20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Winston Scholsberg

Winston Scholsberg als spreker boeken

Winston Scholsberg, een dynamische en inspirerende figuur in de wereld van het openbaar spreken, is een ideale keuze voor uw volgende evenement. Met zijn unieke vermogen om publiek te boeien en te motiveren, brengt Winston een schat aan ervaring en kennis met zich mee. Hij staat bekend om zijn energieke stijl en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren. Winston is niet alleen een expert in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, maar hij weet ook hoe hij zijn publiek moet inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. Zijn lezingen zijn een combinatie van praktische inzichten en motiverende verhalen die elk publiek zullen aanspreken.

Winston Scholsberg

De Public Speaking Architect

Over effectieve communicatie en persoonlijke groei

Winston Scholsberg is een meester in effectieve communicatie en persoonlijke groei. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in hoe authentieke verhalen en overtuigende lichaamstaal ingezet kunnen worden om doelen te bereiken. Hij benadrukt het belang van zelfvertrouwen en authenticiteit in elke vorm van communicatie, wat cruciaal is voor succes in verschillende beroepsvelden. Winston richt zich op het versterken van communicatieve vaardigheden, het verbeteren van sales pitches, en het ontwikkelen van persoonlijke en professionele aanwezigheid. Zijn expertise is bijzonder waardevol voor managers, ondernemers, studenten, leerkrachten, politici, legerofficieren, coaches, presentatoren en CEO’s.

Winston Scholsberg inhuren voor een lezing

Het inhuren van Winston Scholsberg voor een lezing is een proces dat wij bij Quality Bookings zo soepel mogelijk voor u maken. We stemmen nauwkeurig af op uw behoeften en zorgen voor een passend aanbod dat aansluit bij uw evenement. Met onze transparante all-inclusive tarieven en snelle offerte-service, wordt het proces van boeken tot uitvoering een fluitje van een cent. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide ondersteuning garanderen een succesvolle en impactvolle ervaring voor uw publiek.

Biografie van Winston Scholsberg

Winston Scholsberg’s reis naar het podium begon in de straten van Paramaribo, waar hij al op driejarige leeftijd ontdekte dat zijn talent voor dansen en entertainen mensen kon betoveren en zelfs kon leiden tot een financiële beloning. Deze vroege ervaringen wakkerden zijn passie voor performance en communicatie aan. Na zijn verhuizing naar Nederland, breidde hij zijn repertoire uit naar het acteren, presenteren en verhalen vertellen, en ontwikkelde zich tot een veelgevraagde professional op deze gebieden.

De afgelopen 30 jaar heeft Winston zich gevestigd als een vooraanstaande figuur in Nederland, bekend om zijn vaardigheid om zijn publiek in vervoering te brengen. Zijn unieke benadering van storytelling, gecombineerd met zijn expertise in persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden, maakt hem tot een uitzonderlijke trainer en coach. Hij heeft zijn vaardigheden ingezet om een breed scala aan professionals te begeleiden in het optimaliseren van hun communicatieve vaardigheden.

Winston staat bekend om zijn integriteit en professionaliteit. Als ‘De Public Speaking Architect’, leert hij individuen hoe ze hun unieke verhaal met overtuigende energie en zelfvertrouwen kunnen overbrengen. Zijn trainingen en coaching zijn gericht op het versterken van zowel bewuste als onbewuste communicatie, waardoor de boodschap van zijn klanten dieper doordringt bij hun publiek.

Door de jaren heen heeft Winston een breed scala aan mensen geholpen, van managers en CEO’s tot politici en entertainers, om met kracht en overtuiging te communiceren. Zijn methoden vergroten niet alleen het zelfvertrouwen van zijn cliënten, maar versterken ook hun vermogen om hun publiek effectief te bereiken en te beïnvloeden. Met Winston Scholsberg kiest u voor een ervaren, gepassioneerde en deskundige spreker die gegarandeerd een blijvende impact zal hebben op uw evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Winston Scholsberg

Schrijf een review

Video met Winston Scholsberg

Meer informatie & boekingen

Winston Scholsberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Winston Scholsberg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers