20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Herman den Blijker Copyright foto: William Rutten

Herman den Blijker als spreker boeken

Op zoek naar een charismatische, ervaren gastspreker die zowel uw smaakpapillen als uw bedrijfsgeest prikkelt? Dan is Herman den Blijker uw ideale keuze. Deze culinaire gigant, bekend van zijn succesvolle horeca-ondernemingen en televisieprogramma’s, brengt een unieke mix van gastronomische expertise en zakelijk inzicht. In dit artikel ontdekt u waarom Herman den Blijker niet alleen een meester in de keuken is, maar ook een inspirerende spreker voor uw evenement.

Herman den Blijker

Bekende tv kok

Culinaire expertise en ondernemerschap

Herman den Blijker staat bekend om zijn passie voor culinaire kunst en zijn indrukwekkende ondernemersgeest. Zijn lezingen bieden een diepe duik in de wereld van gastronomie, waarbij hij zijn kennis deelt over het creëren van verleidelijke gerechten en de kunst van het koken. Ook gaat hij in op het runnen van succesvolle horecaondernemingen. Deelnemers aan zijn lezingen kunnen onderwerpen verwachten variërend van de selectie van topingrediënten tot het managen van een bloeiende horecazaak. Herman biedt daarnaast een unieke blik op hoe culinaire vaardigheden en zakelijk inzicht samen kunnen gaan in het creëren van een succesvol merk.

Herman den Blijker inhuren voor een lezing

Het boeken van Herman den Blijker voor uw evenement is een gestroomlijnd proces dat garant staat voor tevredenheid. Ons team bij Quality Bookings zorgt ervoor dat u geniet van all-inclusive tarieven, snelle offertes binnen 24 uur, en uitgebreide support. Van het eerste contact tot aan het evenement zelf, wij staan klaar om te zorgen voor een soepele ervaring. Laat ons de logistiek regelen, zodat u zich kunt concentreren op het inspireren van uw publiek.

Biografie van Herman den Blijker

Geboren op 21 oktober 1958 in Rotterdam, begon Herman den Blijker al op jonge leeftijd zijn culinaire avontuur. Op 19-jarige leeftijd vertrok hij naar Frankrijk, waar hij in de Ardèche de basis van het koken leerde. Zijn honger naar kennis bracht hem naar Parijs, waar hij drie jaar lang diverse cursussen volgde.

Terug in Nederland, opende hij begin jaren negentig zijn eerste restaurant, De Engel, in Rotterdam. Dit was slechts het begin van een reeks succesvolle horecaondernemingen, waaronder Jachtclub Hillegersberg, Zeezout, Rosso, Foody’s, Las Palmas, Hofstede Meerzigt in Zoetermeer, Herrie in Amsterdam en Groot Paardenburg in Ouderkerk a/d Amstel. Veel van deze restaurants heeft hij later verkocht aan zijn personeel of andere uitbaters.

Herman’s televisiecarrière begon parallel aan zijn horeca-ondernemingen. Zijn natuurlijke flair en expertise maakten hem tot een geliefde tv-persoonlijkheid. Hij presenteerde diverse programma’s waarin zijn passie voor koken en zijn zakelijke inzicht duidelijk naar voren kwamen.

Naast zijn restaurants en televisieoptredens, heeft Herman ook verschillende kookboeken gepubliceerd. Deze boeken staan vol met tips, recepten en leuke adresjes, waarmee hij zijn uitgebreide kennis deelt. Ze weerspiegelen zijn filosofie dat goed koken begint met mooie producten en perfect gereedschap.

Getrouwd en vader van zoon Matz, heeft Herman den Blijker niet alleen een rijk professioneel leven, maar ook een vervullend gezinsleven. Zijn veelzijdige ervaringen, van de keuken tot de televisiewereld en het gezinsleven, maken hem tot een boeiende spreker die op vele niveaus kan connecten met zijn publiek.

Met zijn mix van culinaire passie, ondernemerschap en charisma is Herman den Blijker een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Boek hem nu en laat uw publiek inspireren door een van de meest iconische figuren in de Nederlandse culinaire wereld.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Herman den Blijker

Schrijf een review

Video met Herman den Blijker

Meer informatie & boekingen

Herman den Blijker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Herman den Blijker
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers