20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ilja Gort

Ilja Gort als spreker boeken

Ilja Gort is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een unieke en boeiende spreker voor uw evenement! Bekend om zijn avonturen in de wijnwereld en meeslepende verhalen, biedt Gort een schat aan kennis en verhalen die elk publiek zullen boeien. Deze pagina neemt u mee door de fascinerende wereld van Ilja Gort en geeft u inzicht in wat u kunt verwachten als u hem boekt voor uw evenement.

Ilja Gort

Wijnkenner & marketingexpert

Ilja Gort is niet alleen een expert op het gebied van wijnproductie, maar ook een levensgenieter pur sang. Zijn lezingen nemen u mee op een fascinerende reis door de wereld van de wijn, van de zonovergoten wijngaarden in Frankrijk tot de subtiele nuances van wijnproeven. Gort deelt zijn uitgebreide kennis over wijnbouw, de impact van terroir op smaak en de kunst van het wijn maken. Door te kiezen voor dit onderwerp, duikt uw publiek in een wereld van smaak, cultuur en traditie, aangeboden door een van de meest charismatische sprekers in Nederland.

Ilja Gort inhuren voor een lezing

Het boeken van Ilja Gort voor een evenement is een gestroomlijnd proces. Begin met een aanvraag bij Quality Bookings, waarbij u uw specifieke behoeften en de details van het evenement doorgeeft. Wij zorgen voor een snelle offerte en begeleiden u door het hele boekingsproces. Ons doel is om alle zorgen weg te nemen en een vlekkeloze ervaring te garanderen, van de eerste aanvraag tot de succesvolle lezing door Ilja Gort.

Biografie van Ilja Gort

Ilja Gort’s reis begon in Soest, waar hij op zesjarige leeftijd al een passie voor muziek ontwikkelde. Zijn muzikale talenten leidden hem naar een carrière als drummer in de Haagse popgroep After Tea en later tot het schrijven en produceren van muziek voor diverse artiesten.

In 1994 nam zijn leven echter een dramatische wending toen hij een vervallen wijnchâteau bij Bordeaux kocht. Zijn passie en toewijding transformeerden dit château in een bekroonde wijngaard, waardoor hij al snel erkend werd als een van de top wijnboeren van Frankrijk. Zijn wijnen, die grote onderscheidingen hebben gewonnen, zijn in Nederland verkrijgbaar bij Albert Heijn en hebben Gort een prominente plaats in de Nederlandse wijnwereld opgeleverd.

Naast zijn succes in de wijnwereld, heeft Gort ook een opmerkelijke carrière in de media. Zijn televisieprogramma’s, zoals ‘Gort over de Grens’ en ‘Wijn aan Gort’, hebben hem een geliefde persoonlijkheid in Nederland gemaakt. Deze programma’s benadrukken zijn zoektocht naar de essentie van het goede leven in landen als Italië, Spanje en Frankrijk, waarbij hij zich verdiept in de lokale cultuur, keuken en natuurlijk wijn.

Ilija als auteur

Gort is ook een succesvol auteur, met bestsellers zoals ‘Leven als Gort in Frankrijk‘ en een reeks andere boeken die zijn avonturen in de Franse wijnwereld beschrijven. Zijn maandelijkse digitale wijnboerennieuwsbrief ‘GoGo’ biedt inzichten in de wereld van wijn, het château en het leven in Frankrijk.

Deze veelzijdige ervaringen maken Ilja Gort tot een fascinerende en inspirerende spreker. Zijn verhalen zijn niet alleen boeiend en informatief, maar ze bieden ook een unieke kijk op het najagen van passies en het omarmen van het leven in al zijn facetten. Of uw publiek nu geïnteresseerd is in de kunst van wijn, levensgenot, of gewoon geïnspireerd wil worden door iemand die zijn dromen heeft waargemaakt, Ilja Gort is de perfecte keuze voor uw volgende evenement.

Met Quality Bookings’ 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte-service, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, bent u verzekerd van een succesvolle en memorabele ervaring met Ilja Gort. Reserveer vandaag nog en laat uw publiek inspireren door de boeiende verhalen van een van Nederlands meest veelzijdige en boeiende persoonlijkheden.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Frans, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ilja Gort

"Wij hebben Ilja gecontracteerd als spreker. Zijn vermogen om onze business te begrijpen en een parallel te trekken met de zijne, gecombineerd met zijn droge gevoel voor humor, werkt voor mij altijd!"

― Robert Heemskerk
Schrijf een review

Video met Ilja Gort

Meer informatie & boekingen

Ilja Gort inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ilja Gort
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers