20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jan Slagter - Presentator en media persoonlijkheid

Jan Slagter als spreker boeken

Jan Slagter, bekend als een dynamische en inspirerende spreker, is een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Met zijn uitgebreide ervaring in de mediawereld en als oprichter van Omroep MAX, brengt hij een schat aan kennis en inzichten die elk publiek zal boeien. Jan Slagter is bijzonder bedreven in het spreken over onderwerpen als media, ouderenzorg en maatschappelijke betrokkenheid, wat hem een ideale gastspreker maakt voor een breed scala aan evenementen.

Jan Slagter

Presentator en media persoonlijkheid

Jan Slagter als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Jan Slagter zich door zijn vermogen om discussies levendig en inhoudelijk sterk te leiden. Hij is niet alleen deskundig op het gebied van media en ouderenzorg, maar blinkt ook uit in thema’s als leiderschap, maatschappelijke veranderingen en innovatie. Zijn jarenlange ervaring bij Omroep MAX en zijn betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties maken hem tot een dagvoorzitter die garant staat voor een evenement vol diepgang en inspiratie.

Over media en maatschappelijke betrokkenheid

Jan Slagter is een expert op het gebied van media en maatschappelijke betrokkenheid. In zijn lezingen belicht hij hoe media kunnen worden ingezet om maatschappelijke kwesties aan te kaarten en positieve veranderingen teweeg te brengen. Hij behandelt onderwerpen als de rol van media in de samenleving, ouderenzorg, en hoe innovatie kan leiden tot maatschappelijke verbeteringen. Deze lezingen zijn bijzonder relevant in een tijd waarin de impact van media op de samenleving steeds duidelijker wordt.

Jan Slagter inhuren voor een lezing

Het boeken van Jan Slagter voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Nadat u contact hebt opgenomen met Quality Bookings, zullen we samen met u de details van het evenement bespreken en afstemmen. We zorgen ervoor dat alle aspecten van de boeking – van de thema’s van de lezing tot de logistieke details – naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de ervaring met Jan Slagter aan al uw verwachtingen voldoet.

+ lees meer

Biografie van Jan Slagter

Jan Slagter heeft zich in de loop der jaren ontpopt als een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse mediawereld. Geboren op [geboortedatum], begon zijn carrière in de media, waar hij al snel naam maakte door zijn scherpe inzichten en innovatieve ideeën. In 2004 richtte hij Omroep MAX op, een omroep die zich richt op de oudere kijker en luisteraar en die snel uitgroeide tot een van de meest gerespecteerde omroepen in Nederland.

Jan’s visie voor Omroep MAX was helder: een omroep creëren die niet alleen entertainment biedt, maar ook informeert en de maatschappelijke betrokkenheid van ouderen stimuleert. Zijn inzet voor ouderen gaat verder dan alleen de media. Hij is ook actief betrokken bij diverse maatschappelijke projecten en initiatieven die zich richten op het verbeteren van de levenskwaliteit van ouderen.

In zijn carrière heeft Jan Slagter diverse prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn werk. Zijn passie voor maatschappelijke kwesties en zijn vermogen om deze onderwerpen op een boeiende en toegankelijke manier te presenteren, maken hem tot een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor hij een blijvende indruk achterlaat op zijn publiek.

De expertise van Jan Slagter strekt zich uit over verschillende gebieden, waaronder media, ouderenzorg, en maatschappelijke betrokkenheid. Hij is een autoriteit als het gaat om het bespreken van de uitdagingen en kansen in de snel veranderende mediawereld, en zijn inzichten zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van media op onze samenleving.

Zijn toewijding aan maatschappelijke kwesties is niet alleen terug te zien in zijn werk bij Omroep MAX, maar ook in zijn vele optredens in de media en bij publieke evenementen. Jan Slagter is een inspirerende figuur die met zijn ervaring, kennis en passie een onvergetelijke bijdrage kan leveren aan uw evenement. Met Jan Slagter haalt u een spreker in huis die niet alleen uw publiek zal informeren, maar ook zal inspireren en motiveren.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
 • Snel contact met Jan Slagter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan Slagter

Meer informatie & boekingen

Jan Slagter inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Slagter
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers