Simon Douw is een ondernemer en avonturier die alles weet van crowdfunding. Regelmatig onderneemt hij solo-expedities naar de noordpoolcirkel. U kunt Simon Douw inhuren als spreker voor lezingen over crowdfunding.

Bedrijf
Douw studeerde psychologie, filosofie en rechten in Amsterdam en is medeoprichter van het bedrijf Douw&Koren. Dit bureau richt zich op training, coaching en moderating.

Zij hebben zich gespecialiseerd in het fenomeen crowdfunding, dat de laatste jaren als een paddenstoel uit de grond is geschoten. In enkele jaren tijd zijn er honderden crowdfunding-initiatieven begonnen. Sommigen hiervan waren revolutionair en erg succesvol. Ook waren er initiatieven die voortijdig strandden.

Douw werkt al vanaf het begin met crowdfunding en weet uit ervaring waar de mogelijkheden en valkuilen van dit nieuwe instrument liggen. Hij kan uit de wirwar van ervaringen die mensen hebben met crowdfunding een helder beeld schetsen en fungeert als eerste aanspreekpunt voor organisaties die gebruik willen maken van crowdfunding.

Crowdfunding
Samen met zijn compagnon Gijsbert Koren heeft in zijn lezingen, presentaties en workshops duizenden mensen meegenomen in de wereld van crowdfunding. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van crowdfunding-campagnes en heeft crowdfunding via media als het NOS Journaal en EenVandaag geïntroduceerd bij het grote publiek.

Wilt u Simon Douw boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Simon Douw spreekt graag over:

Simon Douw boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Simon Douw. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21