20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Koen Lenting

Koen Lenting als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement een boost geeft? Koen Lenting is de naam die je zoekt. Deze veelzijdige ondernemer en uitgever brengt een unieke mix van ervaring en energie naar jouw podium. In deze pagina ontdek je alles over Koen Lenting, van zijn indrukwekkende carrière tot de redenen waarom hij dé spreker is voor jouw evenement.

Koen Lenting

Coach en ondernemer

Belevingsmarketing en ondernemerschap

Koen Lenting is een autoriteit op het gebied van belevingsmarketing en ondernemerschap. Zijn succesverhaal begint in een klein Westfries dorpje, maar reikt tot nationale roem. Door beleving te integreren in elk aspect van een merk, creëert Koen een krachtige connectie tussen product en consument. Deze pagina belicht hoe Koen’s benadering van beleving in marketing en ondernemerschap jouw organisatie kan transformeren. Je leert over de kracht van storytelling, klantbetrokkenheid, en hoe belevingsmarketing toegepast kan worden in diverse sectoren.

Koen Lenting inhuren voor een lezing

Het boeken van Koen Lenting voor jouw evenement is eenvoudiger dan je denkt. Met onze all-inclusive tarieven, 24-uurs offerte service, uitgebreide support, en tevredenheidsgarantie, nemen we alle zorgen uit handen. Dit gedeelte gidst je door het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, zodat je met vertrouwen Koen kunt inzetten voor een onvergetelijke lezing.

Biografie van Koen Lenting

Koen Lenting, geboren in 1973, is het toonbeeld van een selfmade succesverhaal. Opgegroeid in een ondernemersgezin met een fietsenzaak, heeft Koen zich ontwikkeld tot een vooraanstaand figuur in de Nederlandse uitgeverswereld en daarbuiten. Zijn reis naar succes begint met de revolutionaire marketing van de afslankboeken van Sonja Bakker, waarbij ‘sonjabakkeren’ een landelijke sensatie werd. Met meer dan 600.000 verkochte boeken per jaar, heeft hij het literaire landschap in Nederland vormgegeven.

Koen Lenting staat echter niet stil bij dit succes. Zijn carrière als privé-investeerder en manager van bekende Nederlanders getuigt van zijn veelzijdigheid en zakelijk inzicht. Als motivator en coach helpt hij startende ondernemers hun weg te vinden in de complexe wereld van het bedrijfsleven. Zijn expertise in belevingsmarketing, uitgegeven boeken, en het begeleiden van talenten maakt hem tot een unieke en gewilde spreker.

Bij elk evenement brengt Koen Lenting een schat aan kennis en ervaringen mee. Zijn verhalen over het creëren van een lifestyle-merk, het succesvol lanceren van producten met minimale investeringen, en het inspireren van anderen, bieden waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in marketing, ondernemerschap, en persoonlijke groei.

Het boeken van Koen bij Quality Bookings betekent kiezen voor kwaliteit, ervaring, en een gegarandeerd succesvol evenement. Met onze 20 jaar expertise, snelle service, en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat jouw keuze voor Koen Lenting een onvergetelijke ervaring wordt. Neem contact op voor een offerte en ontdek hoe Koen jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Koen Lenting

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Koen Lenting inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Koen Lenting
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers