Herman Konings is een trendwatcher en master in de theoretische psychologie. Hij is tevens eigenaar van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt. U kunt Herman Konings inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Psychologie van de consument
Konings promoveerde aan de Katholieke Universiteit van Leuven in theoretische psychologie en richtte in 1991 met Pocket Marketing een onderzoeksbureau over de psychologie van de consument op.

In de loop der tijd ging hij zich concentreren op maatschappelijke trends en ging hij colleges en lezingen geven over dit onderwerp. Na een aantal jaar richtte hij tevens de denktank nXt op.

Lezingen
Daarnaast is Konings verbonden aan tal van binnen- en buitenlandse onderzoeksbureaus. Ook geeft hij lezingen over onderwerpen als de eeuw van de verwarde consument en over globale trends die de consument beïnvloeden. Tevens heeft hij het over trends binnen generaties en trends in de klantenpsychologie. Daarnaast heeft Konings een aantal boeken op zijn naam staan. Zo publiceerde hij Sub Rosa, Latte Macchiato en De stand des tijds.

Wilt u Herman Konings boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Herman Konings spreekt graag over:

Herman Konings boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Herman Konings. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21