Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Joyce Spijker - Storytelling

Joyce Spijker Storytelling

Joyce Spijker als spreker boeken

Joyce Spijker is naast schrijfster een ervaren dagvoorzitter, spreker en storyteller. Ze vlecht verhalen moeiteloos aan elkaar, heeft een scherp oor, houdt ontspannen regie, maakt plezier met gasten en zoekt waar nodig charmant ondeugend de randjes op om het publiek op het puntje van haar stoel te houden. Ze dompelt zich onder in het onderwerp en organisatie van de dag, waardoor ze de frisse blik van de buitenstaander combineert met een professionele kennis van zaken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Joyce Spijker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Het moment dat Joyce Spijker (1984) voor het eerst de kracht van verhalen ontdekte, weet ze nog precies. In een omgeving waarin ze al snel uitgespeeld raakte, zorgden boeken voor een wereld vol avonturen die ze nieuwsgierig volgde. Tien jaar later, aan het eind van de middelbare school, begon ze met schrijven. Waar ze las om te disconnecten en even te ontsnappen, bleek schrijven en op een podium staan juist een manier om te connecten en met anderen verbinding aan te gaan.

Precies dat doet ze ook als dagvoorzitter. Na jarenlange ervaring op het toneel, een studie Nederlands, woordvoerderschap crisiscommunicatie bij Veiligheidsregio’s en podiumpresentaties weet ze als dagvoorzitter feilloos de zaal te entertainen en tegelijk de inhoud in te duiken. ‘Het moet leuk zijn én ergens over gaan,’ is haar motto. Naast haar werk als dagvoorzitter en spreker als keynotespreker op het thema storytelling helpt ze (creatieve) ondernemers met het unieke verhaal vinden voor hun keynote, verschenen van haar hand 4 succesvolle fictie- en non-fictie boeken en host ze de verhalenpodcast ‘Take5’.

Joyce boeken als dagvoorzitter
Met haar ervaring is geen podium haar te groot, geen zaaltje haar te intiem. Ze kan terugvallen op kennis en kunde en geniet ervan om het maximale uit uw seminar of congres te halen. Ze is charmant, staat sterk in haar schoenen, met vlagen mysterieus en zorgt ervoor dat de opdracht volledig wordt ingevuld zoals bedoeld. Dankzij haar helicopterview durft ze af te wijken van gebaande paden, zonder de rode draad uit het oog te verliezen. Het resultaat hiervan is een levendige presentatie die bol staat van vrouwelijke kwaliteiten als verbinding, communicatie en empathisch leiderschap.

Meer informatie & boekingen

Joyce Spijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine van Weel
 • Snel contact met Joyce Spijker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers