Een van de beste wijnboeren met zijn alom bekende La Tulipe wijnen is Ilja Gort, wijnboer, vinoloog en componist van reclametunes. Met Ilja als coach of spreker haalt u alles uit uw zintuigen.

Componist, wijnboer en vinoloog

Op zesjarige leeftijd speelde Ilja Gort al muziek. Als drummer maakte hij deel uit van verschillende bands. Tot 2000 was Ilja Gort zeer succesvol in het maken van reclametunes, maar daarna richtte hij zich helemaal op wijn. Het maken van wijn en het schrijven van boeken over wijn. In 1994 kocht Ilja in Frankrijk het vervallen Château de la Garde met 15 hectare wijngaarden. In tien jaar wist hij dit om te bouwen tot een goed functionerend wijnkasteel. Hij veranderde de naam in 2010 in Château la Tulipe de la Garde. Op internationale concoursen wonnen Gorts la Tulipe wijnen veel onderscheidingen. Sinds 200 schrijft Ilja Gort boeken over het snoeiharde en tegelijkertijd fluweelzachte wijnboerenbestaan in Frankrijk. Ieder jaar verschijnt een nieuw Slurpboek.

Performance over wijn

Ilja Gort is een inspirerend redenaar. Hij heeft een buitengewoon geestige performance over wijn, Frankrijk en over hoe u het beste uit het leven kan halen. Naast zijn uitgebreide kennis over wijn weet Ilja veel over culinaire zaken, media en ondernemen & marketing. U kunt Ilja Gort boeken als spreker en als coach. Wilt u meer weten over wijn, dan zijn er weinig mensen die u beter kunnen laten zien, proeven, ruiken, voelen en horen. Met Ilja haalt u alles uit uw zintuigen. Boek deze spreker die een gedurfde stap in zijn leven wist uit te bouwen tot een succesvol bedrijf en een leven als vinoloog in Frankrijk. Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie.

Ilja Gort spreekt graag over:

Ilja Gort boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ilja Gort. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21