20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Manuel Venderbos

Manuel Venderbos als spreker boeken

Ben je op zoek naar een charismatische, veelzijdige spreker voor jouw evenement? Zoek dan niet verder dan Manuel Venderbos. Met zijn indrukwekkende ervaring als televisiepresentator en podcaster, brengt Manuel een unieke mix van professionaliteit, empathie en improvisatievermogen naar elk podium. Deze pagina biedt een diepgaand inzicht in zijn expertise en hoe hij jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Manuel Venderbos

Presentator

Expertise in media en communicatie

Manuel Venderbos is een ware expert op het gebied van media en communicatie. Zijn jarenlange ervaring bij toonaangevende televisieprogramma’s en podcasts biedt een schat aan kennis over effectief communiceren met diverse doelgroepen. Of het nu gaat om het leiden van een complexe discussie of het luchtig presenteren van zware onderwerpen, Manuel weet precies hoe hij zijn publiek moet boeien. Door hem als spreker te boeken, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirator die je publiek meeneemt in de fascinerende wereld van media en communicatie.

Manuel Venderbos inhuren voor een lezing

Het inhuren van Manuel Venderbos voor jouw evenement is eenvoudiger dan je denkt. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot het ontvangen van een all-inclusive offerte binnen 24 uur, wij maken het proces zo soepel en stressvrij mogelijk. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat je evenement onvergetelijk wordt met Manuel als spreker.

Biografie van Manuel Venderbos

Manuel Venderbos is een begrip in de Nederlandse mediawereld. Met meer dan 20 jaar ervaring als presentator en programmamaker heeft hij een indrukwekkende loopbaan opgebouwd. Zijn reis begon bij de NPO, waar hij 15 jaar lang diverse programma’s presenteerde. Tegenwoordig is hij een van de vaste gezichten van Shownieuws op SBS6 en maakt hij golven in de podcastwereld.

Manuel’s vaardigheden strekken zich uit over meerdere domeinen. Als presentator van het innovatieve programma Galileo op RTL5 en zijn nieuwsgierige verschijningen op LINDA.TV, heeft hij zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen keer op keer bewezen. Zijn vermogen om onder druk te improviseren en zware onderwerpen op een toegankelijke manier te benaderen, maakt hem een unieke kracht in het sprekerslandschap.

Naast zijn professionele prestaties, onderscheidt Manuel zich door zijn persoonlijke interesses en activiteiten. Hij is een fervent zaalvoetballer en snowboarder, wat zijn dynamische en energieke persoonlijkheid weerspiegelt. Zijn liefde voor het strand van Kijkduin en zijn fascinatie voor mensen die buiten de gebaande paden treden, tonen een man die het leven volledig omarmt. Als vader van een dochter en een zoon, deelt Manuel graag zijn ervaringen over het vaderschap in zijn podcast ‘Dad or Alive’.

Zijn achtergrond als audio-nerd is duidelijk in zijn succesvolle podcasts. De AD Media Podcast, ‘De Veertigers’ en ‘Dad or Alive’ tonen zijn veelzijdigheid en vermogen om te verbinden met een breed publiek. Deze eigenschappen maken hem de ideale keuze voor een verscheidenheid aan evenementen, van grote live-evenementen en bedrijfsfeesten tot motiverende dagen en muziekfestivals.

Met Manuel Venderbos haal je niet alleen een ervaren presentator in huis, maar ook een empathische, boeiende en veelzijdige spreker die elk evenement kan verrijken. Zijn unieke stijl en vermogen om elk onderwerp boeiend en toegankelijk te maken, maken hem een onmisbare toevoeging aan je programma. Bereid je voor om geïnspireerd te raken en neem vandaag nog contact op om Manuel Venderbos te boeken voor jouw volgende evenement!

 

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Manuel Venderbos

Schrijf een review

Video met Manuel Venderbos

Meer informatie & boekingen

Manuel Venderbos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Manuel Venderbos
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers