Victoria Koblenko

Brutaal, een tikje ondeugend, maar altijd welbespraakt is de actrice, presentatrice en columniste Victoria Koblenko. Met haar Oekraïense afkomst is ze gespecialiseerd in Rusland. U kunt Victoria boeken als dagvoorzitter, discussieleider of spreker over duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking en internationale vraagstukken. Victoria neemt geen blad voor haar mond en ze spreekt met name een jong publiek aan.

Nederlandse actrice van Oekraïense komaf
Als enig kind van haar ouders is Victoria Koblenko geboren en opgegroeid in de Oekraïne. Op twaalfjarige leeftijd verhuisde ze met haar ouders naar Nederland. Hoewel ze als kind niet de ambitie had om actrice te worden, heeft ze toen ze net een tiener was, opgetreden in meerdere tv-commercials. Vervolgens heeft Victoria grote en kleinere rollen gehad in Nederlandse tv-drama’s en –films. Naast de wereld van de media is Victoria Koblenko actief voor degenen die het veel minder hebben getroffen dan zij, vooral voor kinderen. Ze steunt diverse humanitaire organisaties, waaronder Amnesty International en Unicef.

Interessant en maatschappelijk betrokken
Met haar duidelijke mening over zeer uiteenlopende onderwerpen balanceert Victoria vaak op het scherpst van de snede. Daar houdt ze van. Niet alledaags, maar scherp, alert, kundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen geeft ze op een duidelijke manier inzicht in bijvoorbeeld de Russische politiek. En niet alleen dat, maar deze vrouw is zeer ontwikkeld en weet wat er zich afspeelt op internationaal niveau. Ze is maatschappelijk betrokken en ze spreekt Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits. Wilt u deze interessante vrouw als spreker, discussieleider of dagvoorzitter boeken? Neem dan contact met ons op. We geven u alle informatie die u wenst.

 

Victoria Koblenko spreekt graag over:

Victoria Koblenko boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Victoria Koblenko. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21