20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harry Mens

Harry Mens als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een unieke en ervaren gastspreker, dan is Harry Mens de ideale keuze. Met een achtergrond die zowel het ondernemerschap als de politiek omvat, biedt hij een schat aan kennis en inzichten. In deze pagina ontdekt u meer over Harry Mens en waarom hij een verrijking is voor uw evenement. U krijgt een dieper inzicht in zijn expertisegebieden en de diverse onderwerpen die hij kan behandelen tijdens een inspirerende lezing.

Harry Mens

Vastgoed ondernemer en presentator

Over vastgoed en ondernemerschap

Harry Mens is een autoriteit op het gebied van vastgoed en ondernemerschap. Met zijn jarenlange ervaring als makelaar en ondernemer, biedt hij waardevolle inzichten in de dynamische wereld van het vastgoed. Kiezen voor een lezing over dit onderwerp betekent dat u en uw publiek geïnspireerd zullen worden door de lessen en verhalen uit zijn rijke carrière. Mens behandelt onderwerpen variërend van de nuances in vastgoedbeleggingen tot strategieën voor succesvol ondernemerschap, en biedt een unieke kijk op de huidige markttrends.

Harry Mens inhuren voor een lezing

Het boeken van Harry Mens voor uw evenement is een gestroomlijnd proces. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice, nemen we elke drempel weg. Uw eerste stap is contact opnemen met ons team, waarna we samen de details van uw evenement en de vereisten voor de lezing bespreken. Vervolgens zorgen wij voor een naadloze integratie van Harry Mens in uw programma, met volledige ondersteuning voor, tijdens, en na het evenement.

Biografie van Harry Mens

Harry Mens, geboren in Lisse in een rooms-katholiek gezin, heeft een leven geleid dat even complex als fascinerend is. Na het overlijden van zijn vader op jonge leeftijd, nam hij de rol van gezinshoofd op zich en begon zijn carrière als bloembollenhandelaar. Later maakte hij de overstap naar de vastgoedsector, waar hij zich ontpopte tot een succesvol makelaar. Mens Makelaars, zijn kantoor gevestigd in Lisse, specialiseert zich in bedrijfsmatig vastgoed en luxe woonobjecten.

Naast zijn zakelijke succes, was Harry Mens ook politiek actief. Hij begon zijn politieke carrière in de gemeenteraad van Lisse voor de Katholieke Volkspartij, maar stapte later over naar de VVD, een partij die meer in lijn lag met zijn persoonlijke overtuigingen. Zijn politieke inzichten en ervaringen bieden een extra dimensie aan zijn lezingen, waarbij hij vaak raakvlakken tussen politiek en ondernemerschap belicht.

Zijn televisiecarrière begon met het presenteren van het programma ‘Business Class’. Dit programma, dat sinds 1998 wordt uitgezonden, heeft Mens een bekende naam gemaakt in de Nederlandse mediawereld. De show, bekend om zijn unieke format waarin gasten betalen voor hun deelname, heeft zowel lof als kritiek ontvangen. Dit aspect van zijn carrière biedt stof tot nadenken over media, ethiek en zakendoen.

Persoonlijk heeft Harry Mens ook een fascinerend leven geleid. Zijn vriendschap met Pim Fortuyn en zijn betrokkenheid bij diens politieke carrière bieden inzichten in de Nederlandse politiek van de vroege 21e eeuw. Daarnaast heeft zijn persoonlijk leven, inclusief relaties en het vaderschap van vijf dochters, hem gevormd tot de persoon die hij vandaag is.

Als spreker brengt Harry Mens een unieke combinatie van zakelijke scherpzinnigheid, politieke ervaring en persoonlijke anekdotes. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en educatief, maar bieden ook een kijkje in de persoonlijke reis van een van de meest veelzijdige figuren in het Nederlandse zakenleven. Door hem te boeken voor uw evenement, haalt u een spreker in huis die gegarandeerd een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Harry Mens

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Harry Mens inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harry Mens
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers