20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hugo Borst

Hugo Borst als spreker boeken

Hugo Borst is niet alleen een gepassioneerd voetbalkenner, maar ook een spreker die vanuit zijn hart spreekt over onderwerpen als ouderenzorg en dementie. Hugo staat bekend om zijn directe en eerlijke stijl, waarmee hij het publiek weet te raken en te inspireren. Zijn ervaringen als sportjournalist, schrijver en mantelzorger geven hem een ​​unieke kijk op diverse maatschappelijke thema’s. Hugo Borst staat als gastspreker garant voor een evenement vol inzicht, emotie en oprechte betrokkenheid.

Hugo Borst

Nederlands schrijver, redacteur, radiopresentator

Als dagvoorzitter brengt Hugo Borst een frisse, energieke dynamiek naar elk evenement. Zijn expertise in voetbal, gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen in de zorgsector, stelt hem in staat om gesprekken te leiden over een breed scala aan onderwerpen. Hugo’s vermogen om diepgaande vragen te stellen en tegelijkertijd een ontspannen sfeer te creëren, maakt hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement. Zijn betrokkenheid en passie voor thema’s als sport, zorg en maatschappelijke betrokkenheid resoneren sterk bij zijn publiek.

Over de zorg voor dementerenden

Hugo Borst is een autoriteit als het gaat om de zorg voor dementerenden. Deze expertise komt voort uit zijn persoonlijke ervaringen en zijn professionele achtergrond. Hugo spreekt openhartig over de uitdagingen en kansen binnen de ouderenzorg en biedt inzicht in hoe we beter kunnen omgaan met dementie. Zijn lezingen bevatten praktische tips, persoonlijke anekdotes en een diepere blik op de emotionele aspecten van de zorg voor dementerenden. Hij behandelt onderwerpen als mantelzorg, de impact van dementie op familierelaties en de verbetering van zorginstellingen.

Hugo Borst inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Hugo Borst is eenvoudig en transparant. Na het initiële contact met Quality Bookings, wordt er een offerte opgesteld die aansluit bij je wensen en budget. Vervolgens bespreken we samen de details van het evenement, zoals de thema’s en de structuur van de lezing. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap, en we zorgen ervoor dat het hele proces soepel en zorgeloos verloopt. Door Hugo Borst in te huren, verzeker je jezelf van een memorabele en impactvolle bijdrage aan je evenement.

Biografie van Hugo Borst

Hugo Borst, geboren op 15 juni 1962 in Rotterdam, is een veelzijdig talent met een rijke carrière als journalist, schrijver, en tv-persoonlijkheid. Zijn passie voor voetbal en schrijven werd al vroeg duidelijk. Na zijn studie aan de School voor Journalistiek in Utrecht, begon hij zijn loopbaan bij het tijdschrift ‘Hard gras’ en werkte hij voor verschillende kranten en televisieprogramma’s.

Hugo’s werk als voetbalanalist en zijn columns in het Algemeen Dagblad hebben hem nationale bekendheid gebracht. Zijn directe en vaak kritische stijl maakt hem tot een gerespecteerde stem in de voetbalwereld. Maar Hugo’s expertise reikt verder dan sport. Hij is ook bekend om zijn openhartige en diep emotionele boeken over de zorg voor zijn moeder, die leed aan dementie. Deze boeken, waaronder ‘Ma‘ en ‘Ach, moedertje‘, hebben een breed publiek bereikt en de aandacht gevestigd op de uitdagingen in de zorg voor ouderen.

Naast zijn schrijfwerk is Hugo een fervent pleitbezorger voor verbeteringen in de ouderenzorg. Zijn betrokkenheid bij dit onderwerp maakt hem tot een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter, waarbij hij zijn persoonlijke ervaringen deelt om bewustwording en verandering te stimuleren.

Zijn werk heeft hem diverse prijzen opgeleverd, waaronder de Hard Gras Prijs voor de beste Nederlandse voetbaljournalistiek. Hugo Borst blijft een invloedrijke figuur in zowel de sportwereld als in de maatschappelijke discussie over de zorg in Nederland. Met zijn authentieke benadering en diepgaande kennis is hij een inspirerende spreker en dagvoorzitter die elk evenement verrijkt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hugo Borst

"Kan uren naar deze man luisteren. Zijn stem, maar ook wat hij vertelt."

Schrijf een review

Video met Hugo Borst

Meer informatie & boekingen

Hugo Borst inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hugo Borst
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers