20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Victoria Koblenko

Victoria Koblenko als spreker boeken

Victoria Koblenko, een naam die synoniem staat voor veelzijdig talent en charisma, is een uitmuntende keuze voor uw volgende evenement. Als gastspreker brengt Victoria een schat aan ervaring uit de entertainmentwereld, gecombineerd met haar diepgaande kennis op het gebied van maatschappelijke thema’s. Bekend van televisie, film en als een invloedrijke stem in het publieke debat, biedt Victoria inspirerende inzichten en boeiende verhalen die elk publiek zullen boeien.

Victoria Koblenko

Actrice, presentatrice en columniste

De expertise van Victoria Koblenko ligt op het snijvlak van maatschappelijke betrokkenheid en cultuur. Als spreker belicht ze onderwerpen zoals de kracht van diversiteit, culturele integratie en de invloed van media op de maatschappij. Haar lezingen bieden een diepgaande blik op hoe cultuur onze perceptie vormt en hoe we samen een inclusievere samenleving kunnen bouwen. Met voorbeelden uit haar eigen carrière en ervaringen, maakt Victoria complexe thema’s toegankelijk en inspirerend.

Victoria Koblenko inhuren voor een lezing

Het inhuren van Victoria Koblenko voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd van essentieel belang is. Daarom zorgen we ervoor dat binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte klaarstaat. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot na de lezing, met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie. We maken het proces zo transparant en moeiteloos mogelijk, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is een icoon in de Nederlandse entertainmentwereld, een talent dat zowel op het scherm als daarbuiten schittert. Geboren op 19 december 1980 in Vinnitsa, Oekraïne, verhuisde Victoria op twaalfjarige leeftijd naar Nederland. Haar multiculturele achtergrond heeft haar unieke perspectief en diepe waardering voor diverse culturen gegeven.

Victoria haar acteercarrière begon in 2000, toen ze een rol kreeg in de populaire Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Haar karakter, Isabella Kortenaer, werd al snel een publieksfavoriet en vestigde Victoria als een huishoudelijke naam in Nederland. Haar acteerwerk bleef niet onopgemerkt; ze won meerdere awards en werd geprezen om haar natuurlijke acteerstijl en de diepgang die ze aan haar rollen gaf.

Naast haar acteerwerk heeft Victoria zich ontwikkeld als een invloedrijke publieke figuur, bekend om haar scherpe intellect en maatschappelijke betrokkenheid. Ze heeft een master in Politieke Wetenschappen behaald aan de Universiteit Leiden, wat getuigt van haar toewijding aan continue zelfontwikkeling en haar verlangen om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke discussies.

Victoria als spreker

Victoria’s betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties is evident in haar werk buiten de filmset. Ze is een fervent voorstander van duurzaamheid en mensenrechten en heeft in verschillende media platforms haar stem verheven om bewustzijn te creëren over deze kwesties. Haar passie voor culturele diversiteit en integratie maakt haar tot een veelgevraagd spreker op evenementen en seminars, waar ze boeiende inzichten deelt over de kracht van inclusiviteit en de rol van kunst en media in de maatschappij.

Victoria’s reis van een jong meisje uit Oekraïne naar een gerespecteerde figuur in de Nederlandse entertainmentwereld en daarbuiten is een verhaal van doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en succes. Haar ervaringen en inzichten maken haar een ideale spreker voor een breed scala aan evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot culturele festivals.

Met haar unieke mix van ervaring in de entertainmentindustrie, haar academische achtergrond, en haar diepgaande maatschappelijke betrokkenheid, is Victoria Koblenko een inspirerende keuze voor uw volgende evenement. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren, gecombineerd met haar charismatische aanwezigheid, garandeert een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Door Victoria Koblenko te boeken via Quality Bookings, profiteert u van onze 20 jaar expertise in de branche, all-inclusive tarieven, en onze toewijding aan uw tevredenheid. Laat ons u helpen om een evenement van wereldklasse te organiseren met een van Nederlands meest veelzijdige en boeiende sprekers.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Victoria Koblenko

Schrijf een review

Video met Victoria Koblenko

Meer informatie & boekingen

Victoria Koblenko inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Victoria Koblenko
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers