Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Herman Konings

Herman Konings Veranderingspsycholoog

Herman Konings als spreker boeken

Herman Konings, geboren in 1964, is een autoriteit op het gebied van maatschappelijke trends en toekomstonderzoek. Hij heeft een masterdiploma in theoretische psychologie behaald aan de KU Leuven en is tevens de oprichter van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau, Pocket Marketing/nXt. Zijn doctoraat behaalde hij aan de Katholieke Universiteit van Leuven, waar hij zich specialiseerde in theoretische psychologie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Herman Konings
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Gedurende zijn carrière heeft Herman Konings zich toegespitst op het analyseren van maatschappelijke trends en heeft hij zich toegelegd op het geven van colleges en lezingen over dit onderwerp. Als trendanalist en veranderingspsycholoog adviseert Herman regelmatig bedrijven, genootschappen, overheden en hoger onderwijsinstellingen over trendverschuivingen en toekomstverwachtingen. Tussen 2000 en 2020 heeft hij meer dan 3000 lezingen en workshops gegeven, waarvan ongeveer 800 in Nederland en meer dan 200 buiten de Benelux.

Herman Konings heeft een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder bekende namen als Carrefour, Coca Cola, Danone, Delta Lloyd Life, De Persgroep, Electrolux (EU), Europese Commissie, Foodservice Network (NL/B), IBM, ING, Ingram (EU), Mobistar, Nederlands Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Nestlé/Nespresso (NL/B), Philips (EU), Rabobank (NL), Retail Detail, Roularta Media, Sodexo en STER (NL).

Als onvervalste verhalenverteller weet Herman zijn publiek mee te nemen op een boeiende reis door de wereld van passies, interesses, trends en toekomstverwachtingen. Zijn meeslepende parcours laat de toeschouwer nadenken over wat is en wat zal zijn.

Gap the Mind

In zijn meest recente boek, Gap The Mind, onderzoekt Herman Konings de impact van hedendaagse ingrijpende mondiale crises, zoals de recente pandemie, op de mens, de markt en de maatschappij. Hij onthult hoe dergelijke ingrijpende gebeurtenissen sluimerende beschavingsprocessen kunnen versnellen. Hoewel een samenleving-op-slot diepe sporen achterlaat, biedt het ook de mogelijkheid voor de menselijke geest om zich open te stellen voor nieuwe inzichten, attitudes, gedragingen en uitdagingen.

Onderwerpen

 1. De impact van hedendaagse ingrijpende mondiale crises
 2. Consumententrends
 3. Maatschappelijke trends
 4. Trends binnen verschillende generaties
 5. Trends in de psychologie van klanten
 6. Trends in business-to-business marketing

Meer informatie & boekingen

Herman Konings inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Herman Konings
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers