Makelaar Harry Mens is bij het grote publiek vooral bekend als de man die Pavarotti en andere wereldsterren naar Nederland haalde en als presentator van het programma Business Class.

Onroerend goed
Harry Mens verliest al vroeg zijn vader en ziet zich gedwongen diens rol als gezinshoofd over te nemen. Hij begint als handelaar in bloembollen en wordt later makelaar in onroerend goed. Via zijn in Lisse gevestigde kantoor (Mens Makelaars) bemiddelt Mens inmiddels vooral in bedrijfsmatig vastgoed en exclusieve woonobjecten.

Politiek
De politieke aspiraties van Harry Mens komen niet tot uitvoering omdat VVD en CDA zijn toenaderingspogingen afwijzen. Wel treedt hij, mede als persoonlijke vriend van Pim Fortuyn, op als belangrijk financier van de LPF. Bij de Haagse avonturen van Leefbaar Nederland en LPF houdt hij zich echter op de achtergrond.

Business Class
Sinds 1999 presenteert Harry Mens bij RTL 7 wekelijks vanuit Noordwijk het programma Businessclass, waarin hij op geheel eigen wijze financiële en politieke zaken bespreekt, en waarin ondernemingen hun diensten en producten kunnen aanprijzen. Sommige gasten in dit programma en uitspraken van de presentator hebben in het verleden voor enige beroering gezorgd. Daarnaast haalt Mens ook regelmatig met zijn sociale activiteiten de pers. Hij haalt onder meer de tenor Luciano Pavarotti naar ons land en publiceert in 1997 zijn autobiografie, Als een Mens iets wil.

Harry Mens spreekt graag over:

Harry Mens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harry Mens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21