20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
John Strelecky

John Strelecky als spreker boeken

John Strelecky is een uitzonderlijke gastspreker wiens ervaringen en inzichten onmisbaar zijn voor elk evenement. Als internationaal erkende bestsellerauteur en inspirator, biedt Strelecky een unieke benadering van levens- en zakelijke filosofieën die zijn publiek boeit en motiveert. Zijn boeken, waaronder ‘The Cafe on the Edge of the World’, hebben wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd. Zijn vermogen om complexe ideeën te vertalen naar eenvoudige, maar diepgaande levenslessen, maakt hem tot een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsdynamiek of het vinden van levensdoel, John Strelecky biedt een frisse, verhelderende kijk die uw publiek zal aanspreken.

John Strelecky

Persoonlijke groei

John Strelecky als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter is John Strelecky een ware aanwinst. Hij onderscheidt zich door zijn vermogen om diepgravende discussies te leiden met zowel empathie als intellect. Strelecky’s specialisatie in levensdoel en zelfontwikkeling biedt een rijke basis voor gesprekken over uiteenlopende thema’s. Hij weet hoe hij een publiek moet betrekken, inspireren en aan het denken moet zetten. Zijn vaardigheden als moderator en zijn vermogen om verhalen te vertellen, verrijken elk evenement, conferentie of seminar. Door zijn uitgebreide ervaring kan hij gemakkelijk verbinding maken met diverse groepen en de dag soepel laten verlopen.

Over levensdoel en persoonlijke groei

John Strelecky is een expert op het gebied van levensdoel en persoonlijke groei. Zijn lezingen over deze onderwerpen zijn niet alleen inspirerend, maar ook uiterst relevant in onze snel veranderende wereld. Hij helpt luisteraars inzicht te krijgen in hun eigen drijfveren en hoe ze een meer vervullend leven kunnen leiden. Strelecky behandelt onderwerpen als het vinden van je ‘Big Five for Life’, het belang van tijd versus geld, en hoe je jouw dromen kunt realiseren. Zijn aanpak is zowel praktisch als filosofisch, waardoor het publiek met concrete stappen en nieuwe perspectieven wegloopt.

John Strelecky inhuren voor een lezing

Het inhuren van John Strelecky voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Quality Bookings zorgt voor een soepel proces van begin tot eind. Het begint met een aanvraag waarbij uw specifieke wensen en de context van het evenement worden besproken. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een offerte. Onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen verrassingen zijn. U krijgt uitgebreide support tijdens het hele proces, en onze tevredenheidsgarantie verzekert u van een succesvolle lezing. Met onze expertise en support is het boeken van John Strelecky een zorgeloze ervaring.

Biografie van John Strelecky

John Strelecky’s reis als auteur en spreker begon met een levensveranderende ervaring. Na een persoonlijke crisis besloot hij zijn leven te heroverwegen en zich te richten op wat echt belangrijk is. Dit leidde tot het schrijven van ‘The Cafe on the Edge of the World’, een boek dat snel een wereldwijde bestseller werd en miljoenen mensen inspireerde om hun eigen levensdoelen te ontdekken.

Geboren in Chicago, Illinois, had Strelecky van jongs af aan een natuurlijke nieuwsgierigheid en een passie voor avontuur. Deze eigenschappen hielpen hem bij het ontwikkelen van zijn unieke perspectief op het leven en succes. Na zijn studie begon hij een carrière in het bedrijfsleven, maar hij voelde dat er iets ontbrak. Dit leidde tot zijn besluit om een sabbatical te nemen, waarin hij de wereld rondreisde. Deze ervaringen waren cruciaal in het vormgeven van zijn filosofieën over het leven en geluk.

Strelecky’s boeken, waaronder ook ‘Return to The Cafe on the Edge of the World’ en ‘The Big Five for Life’, zijn vertaald in meer dan 42 talen en hebben talloze prijzen gewonnen. Hij is een veelgevraagd spreker en heeft opgetreden in media over de hele wereld. Zijn werk richt zich op vragen zoals ‘Waarom ben ik hier?’ en ‘Wat wil ik echt met mijn leven doen?’ – vragen die universeel resoneren.

Naast zijn schrijfwerkzaamheden is John Strelecky een gepassioneerde avonturier. Hij heeft de wereld rondgereisd, van Afrika tot de Himalaya, en deze ervaringen hebben zijn kijk op het leven en leiderschap verder gevormd. Hij gebruikt deze ervaringen vaak in zijn lezingen om krachtige metaforen en lessen te illustreren.

John Strelecky blijft een bron van inspiratie voor mensen die zoeken naar betekenis en richting in hun leven. Zijn boodschap over het vinden van je eigen pad en het leven van een doelgericht leven spreekt tot een breed publiek, van jonge professionals tot ervaren leiders. Zijn vermogen om diepe inzichten op een toegankelijke manier te delen, maakt hem tot een van de meest invloedrijke en gerespecteerde sprekers van onze tijd.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over John Strelecky

Schrijf een review

Video met John Strelecky

Meer informatie & boekingen

John Strelecky inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met John Strelecky
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers