Jojanneke van den Berge

Journaliste Jojanneke van den Berge is vooral bekend uit haar tijd als populaire verslaggeefster bij PowNews en van het programma Wat vindt Nederland? Zij is te boeken als presentator.

De Wereld van Jojanneke
Jojanneke van den Berge studeert communicatiewetenschap en internationale ontwikkelingsstudies aan de Universiteit van Amsterdam, en loopt tijdens haar studie stage bij de televisieprogramma’s 6 Pack en Beau. Daarop volgen redactiestages bij de tijdschriften Marie Claire en HP/De Tijd. Als vaste medewerker schrijft zij vervolgens drie jaar lang achtergrondverhalen voor HP/De Tijd. Vanaf 2006 werkt Jojanneke bij Dagblad De Pers, waar zij samen met collega Mark Koster de pagina ‘De Wereld volgens Koster en Jojanneke’ vult met columnachtige beschrijvingen van de wereld van politiek, society, business en sport.

PowNews
Na de start van omroep PowNed is Jojanneke van den Berge vrijwel dagelijks te zien als verslaggeefster bij het eigenzinnige nieuwsprogramma PowNews. In 2013 maakt zij de overstap naar RTL 4 en verleent zij vervolgens medewerking aan het programma Wat vindt Nederland? Ook presenteert Jojanneke De Grote Improvisatieshow. Naast het televisiewerk schrijft zij columns en korte verhalen. Verder treedt Jojanneke regelmatig op als presentator tijdens bijeenkomsten in het land van zeer uiteenlopende aard.

Jojanneke van den Berge spreekt graag over:

Jojanneke van den Berge boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jojanneke van den Berge. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21