderdrukking. ‘Danny Demonstreert’ is nog een bewijs van zijn veelzijdigheid, waarbij hij controversiële protestgroepen volgt, van extreemrechts tot dierenrechtenactivisten.

Danny’s unieke combinatie van levenservaring, journalistieke scherpzinnigheid en zijn empathische benadering maken hem een uitzonderlijke gastspreker of dagvoorzitter. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en inspirerend, maar bieden ook een zeldzaam inzicht in de complexe lagen van onze samenleving. Danny Ghosen is een spreker die je publiek zal boeien, informeren en bovenal inspireren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Danny Ghosen

Schrijf een review

Video met Danny Ghosen

Meer informatie & boekingen

Danny Ghosen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Danny Ghosen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers