20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hennie van der Most

Hennie van der Most als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende en ondernemende spreker, dan is Hennie van der Most een uitstekende keuze. Zijn verhaal is een voorbeeld van uniek ondernemerschap met een pragmatische inslag. Als gastspreker deelt Van der Most zijn ervaringen in het opbouwen van diverse succesvolle ondernemingen, en biedt hij inzichten in het overwinnen van bureaucratische hindernissen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de redenen om Hennie van der Most te boeken en wat u kunt verwachten van zijn lezingen.

Hennie van der Most

Topondernemer

Ondernemerschap en innovatie

Hennie van der Most is een expert op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Hij is een zelfgemaakte ondernemer die begon met een handel in oud ijzer en uitgroeide tot eigenaar van meerdere succesvolle recreatieondernemingen. Zijn lezingen bieden waardevolle inzichten in het identificeren en benutten van zakelijke kansen, zelfs in de meest onverwachte situaties. Van der Most deelt zijn ervaringen met het transformeren van ongebruikelijke locaties tot bloeiende bedrijven, en geeft praktische tips over hoe te innoveren en te groeien in een competitieve markt.

Hennie van der Most inhuren voor een lezing

Het boeken van Hennie van der Most voor een evenement is een eenvoudig en transparant proces. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, wij zorgen voor een soepele ervaring. U kunt binnen 24 uur een offerte verwachten en profiteren van onze All-Inclusive tarieven. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support kunt u erop vertrouwen dat uw evenement met Hennie van der Most een succes wordt.

Biografie van Hennie van der Most

Geboren als zoon van een boer, begon Hennie van der Most zijn carrière met een bescheiden achtergrond. Na slechts drie jaar LTS en verschillende baantjes, startte hij in 1974 een handel in oud ijzer. Deze ondernemende geest leidde tot de oprichting van zijn eerste recreatieonderneming, ontstaan uit een privé-zwembad met sauna in zijn schuur in Slagharen.

Zijn aanpak, gekenmerkt door directe actie en een pragmatische visie, bracht hem in conflict met de lokale regelgeving, maar weerhield hem niet van het nastreven van zijn ambities. In 1980 kocht hij een leegstaande bontweverij in Slagharen, die hij omvormde tot het zwem- en saunacentrum De Bonte Wever. Dit was slechts het begin van een reeks innovatieve projecten.

Van der Most staat bekend om zijn unieke benadering van ondernemen. Hij maakt plannen en voert deze gelijktijdig uit, vaak tegen de traditionele zakelijke conventies in. Deze benadering heeft hem niet alleen succes, maar ook een aanzienlijk vermogen opgeleverd, met een geschatte waarde van 75 miljoen euro in 2017.

Naast zijn zakelijk succes, heeft Van der Most ook zijn deel van de tegenslagen gehad. Zoals de tragische gebeurtenis in 2017 waarbij een werknemer van een onderaannemer in Kalkar overleed. Dit weerhield hem er echter niet van om erkenning te krijgen voor zijn ondernemerschap, zoals in 2004, toen hij werd uitgeroepen tot de meest markante horecaondernemer van Overijssel.

Van der Most’s bedrijven zijn divers en innovatief. Ze omvatten onder meer De Bonte Wever in Slagharen (later herbouwd in Assen), Speelstad Oranje, en Wunderland Kalkar. Veel van zijn projecten betroffen het transformeren van bestaande structuren, zoals oude fabrieken, naar nieuwe en bloeiende ondernemingen.

In 2009 betrad hij de televisiewereld met het MAX-programma “Operatie Van der Most”, waar hij bedrijven in nood hielp. Deze ondernemende geest en levenservaringen maken Hennie van der Most tot een uiterst inspirerende spreker, wiens verhalen en inzichten van onschatbare waarde zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap en innovatie.

Met een geschiedenis van het omzetten van uitdagingen in kansen, biedt Hennie van der Most een uniek perspectief op ondernemerschap dat zowel verhelderend als motiverend is. Zijn lezingen zijn niet alleen een bron van inspiratie, maar bieden ook praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn in de zakelijke wereld. Boek Hennie van der Most nu voor een onvergetelijke en leerrijke ervaring op uw volgende evenement.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hennie van der Most

Schrijf een review

Video met Hennie van der Most

https://youtube.com/watch?v=P0IxHnErJx8

Meer informatie & boekingen

Hennie van der Most inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hennie van der Most
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers