20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jaring Brunia Copyright foto: Riemy Reitsma

Jaring Brunia als spreker boeken

Zoek je een spreker die niet alleen inspireert maar ook praktische inzichten biedt vanuit een unieke achtergrond? Maak kennis met Jaring Brunia, een spreker die met zijn unieke levensverhaal en expertise in duurzame landbouw en persoonlijke ontwikkeling elk publiek weet te boeien. Deze pagina geeft je een diepgaand inzicht in wat Jaring te bieden heeft en hoe zijn ervaringen als boer, ondernemer, en coach je evenement kunnen verrijken.

Jaring Brunia

Duurzame boer

Over duurzame landbouw en persoonlijke groei

Jaring Brunia spreekt vanuit zijn hart over onderwerpen als duurzame landbouw, natuurinclusieve praktijken, en persoonlijke ontwikkeling. Kies je voor Jaring, dan kies je voor een spreker die praktische kennis koppelt aan inspirerende verhalen. Zijn lezingen over de transitie naar biologisch-dynamische landbouw, het belang van visie in ondernemerschap, en de kunst van persoonlijke groei zijn niet alleen leerzaam maar ook diepgaand en motiverend. Jaring biedt diverse opties voor lezingen, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Jaring Brunia inhuren voor een lezing

Het boeken van Jaring Brunia is eenvoudig en transparant met Quality Bookings. Ons all-inclusive tarief en snelle offerteproces zorgen ervoor dat je binnen 24 uur weet waar je aan toe bent. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie staan garant voor een soepele ervaring. Begin met een aanvraag, bespreek je wensen, en wij regelen de rest – zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Jaring Brunia

Jaring Brunia groeide op in de landelijke idylle van een melkveebedrijf. Zijn jeugd op de boerderij vormde de basis voor zijn diepe verbondenheid met de natuur. Aanvankelijk koos hij niet direct voor het boerenleven; na een studie in plattelandsvernieuwing en ervaringen buiten de landbouw, vond Jaring zijn roeping toch in het boer zijn.

Zijn begin als boer was allesbehalve conventioneel. Met de koeien verkocht en zijn ouders dicht bij het verkopen van de boerderij, begon Jaring zonder enige ervaring in het melken van koeien. Dit unieke begin dwong hem om een duidelijke visie te ontwikkelen. Hij besloot het melkveebedrijf nieuw leven in te blazen, gericht op biologische en natuurlijke landbouwmethoden.

Jaring’s droom was duidelijk: een bedrijf runnen dat hem blij maakte, waarbij koeien vrij buiten grazen en zonder onnodige complicaties. Met een vastberaden doel voor ogen werkte hij naar zijn droom toe: in 2014 begon hij met het melken van 50 vaarzen. Dit eerste jaar was zowel uitdagend als leerzaam, vol twijfels en obstakels.

In de daaropvolgende jaren ontwikkelde Jaring een nieuwe droom: groeien in aantal koeien en land, biologisch-dynamisch worden, een woning bouwen, en beginnen met een nieuwe rol als Boerencoach. Zijn bedrijf groeide aanzienlijk en naast het runnen van de boerderij, hielp hij andere boeren met hun uitdagingen.

Jaring’s coaching begon met het ondersteunen van boeren richting natuurinclusieve landbouw, maar breidde al snel uit naar het helpen van een bredere doelgroep. Zijn passie voor zelfhulpboeken, gecombineerd met de kennis opgedaan uit zijn ondernemersreis, vormde de basis voor zijn coachingbenadering. Als coach helpt hij individuen hun kern te vinden, te plannen, te organiseren, en uiteindelijk hun dromen te verwezenlijken.

De reis van Jaring Brunia, van een onervaren boer tot een succesvolle ondernemer en coach, is een verhaal van visie, doorzettingsvermogen, en persoonlijke groei. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en praktische inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid, landbouw, en persoonlijke ontwikkeling. Boek Jaring voor je evenement en laat je publiek inspireren door zijn unieke verhaal en praktische wijsheid.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Jaring Brunia

Schrijf een review

Video met Jaring Brunia

Meer informatie & boekingen

Jaring Brunia inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jaring Brunia
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers