20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Deborah Gravenstijn

Deborah Gravenstijn als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die een unieke combinatie van topsportmentaliteit en levenservaring naar uw evenement brengt, dan is Deborah Gravenstijn een uitstekende keuze. Met haar achtergrond als Olympisch judoka, waarbij ze meerdere medailles won, brengt Deborah een verhaal van doorzettingsvermogen, teamgeest en het overwinnen van tegenslagen. Haar lezingen richten zich op thema’s zoals motivatie, het belang van mentale kracht, en hoe sportieve principes toegepast kunnen worden in het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling.

Deborah Gravenstijn

Judoka

Deborah Gravenstijn als dagvoorzitter boeken

Deborah Gravenstijn is niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een vaardige dagvoorzitter die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Haar ervaringen in de topsportwereld, gecombineerd met haar natuurlijke leiderschapskwaliteiten, maken haar de perfecte keuze voor evenementen die draaien om thema’s als leiderschap, teambuilding, en persoonlijke ontwikkeling. Deborah’s vermogen om met verschillende soorten publiek te communiceren en haar ervaring in het begeleiden van discussies zorgen voor een dynamische en boeiende sfeer.

Over topsport en persoonlijke ontwikkeling

Topsport is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mentale. Deborah Gravenstijn, met haar rijke ervaring als Olympisch judoka, is een expert op het gebied van de verwevenheid tussen topsport en persoonlijke ontwikkeling. In haar lezingen deelt ze inzichten over hoe de principes van topsport toegepast kunnen worden in zowel het bedrijfsleven als in persoonlijke groei. Ze behandelt onderwerpen zoals het stellen van doelen, omgaan met tegenslagen, en het belang van mentale weerbaarheid. Haar lezingen bieden praktische tips en inspirerende verhalen die haar publiek zullen motiveren en uitdagen.

Deborah Gravenstijn inhuren voor een lezing

Het boeken van Deborah Gravenstijn voor een lezing is een eenvoudig proces. U kunt contact opnemen met Quality Bookings voor een vrijblijvende offerte. Wij begeleiden u door de verschillende stappen, van het kiezen van de juiste thema’s en het format van de lezing tot de praktische organisatie. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het boekingsproces soepel verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Biografie van Deborah Gravenstijn

Deborah Gravenstijn, geboren op 20 augustus 1974 in Rotterdam, is een voormalige Nederlandse judoka. Ze begon op jonge leeftijd met judo en bleek al snel een natuurlijk talent te hebben. Deborah’s judocarrière is bezaaid met indrukwekkende prestaties, waaronder het winnen van bronzen en zilveren medailles op de Olympische Spelen. Naast haar sportieve successen, is Deborah ook afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft ze een carrière in de luchtmacht gehad.

Haar reis in de judowereld begon in de jeugdcategorieën, waar ze al snel nationale erkenning kreeg. Haar doorbraak kwam in de vroege jaren 2000, toen ze zich begon te manifesteren als een van de topjudoka’s op internationaal niveau. Deborah’s hoogtepunt was ongetwijfeld de Olympische Spelen, waar ze Nederland trots maakte met haar medaillewinsten.

Naast haar sportieve prestaties heeft Deborah zich ook gericht op haar academische en professionele ontwikkeling. Ze studeerde af aan de Koninklijke Militaire Academie en heeft een indrukwekkende loopbaan bij de luchtmacht achter de rug. Haar ervaringen in zowel de sport als in haar militaire carrière hebben haar unieke inzichten en vaardigheden gegeven, die ze nu deelt als spreker en dagvoorzitter.

Deborah’s verhaal is er een van vastberadenheid, veerkracht en het overwinnen van uitdagingen. Ze is een rolmodel voor velen en haar lezingen zijn een bron van inspiratie en motivatie. Met haar ervaring en kennis op het gebied van sport, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, is Deborah een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gastspreker of dagvoorzitter die echt een verschil kan maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Deborah Gravenstijn

Schrijf een review

Video met Deborah Gravenstijn

Meer informatie & boekingen

Deborah Gravenstijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Deborah Gravenstijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers