Richard Bottram

Geconfronteerd met het verschrikkelijke nieuws dat zijn verloofde Elise aan longkanker leed, verkocht Richard Bottram zijn bedrijf en ging dag in dag uit voor zijn vriendin zorgen. Nadat Elise in 2005 overleed kwam Bottram tot een ongekende prestatie: om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker liep hij 365 marathons in evenzoveel dagen.

U kunt Richard Bottram inhuren als spreker. Hij kan als geen ander vertellen over verlies, verdriet, doorzettingsvermogen en toewijding.

Overlijden
Na het overlijden van zijn vriendin staat het leven van Bottram honderd procent – en onbetaald – in het teken van de strijd tegen kanker. Voor deze strijd richtte hij de stichting Marathon 365 op.

Het doel van de stichting is een wereld waarin kanker niet langer een levensbedreigende ziekte zal vormen. Om dit te bewerkstelligen organiseert Marathon 365 evenementen die gericht zijn op bewustwording en het bevorderen van de kwaliteit van leven voor mensen die lijden aan de ziekte.

Dagelijks een marathon
In 2006 en 2007 organiseerde Bottram Run Against Cancer. Bijna dagelijks liep hij een jaar lang een marathon. Een prestatie die maar weinig mensen voor mogelijk hielden.

Wilt u Richard Bottram boeken als spreker en hem horen praten over zijn ervaringen in de strijd tegen kanker? Neem dan contact met ons op.

 

Richard Bottram spreekt graag over:

Richard Bottram boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Richard Bottram. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21