Annemarie van Campen

Annemarie van Campen zorgt er als vrouwlijke dagvoorzitter voor dat jouw event een lach op de gezichten tovert, sprekers en publiek volop met elkaar in contact staan en bezoekers nog lang napraten. Bovendien verloopt je programma volgens schema. Fijn voor jou, je publiek en je sprekers. Dat is waar Annemarie goed in is en dat is waar ze je graag bij helpt.

Ervaring en intuïtie
De combinatie van intelligentie, presence, snelheid en inlevingsvermogen maakt Annemarie van Campen tot een plezier om naar te kijken en luisteren. De afgelopen jaren heeft zij uitgebreide ervaring opgebouwd als dagvoorzitter/presentator. Een dynamische, jonge vrouw die in staat is complexe materie in uitstekend Nederlands en Engels toegankelijk te maken voor publiek op elk niveau.

Annemarie is een professionele, geschoolde presentator die streeft naar twee doelen: Energie brengen en rust scheppen. Interactie is daarin een belangrijk onderdeel. Zij is in staat om in korte tijd vertrouwd te raken met (complexe) inhoud, waardoor ze snel en effectief inzetbaar is tijdens allerlei evenementen.

Digitalisering en innovatie
Dankzij haar ervaring als adviseur en projectmanager voor grootschalige online communicatie-, IT en digitaliseringstrajecten is ze vertrouwd met thema’s als privacy, security, online marketing en digitale trends. Annemarie is in staat soepel de verbinding te leggen met zowel digibeten als met nerds – met zowel CEO’s als klanten – met zowel bestuurders als met burgers. Ze is goed bekend met de werkwijze en mores van overheidsorganisaties en commerciële bedrijven.

Samenwerken met Annemarie
Annemarie van Campen staat garant voor tempo én diepgang. Nieuwsgierig en opgewekt; serieus waar gewenst, streng waar nodig. Ze streeft voortdurend naar een vrolijk soort interactie, waarbij ze graag door oppervlakkigheden heen prikt.

Door op een prettige manier te schakelen tijdens de voorbereiding, in combinatie met gericht advies om het evenement nog meer kracht bij te zetten, zorgt Annemarie er voor dat u als organisatie zaken rond de presentatie met een gerust hart kan loslaten. Gebruikmakend van haar kennis, ervaring, improvisatievermogen en intuïtie, levert dit een succesvolle dag op waar deelnemers opgewekt en met energie naar huis gaan. De gewenste inhoud komt voor het voetlicht, het programma loopt op schema en er vindt volop interactie plaats: op en naast het podium.

Evenementen die Annemarie begeleidt zijn divers en vallen zowel binnen als buiten haar expertisegebied. Naast traditionele congressen en bijeenkomsten leidt ze debatten en presenteert ze videoproducties (bedrijfsfilms / verslaglegging).

Persoonlijke achtergrond
Geboren in 1985 (32 jaar) in Zutphen. Aan Rijksuniversiteit Groningen studeerde Annemarie American Studies en maakte daarna de overstap naar Informatie- en Communicatiewetenschappen. Om haar inhoudelijke kennis als dagvoorzitter en presentator verder uit te bouwen volgde ze diverse trainingen, waaronder presentatietechnieken, moderatie, meeting- en interaction design. Als adviseur en zelfstandig projectmanager heeft Annemarie diverse grootschalige online communicatie- en digitaliseringstrajecten geleid.

Annemarie van Campen spreekt graag over:

Annemarie van Campen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Annemarie van Campen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21