Deborah Gravenstijn

Judoka en kapitein bij de Koninklijke Luchtmacht Deborah Gravenstijn is inzetbaar voor clinics, workshops, openingen, lezingen en presentaties over onderwerpen als omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen, doelen stellen, grenzen verleggen en presteren (onder druk).

Judo-successen
In 1992 beleeft judoka Deborah Gravenstijn haar internationale doorbraak in de judowereld wanneer zij de Europese Juniorentitel in de klasse tot 61 kilogram wint. Tot de hoogtepunten in haar sportcarrière daarna behoren onder meer de drie bronzen medailles tijdens de Europese kampioenschappen van 1998, 1999 en 2000 in de klasse tot 57 kilogram. In 2001 wint Deborah zowel op het Europees Kampioenschap in Parijs als op het Wereld Kampioenschap in München zilver in de klasse tot 52 kilogram. Tijdens de Olympische Zomerspelen 2004 in Athene verovert zij een bronzen medaille.

Sterke rentree
Door een ernstige blessure raakt Deborah Gravenstein in 2005 voor enige tijd uitgeschakeld en moet zij onder meer het WK Judo in Cairo aan zich voorbij laten gaan. Zij ondergaat een operatie en na langdurige revalidatie maakt Deborah een krachtige rentree. Tijdens de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking wint zij zilver in de klasse -57. In augustus 2009 neemt Deborah afscheid van de judosport en een half jaar later vertrekt zij ook uit de Defensie Topsport Selectie, al blijft zij werkzaam bij de Koninklijke Luchtmacht als fysiotherapeut. In 2014 is Deborah te zien in het televisieprogramma Ik ben een ster, haal me hier uit!

Deborah Gravenstijn is te boeken voor levendige presentaties over voeding en gezondheid, leren omgaan met tegenslagen en presteren onder druk. Wilt u Deborah Gravenstijn boeken voor uw bijeenkomst? Neem gerust contact op met Quality Bookings en informeer naar de mogelijkheden!

Deborah Gravenstijn spreekt graag over:

Deborah Gravenstijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Deborah Gravenstijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21