Je kunt Kjell Lutz het beste inhuren als dagvoorzitter als je meer wilt dan alleen maar sprekers aan het woord laten. Hij zorgt met verschillende werkvormen zoals interviews, debatten, buzzing, spelshows en quizes voor interactie en creatie samen met de zaal. Hij wil geen toeschouwers, maar deelnemers hebben op uw evenement.

Als spreker combineert Kjell Lutz zijn passie voor spelletjes met zijn achtergrond als psycholoog. Hij neemt een zaal mee in de achtergrond van keuzes maken. Hij leert u welke onbewuste processen meespelen bij het maken van keuzes, hoe u beter keuzes kunt maken en hoe u gelukkiger kunt worden met de keuzes die u maakt. Dit aan de hand van speltheorie en grappige voorbeelden uit psychologisch onderzoek.

Kjell Lutz studeerde psychologie in Utrecht en specialiseerde zich in kennisoverdracht. Hij heeft jarenlang gewerkt als ontwikkelaar van cursussen en als trainer, totdat hij het podium ontdekte. Eerst als spreker, maar al snel kwam daar de rol van dagvoorzitter bij.

 

Wilt u Kjell Lutz boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Kjell Lutz boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kjell Lutz. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21