20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pernille La Lau Copyright foto: William Rutten

Pernille La Lau als spreker boeken

Pernille La Lau is een goede keuze als u op zoek bent naar een inspirerende en deskundige gastspreker in Nederland. Zij is een spreker die uw publiek zal boeien en motiveren. In dit artikel ontdek je waarom je Pernille La Lau als gastspreker zou moeten boeken, meer over haar vakgebied, het boekingsproces en natuurlijk haar boeiende biografie.

Pernille La Lau

Presentatrice & dagvoorzitter

Pernille la Lau is een naam die synoniem staat voor ervaring, professionaliteit en inspiratie. Als voormalig presentatrice van Koffietijd en diverse andere programma’s heeft Pernille zich ontwikkeld tot een veelgevraagde gastspreker. Haar expertise ligt in thema’s als empowerment, persoonlijke ontwikkeling en media. Pernille’s verhaal is niet alleen inspirerend maar ook doorspekt met praktische inzichten, waardoor zij een perfecte keuze is voor uw volgende evenement. Haar vermogen om het publiek te betrekken en te motiveren maakt haar tot een onvergetelijke spreker.

Pernille la Lau als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Pernille een unieke mix van professionaliteit, charisma en een scherpe geest mee. Ze is bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren. Pernille is bijzonder bedreven in het leiden van discussies over onderwerpen als vrouwen in leiderschap, duurzaamheid en de impact van media op de samenleving. Haar ervaring in de televisiewereld stelt haar in staat om elk evenement soepel en dynamisch te laten verlopen, waardoor ze een uitstekende keuze is als dagvoorzitter.

Over empowerment en persoonlijke ontwikkeling

Pernille la Lau is een expert op het gebied van empowerment en persoonlijke ontwikkeling. Deze onderwerpen zijn cruciaal in de hedendaagse snel veranderende wereld, waarin het belangrijk is om je eigen kracht te kennen en te gebruiken. Pernille spreekt over onderwerpen zoals zelfvertrouwen opbouwen, het belang van persoonlijke groei en hoe je obstakels kunt overwinnen. Haar lezingen bieden praktische tips en diepgaande inzichten, waardoor deelnemers geïnspireerd en gemotiveerd worden om actie te ondernemen in hun persoonlijke en professionele leven.

Pernille la Lau inhuren voor een lezing

Het inhuren van Pernille la Lau voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Het begint met een aanvraag bij Quality Bookings, waarbij uw specifieke wensen en de context van het evenement worden besproken. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, zodat u zeker kunt zijn van een soepel verlopend evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven kunt u erop vertrouwen dat het inhuren van Pernille la Lau een verrijkende ervaring zal zijn voor uw publiek.

Biografie

Pernille la Lau, geboren op 23 november 1971 in Amsterdam, is een bekend gezicht in de Nederlandse media. Haar carrière begon in de jaren 90, toen ze werkte als presentatrice en reporter voor verschillende televisieprogramma’s. Ze verwierf nationale bekendheid als een van de presentatrices van het ochtendprogramma Koffietijd, waar ze een decennium lang te zien was. Pernille staat bekend om haar warme persoonlijkheid en haar vermogen om oprechte connecties te maken met zowel haar gasten als haar publiek.

Naast haar televisiewerk is Pernille la Lau ook actief als spreker en dagvoorzitter. Haar ervaringen in de media hebben haar een uniek inzicht gegeven in thema’s als communicatie, persoonlijke branding en het belang van zichtbaarheid. Ze is een fervent voorstander van vrouwelijke empowerment en spreekt regelmatig over onderwerpen die verband houden met vrouwen in leiderschapsposities en de uitdagingen die zij tegenkomen in de zakelijke wereld.

Pernille is niet alleen een inspirator op het podium, maar ook in haar persoonlijke leven. Ze is een voorbeeld van iemand die balans weet te vinden tussen een succesvolle carrière en een rijk privéleven. Haar lezingen en presentaties zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes en levenslessen, waardoor ze een diepe indruk achterlaat op haar publiek.

Interactieve en impactvolle benadering van spreken in het openbaar

In de loop van haar carrière heeft Pernille la Lau verschillende onderscheidingen en prijzen ontvangen, zowel voor haar werk in de media als voor haar inzet voor sociale kwesties. Ze is een graag geziene gast in talkshows en neemt regelmatig deel aan maatschappelijke discussies, waarbij ze haar invloed gebruikt om aandacht te vragen voor belangrijke thema’s.

De lezingen van Pernille la Lau zijn niet alleen informatief en inspirerend, maar ook interactief. Ze heeft een natuurlijk talent om haar publiek te betrekken en een dialoog te creëren, waardoor de deelnemers zich betrokken en gewaardeerd voelen. Met haar expertise, charme en authentieke benadering is Pernille la Lau een uitstekende keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een spreker die echt het verschil kan maken.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Pernille La Lau

"Een multi-getalenteerd persoon die resultaatgericht is in haar doel om geweldige presentaties en motiverende sessies te geven."

― Jan Dekker

"We hebben veel positieve reacties ontvangen over het Europese CISCO-evenement. Jouw rol bij het bijeenhouden van het hele programma heeft zeker bijgedragen aan dit succes."

― Coks Stoffer – Managing Director @CISCO

"Door haar warme open houding voelen haar gasten zich op hun gemak en luisteren en kijken ze graag naar haar."

― Tineke Ceelen
Schrijf een review

Video met Pernille La Lau

Meer informatie & boekingen

Pernille La Lau inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pernille La Lau
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers