20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Annemarie van Campen

Annemarie van Campen als spreker boeken

Annemarie van Campen is een dynamische en ervaren dagvoorzitter voor jouw evenement, vooral als het draait om een tech-minded publiek. Annemarie van Campen is de voor je congres de perfecte keuze. Als een van de weinige vrouwelijke dagvoorzitters in Nederland, is Annemarie gespecialiseerd in ICT, technologie, online communicatie, innovatie en digitalisering. Met haar unieke vaardigheid om complexe informatie toegankelijk te maken, zorgt ze ervoor dat jouw evenement niet alleen vlekkeloos verloopt maar ook een blijvende indruk achterlaat bij de deelnemers. Deze pagina biedt een diepgaande blik op wat Annemarie als spreker kan betekenen voor jouw evenement.

Annemarie van Campen

Dagvoorzitter en spreker

Annemarie van Campen is een autoriteit op het gebied van ICT, digitalisering en technologie. Haar lezingen richten zich op het belang van diversiteit in de technologische sector. Met een achtergrond in AI, robotisering, e-health, en recruitment, biedt Annemarie een verfrissende kijk op hoe diversiteit binnen digitalisering kan bijdragen aan ethisch verantwoorde besluitvorming. Ze behandelt onderwerpen zoals lessen uit Silicon Valley, vooroordelen en stereotypen, en diversiteit op de werkvloer. Kies je voor Annemarie als spreker, dan kies je voor een lezing vol interactie, humor, persoonlijke verhalen en vooral concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Annemarie van Campen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Annemarie van Campen voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot de afsluiting van het evenement. Met onze meer dan 19 jaar ervaring in spreker management, garanderen we dat we binnen 24 uur een scherpe offerte opstellen. Bovendien bieden we een boekingsgarantie om de continuïteit van je evenement te waarborgen. Ons doel is om de perfecte match te vinden voor jouw evenement en om alle drempels in het boekingsproces weg te nemen.

Biografie van Annemarie van Campen

Annemarie van Campen is een veelgevraagde dagvoorzitter en keynote spreker met een rijke ervaring in ICT, technologie en digitalisering. Ze onderscheidt zich als een van de weinige vrouwelijke dagvoorzitters in dit vakgebied. Annemarie staat bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en haar publiek te boeien met interactieve en energieke presentaties.

Haar expertise strekt zich uit over verschillende facetten van de tech-industrie. Annemarie is niet alleen een expert in het leiden van grote conferenties en online bijeenkomsten, maar blinkt ook uit in het creëren van interactieve formats zoals Kahoot, MentiMeter, en Slido. Ze is bedreven in het presenteren in zowel Nederlands als Engels, waardoor ze een breed publiek kan aanspreken.

Annemarie’s benadering van meeting design is vernieuwend. Ze gelooft in het creëren van evenementen die energie geven in plaats van kosten. Haar aanpak omvat het transformeren van traditionele programmaformats in dynamische en interactieve sessies, waarbij ze het publiek betrekt en ervoor zorgt dat iedereen zich gehoord voelt.

Annemarie als dagvoorzitter

Annemarie is het gezicht van het evenement. Ze brengt een unieke combinatie van gevoel, intuïtie, training en kennis. Of het nu gaat om het aanwakkeren van vuur en pit of het brengen van rust en kalmte, ze zorgt ervoor dat zowel de sprekers als het publiek schitteren.

Annemarie’s ervaring met online events en video is ook opmerkelijk. Ze leidt online congressen en virtuele bijeenkomsten met professionaliteit, en haar vaardigheden in het presenteren voor camera’s maken haar ideaal voor bedrijfsfilms of productintroducties.

In haar rol als gespreksleider, toont Annemarie haar talent voor het bevorderen van open en evenwichtige discussies. Ze is een expert in het soepel laten verlopen van gesprekken, waarbij ze iedereen de kans geeft om zich uit te spreken en gehoord te worden, essentieel voor zowel kleine vergaderingen als grote debatten.

De kennis en passie van Annemarie voor diversiteit in de technologische sector maken haar tot een inspirerende spreker. Haar meest recente lezingen concentreren zich op het belang van diversiteit binnen digitalisering en de impact ervan op AI en robotisering. Ze legt uit hoe diversiteit kan leiden tot meer ethisch verantwoorde beslissingen en deelt voorbeelden en concrete stappen die bedrijven kunnen nemen om dit te realiseren.

Als je Annemarie van Campen als dagvoorzitter of keynote spreker wilt boeken voor jouw evenement, neem dan direct contact op met Quality Bookings. Met onze ervaring en expertise garanderen we een perfecte match voor jouw evenement en een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Annemarie van Campen

"Ik heb met Annemarie samengewerkt toen zij in februari dit jaar ons Digitale Agenda Event organiseerde. De combinatie van enthousiasme, kennis van de sector en autoriteit wanneer dat nodig was, zorgde ervoor dat ons evenement soepel verliep en een toegevoegde waarde vormde voor onze bezoekers. Een andere reden voor dit resultaat was de professionele voorbereiding, waardoor het publiek zich tijdens het programma in vertrouwde handen voelde. In twee woorden: Verfrissend en betrouwbaar. Ik hoop dat we snel weer samen kunnen samenwerken."

― Ger Baron

"Annemarie is een geweldige spreker, ik heb met haar samengewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Als dagvoorzitter van WerkenbijdeEU.nl bezit zij een enorme dosis kennis op het gebied van sfeer creëren. De combinatie van haar enthousiasme, kennis van zaken en autoriteit maakt dat de dag soepel verloopt. Door haar professionele voorbereiding weet zij haar publiek binnen enkele seconden op zich te focussen. Frisse verschijning, prettig stemgeluid, informeel, weet waar zij het over heeft. Hopelijk is er in de toekomst een mooi project dat we samen kunnen oppakken?!"

― Sybranda Vink

"Annemarie is een zeer inspirerende presentator en dagvoorzitter. Zij weet op beslissende wijze het publiek te betrekken bij complexe onderwerpen. Ik raad haar zeker aan als dagvoorzitter/voorzitter!"

― Ron Zwetsloot
Schrijf een review

Video met Annemarie van Campen

Meer informatie & boekingen

Annemarie van Campen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Annemarie van Campen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers