20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen als spreker boeken

Stacey Rookhuizen, een naam die synoniem staat voor gedrevenheid, creativiteit en ondernemerschap. Deze veelzijdige persoonlijkheid is nu beschikbaar voor boekingen als gastspreker, waarbij ze haar unieke ervaringen en inzichten deelt. Stacey is niet alleen bekend als mediafiguur, maar ook als succesvolle zakenvrouw en mentor. Haar lezingen zijn gevuld met inspirerende verhalen, praktische tips en een ongeëvenaarde passie voor innovatie en zelfontwikkeling. Ze neemt het publiek mee op een reis door de dynamische wereld van media en ondernemerschap, waarbij ze haar persoonlijke groeiverhaal deelt.

Stacey Rookhuizen

Creativiteit & ondernemerschap

Over media en ondernemerschap

De wereld van media en ondernemerschap is voortdurend in beweging. Stacey Rookhuizen, met haar uitgebreide ervaring in beide velden, is een expert op dit gebied. Ze spreekt over de uitdagingen en kansen in de snel veranderende mediawereld, de impact van technologie op ondernemerschap, en het belang van creativiteit en innovatie. Haar lezingen bieden waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van media, technologie en zakendoen. Stacey behandelt diverse onderwerpen, variërend van personal branding tot digitale strategieën, en van leiderschap tot het navigeren in de complexiteit van de moderne mediawereld.

Stacey Rookhuizen inhuren voor een lezing

Het inhuren van Stacey Rookhuizen voor een lezing bij Quality Bookings is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Met onze all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte, zorgen we voor transparantie en gemak. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij nemen eventuele drempels weg en zorgen ervoor dat uw ervaring met het boeken van Stacey Rookhuizen voldoet aan onze tevredenheidsgarantie.

Biografie van Stacey Rookhuizen

Stacey Rookhuizen is een icoon van doorzettingsvermogen en veelzijdigheid. Geboren en getogen in Nederland, begon Stacey al op jonge leeftijd met haar ondernemersreis. Haar carrière nam een vlucht toen ze de muziekindustrie betrad. Met haar scherpe zakelijke inzicht en creatieve geest wist ze succesvol te navigeren door de uitdagende wereld van entertainment en media.

Haar avontuur in de televisiewereld begon met haar deelname aan ‘Dragons’ Den’, waar ze haar talent voor investeringen en zakelijk inzicht etaleerde. Haar betrokkenheid bij dit programma maakte haar tot een huishoudelijke naam en een gerespecteerd figuur in de Nederlandse media. Haar rol als jurylid in ‘X Factor’ toonde niet alleen haar expertise in de muziekindustrie, maar ook haar vermogen om talent te herkennen en te ontwikkelen.

Naast haar televisiecarrière heeft Stacey zich ook bewezen als een succesvolle ondernemer. Ze richtte haar eigen platenlabel op, wat een weerspiegeling is van haar passie voor muziek en haar zakelijk inzicht. Haar ondernemersgeest strekt zich uit tot meerdere branches, waarbij ze steeds weer laat zien hoe belangrijk innovatie en aanpassingsvermogen zijn in de hedendaagse zakelijke wereld.

Stacey’s levensverhaal is er een van vastberadenheid, creativiteit en de kracht van visie. Haar ervaringen als ondernemer, tv-persoonlijkheid, en mentor maken haar tot een inspirerende spreker die niet alleen haar succesverhalen deelt, maar ook de lessen die ze onderweg heeft geleerd. Ze is een rolmodel voor velen en haar verhaal resoneert met iedereen die streeft naar succes in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

Met Stacey Rookhuizen als spreker krijgt uw evenement niet alleen een dosis inspiratie en inzicht, maar ook een persoonlijke touch die lang bijblijft. Boek haar nu voor een onvergetelijke lezing die uw publiek zal motiveren en inspireren.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Stacey Rookhuizen

Schrijf een review

Video met Stacey Rookhuizen

Meer informatie & boekingen

Stacey Rookhuizen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Stacey Rookhuizen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers