20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Menno Lanting - Innovatie, technologie, disruptie, leiderschap

Menno Lanting Innovatie, technologie, disruptie, leiderschap

Menno Lanting als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die je meeneemt in de wereld van innovatie, disruptie en digitale transformatie? Menno Lanting is dé expert op deze gebieden en weet als geen ander hoe hij zijn kennis en ervaring moet overdragen aan zijn publiek. Op deze pagina lees je meer over Menno Lanting, zijn expertisegebieden en wat hij voor jouw evenement kan betekenen.

 

 • Snel contact met Menno Lanting
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Menno Lanting

Over innovatie, disruptie en digitale transformatie

De wereld verandert razendsnel en organisaties moeten mee veranderen om relevant te blijven. Innovatie is hierbij de sleutel tot succes. Maar wat is innovatie precies en hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie blijft innoveren? Menno Lanting heeft jarenlange ervaring op het gebied van innovatie en weet precies welke stappen je moet zetten om succesvol te innoveren. Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn kennis en ervaring en geeft hij concrete handvatten om aan de slag te gaan met innovatie binnen jouw organisatie.

Menno Lanting inhuren voor een lezing

Heb je interesse om Menno Lanting in te huren voor een lezing? Het proces is heel eenvoudig. Neem contact op met Quality Bookings en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw evenement. We kijken welke presentatie het beste past bij jouw doelgroep en wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Met onze boekingsgarantie ben je bovendien verzekerd van een succesvolle lezing.

Biografie van Menno Lanting

Menno Lanting is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van innovatie, disruptie en digitale transformatie. Hij adviseert organisaties over hoe zij zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende wereld en hoe zij de stap kunnen maken van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden. Menno heeft jarenlange ervaring op dit gebied en weet precies welke stappen je moet zetten om succesvol te innoveren.

+ lees meer

Menno heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste manieren om de digitale transformatie te laten slagen en deelt zijn inzichten in prikkelende presentaties. Hij laat zien dat het niet zozeer om de technologie gaat, maar juist om de mens. Met zijn humorvolle en inspirerende presentaties weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren.

Menno heeft verschillende presentaties ontwikkeld die inspelen op de behoeften van organisaties in deze tijd van verandering. Zo geeft hij antwoord op vragen als: hoe zorg je voor echte vernieuwing in je organisatie? Wat betekent disruptie voor jouw organisatie en welke stappen kun je zetten om succesvol te innoveren? Hoe ziet de toekomst van de overheid eruit en hoe kan de publieke en semipublieke sector zich vernieuwen?

Kortom, Menno Lanting is dé spreker die je moet boeken als je meer wilt leren over innovatie, disruptie en digitale transformatie. Neem contact op met Quality Bookings en ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat je altijd de beste match hebt voor jouw evenement.

 

Meer informatie & boekingen

Menno Lanting inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Menno Lanting
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers