20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Joyce Spijker

Joyce Spijker als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een inspirerende spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Joyce Spijker de perfecte keuze. Met haar ervaring als schrijfster, dagvoorzitter, en storyteller weet Joyce Spijker haar publiek van begin tot eind te boeien. In deze pagina lees je alles wat je moet weten over Joyce Spijker als spreker en waarom zij de ideale spreker is voor jouw evenement.

Joyce Spijker

Storytelling

Over storytelling

Storytelling is de kunst van het vertellen van verhalen op een manier die resoneert met je publiek. Het is een krachtig instrument om boodschappen over te brengen, te inspireren en een diepere connectie met je publiek te creëren. Joyce Spijker is een expert op het gebied van storytelling. Ze heeft niet alleen vier succesvolle fictie- en non-fictieboeken op haar naam staan, maar is ook de host van de verhalenpodcast ‘Take5’. Als spreker op het thema storytelling deelt Joyce Spijker haar inzichten en ervaringen op het gebied van storytelling en geeft ze praktische tips over hoe je storytelling kunt inzetten om je boodschap kracht bij te zetten.

Joyce Spijker inhuren voor een lezing

Wanneer je besluit om Joyce Spijker in te huren voor een lezing, garandeert Quality Bookings je een vlekkeloos boekingsproces. Binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte en met meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, weet je zeker dat je de beste match voor jouw evenement hebt. Daarnaast biedt Quality Bookings de mogelijkheid om een boekingsgarantie af te sluiten, zodat je met een gerust hart jouw evenement kunt plannen.

Biografie van Joyce Spijker

Joyce Spijker (1984) ontdekte al op jonge leeftijd de kracht van verhalen. Boeken boden haar een wereld vol avonturen en mogelijkheden. Aan het eind van de middelbare school begon ze met schrijven, een manier om te connecten en met anderen in verbinding te staan. Haar passie voor verhalen bracht haar uiteindelijk op het podium als dagvoorzitter en spreker.

Met een achtergrond in Nederlands, crisiscommunicatie en podiumpresentaties heeft Joyce Spijker een schat aan ervaring opgebouwd. Ze weet haar publiek te entertainen en tegelijk de diepte in te duiken. Haar motto: ‘Het moet leuk zijn én ergens over gaan.’ Dit komt ook tot uiting in haar werk als keynotespreker op het thema storytelling.

Naast haar werk als spreker en dagvoorzitter, helpt Joyce Spijker (creatieve) ondernemers bij het vinden van hun unieke verhaal voor hun keynote. Ze heeft vier succesvolle boeken op haar naam staan en is de host van de verhalenpodcast ‘Take5’.

Met haar charmante en ondeugende manier van presenteren, houdt Joyce Spijker haar publiek geboeid. Ze dompelt zich onder in het onderwerp en de organisatie van de dag, waardoor ze een frisse blik combineert met professionele kennis van zaken. Ze durft af te wijken van gebaande paden, zonder de rode draad uit het oog te verliezen. Het resultaat is een levendige presentatie vol vrouwelijke kwaliteiten zoals verbinding, communicatie en empathisch leiderschap.

Kortom, als je op zoek bent naar een inspirerende en ervaren spreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Joyce Spijker de perfecte keuze. Boek haar nu via Quality Bookings en profiteer van de beste match voor jouw evenement, een scherpe offerte binnen 24 uur en de mogelijkheid om een boekingsgarantie af te sluiten.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Joyce Spijker

Schrijf een review

Video met Joyce Spijker

Artikelen over Joyce Spijker

Meer informatie & boekingen

Joyce Spijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Joyce Spijker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers