Jeroen Busscher

Slechts weinig kunstenaars ontwikkelen zich in de loop van de tijd tot consultant organisatiecultuur. Een uitzondering hierop vormt Jeroen Busscher, die zelf geschreven theaterstukken en exposities opvolgde met de oprichting van een succesvol evenementenbureau. Inmiddels kunnen bedrijven hem inhuren als spreker voor een lezing tijdens een congres of seminar.

Biografie van Jeroen Busscher

Jeroen Busscher wordt geboren in 1964 en blijkt als kind al snel over kunstzinnige talenten te beschikken. Hij studeert kortstondig psychologie aan de Universiteit van Utrecht, maar ontdekt al snel zijn ware roeping en stapt over naar de Rietveld Academie. In 1990 studeert hij af als beeldend kunstenaar en tijdens zijn carrière maakt hij indruk met diverse theaterstukken en exposities.

Zijn carrière als beeldend kunstenaar is echter geen lang leven beschoren, want in 1995 richt hij samen met collega Eric de Groot Malgil op. Het bedrijf begint als evenementenbureau, maar ontwikkelt zich al snel tot een ontwerpbureau voor cultuurinterventies. Het bureau is zeer succesvol en wordt onder andere beloond met een gouden en bronzen Giraffe en een EVA marketing award.

Consultant Jeroen Busscher inhuren als spreker of dagvoorzitter

In 2005, tien jaar na de oprichting van Malgil, vindt Jeroen Busscher het tijd voor wat anders. Hij koopt al zijn personeel uit en heft de onderneming op. Sindsdien werkt hij als zelfstandig consultant organisatiecultuur. Bedrijven kunnen hem inhuren als spreker, leiderschapstrainer of dagvoorzitter voor een boeiende lezing, workshop of seminar.

Ook is hij zeer actief als spreker op uiteenlopende scholen. Zo geeft hij onder andere les op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en is hij gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland. Daarnaast publiceert hij af en toe stukken in onder meer de Volkskrant en op een managementsite.

Spreker Jeroen Busscher inhuren voor lezing tijdens congres

Naast de eerder genoemde publicaties, schrijft Jeroen Busscher tevens succesvolle boeken. Het boek Pimp je Afdeling, dat hij schrijft op uitnodiging van Academic Service, is één van de best verkochte en meest gewaardeerde managementboeken van 2007. Aansluitend schrijft hij nog diverse andere uiterst succesvolle boeken.

Naast succesvol auteur, is Jeroen Busscher een gewaardeerd gastspreker. Bedrijven willen hem inhuren als spreker vanwege zijn op maat gemaakte seminars. Ook boeken ze hem als dagvoorzitter omwille van zijn scherpe en adequate reacties op gebeurtenissen in de zaal. Onderwerpen die tijdens een lezing aan bod kunnen komen zijn creativiteit, organisatiecultuur, verandering in leiderschap en interne marketing.

Contact opnemen met Jeroen Busscher

Wilt u Jeroen Busscher ook inhuren als spreker, dagvoorzitter of leiderschapstrainer voor een lezing of dagvoorzitterschap tijdens uw evenement? Het team van Quality Bookings adviseert u graag over de opties om deze gelouterde organisatieconsultant te boeken.

Jeroen Busscher spreekt graag over:

Jeroen Busscher boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jeroen Busscher. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21