Jaap Peters is een ervaren organisatieadviseur die werkte bij grote bedrijven als Ernst & Young. Ook heeft hij diverse boeken geschreven. U kunt Jaap Peters boeken als spreker of dagvoorzitter.

Bedrijfskunde
Peters studeerde bedrijfskunde in Delft en rondde in 1993 een postdoctorale opleiding voor organisatieadviseurs af. Als student werkte hij al als docent Marketing en Management op het Ondernemerscollege Overbosch in Den Haag.

Vervolgens was hij tien jaar lang adviseur bij Ernst & Young. In 1995 werd hij partner bij Overmars Organisatie Adviseurs. Samen met compagnons Jurriaan Cals en Harold Janssen richtte in 2007 het organisatieadviesbureau DeLimes op.

Ook was hij dat jaar initiatiefnemer van Slow Management, een blad dat elk kwartaal uitkomt en waarin de menselijke maat bij het organiseren centraal staat.

Schrijver
Verder heeft Peters tal van boeken geschreven. Zijn bekendste werk is wellicht Intensieve Menshouderij, waarvan 25.000 exemplaren over de toonbank gingen. In 2006 werd het boek genomineerd als managementboek van het jaar.

Tegenwoordig werkt Peters vooral als interim-manager, organisatieadviseur. Daarnaast wordt hij ook veel gevraagd als spreker en dagvoorzitter. Hij heeft het in zijn lezingen onder andere over veranderkunde, strategisch management, chaos denken en innovatie. Ook thema’s als dienend leiderschap en nieuwe economie komen voorbij.

Wilt u Jaap Peters boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.  

 

Jaap Peters spreekt graag over:

Jaap Peters boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jaap Peters. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21