Hugo Borst, een criticus eerste klas, is in voor interessante discussies. Bedenk hoe interessant het kan zijn om deze man te boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider. Wanneer u Hugo Borst heeft zien optreden op de televisie, dan weet u dat zijn interesse verder gaat dan voetbal.

Voetbal en meer
Hugo Borst, geboren in 1962 in Rotterdam is schrijver, redacteur en voetbalcriticus. Daarnaast is hij bekend door zijn televisieoptredens bij o.a. De Wereld Draait Door. Ook heeft hij zijn eigen televisieprogramma over vaders en zonen gepresenteerd. Hoewel Borst altijd actief is geweest in de voetbalwereld, heeft hij nooit betaald voetbal gespeeld. Hij was columnist voor het AD en voor Esquire. Voor de laatste schreef hij over seks, liefde en misverstanden tussen mannen en vrouwen.
Met Sander de Kramer richtte hij een stichting op die opkomt voor de rechten van kinderen in Sierra Leone. Vanaf augustus 2013 is Borst de stem van de zondagse uitzending van NOS Langs de Lijn.

Spreek mij tegen alstublieft
Hugo Borst is een man met een brede interesse. Dat is ondermeer te zien in de boeken die hij heeft geschreven over voetbal, lust en liefde, de Coolsingel, vaders en zonen en meer. Hij vindt het belangrijk om tegengas te krijgen. Ook al heeft hij zijn mening klaar, hij staat open voor de mening van anderen.
Hugo Borst is een spreker die met zijn kennis over voetbal en journalistiek zijn zaal steeds weer weet te boeien. Bovendien staat hij garant voor interessante discussies. Boek Hugo Borst als spreker, dagvoorzitter of discussieleider via Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Hugo Borst spreekt graag over:

Hugo Borst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hugo Borst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21