Info & boekingen
Manuel Venderbos Copyright foto: Bente Maria Hilkens

Manuel Venderbos als spreker boeken

Manuel Venderbos heeft lef, is adrem en beschikt over een flink portie zelfspot. Hij kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Talen
 • Snel contact met Manuel Venderbos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Manuel Venderbos heeft lef, is adrem en beschikt over een flink portie zelfspot. Hij kan onder druk uitstekend improviseren en heeft het talent om zware onderwerpen luchtig te benaderen zonder dat het de ernst verliest. Daarentegen worden lichte onderwerpen bij Manuel niet plat.

Met zijn empathisch vermogen weet hij op een charmante manier het onderste uit de kan te halen bij mensen en met zijn open blik bekijkt hij de wereld om zich heen en laat hij zich verwonderen.

Venderbos is niet alleen actief als presentator van spraakmakende  televisieprogramma’s, maar is ook te boeken als presentator, dagvoorzitter of gespeksleider voor uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten – van seminars tot relatie-evenementen en personeelsmeetings. Ook u kunt de tv-presentator & programmamaker in die rol inhuren.

 Dit is waarom bedrijven Manuel inhuren als presentator, dagvoorzitter of gespreksleider
Hij is veelzijdig en gaat geen enkel thema uit de weg, hij verdiept zich in het onderwerp van zijn optreden, zijn uitstraling is open en onbevangen, hij voelt de sfeer goed aan en kan goed improviseren als het moment daarom vraagt.

Hij weet als geen ander het publiek bij zijn verhaal te betrekken. Het zijn allemaal redenen waarom bedrijven Manuel Venderbos graag inhuren als presentator, dagvoorzitter, gespreksleider of interviewer. Ook u kunt hem voor uw bijeenkomst boeken.

Jeugd & Opleiding
Op 4 juli 1976 besluit Manuel ineens dwars te gaan liggen, waardoor hij met een keizersnede ter wereld komt. Helaas hebben ze die aangeboren eigenwijze afwijking niet meer kunnen verwijderen. Manuel groeit op in een creatief en muzikaal gezin. Vanaf z’n 8e levensjaar wordt Manuel stelselmatig meegenomen naar het Haagse Zuiderpark. Dat zal resulteren in een levenslange liefde voor ADO. Neemt u hem dat niet kwalijk.

Na het behalen van zijn VWO volgt hij 2 studies: Commerciële Economie richting Marketing & Reclame en HBO Journalistiek richting Radio & TV. Dat blijkt een gouden combinatie. Leren kletsen enerzijds, leren luisteren & vragen stellen anderzijds. Na zijn debuut bij TV Utrecht als verslaggever volgt al snel de nationale televisie: EO, BNN en RTL.

Carrière
Momenteel is Manuel dagelijks te zien bij RTL5 in het populair-wetenschappelijke programma GALILEO. Waarvoor hij zich in naam van de wetenschap knock-out heeft laten slaan, als enige ter wereld weet hoe het voelt om 30 dagen 1kg(!) suiker per dag te eten en zich heeft laten opereren zonder verdoving om te testen of accupunctuur werkt als verdoving (spoiler: dat werkt niet).

Verder is hij online actief op het digitale platform van de Telegraaf: Telegraaf VNDG.

Als presentator en programmamaker reisde Manuel Venderbos de afgelopen 20 jaar de halve wereld over met als resultaat: intrigerende portretten. Van schietende moslima’s tot transgenders en van tiener-miljonairs tot hooligans. Programma’s: JONG, FearFighters en 3Onderzoekt voor NPO1 en NPO3.

Manuel heeft gelogeerd bij nonnen en pedofielen, een aap gesmokkeld uit Marokko, gezwaaid met een regenboogvlag in St. Petersburg, pepperspray getest, morfine ingenomen, illigaal vuurwerk afgestoken, een inwendig darmonderzoek ondergaan en is de Noordzee over gezeild. Inclusief gesprekken over het leven, de dood en alles wat daar tussen zit. Van liveshows en enorme evenementen tot kleine studioprogramma’s en intieme 1-camera-opnamen.

Manuel Venderbos is direct te boeken bij Quality Bookings
Manuel Venderbos is de presentator / dagvoorzitter bij uitstek om thema’s op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken. Met zijn vlotte, empatische stijl en improvisatievermogen is hij van toegevoegde waarde voor uw congres, seminar of relatie-evenement.

Wilt u meer weten over het inhuren van deze presentator, dagvoorzitter en gespreksleider? Ons Quality Bookings team staat klaar met accurate informatie en een offerte op maat. U kunt Manuel rechtstreeks en tegen de beste voorwaarden bij ons boeken.

 

Meer informatie & boekingen

Manuel Venderbos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Manuel Venderbos
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers