Stacey Rookhuizen

Ondernemende Stacey Rookhuizen heeft op jeugdige leeftijd een eigen platenlabel opgericht en bekendheid verworven als jurylid bij televisietalentenjachten.

Stacey Records
Het was de wens van de jonge Stacey Rookhuizen om nieuw muzikaal talent een opstapje bieden. Daarom start zij in 2002 op 16-jarige leeftijd het platenlabel Stacey Records aan. ‘Het jongste label van Nederland’ krijgt veel aandacht en Stacey brengt in korte tijd diverse succesvolle releases op de markt. Daarnaast werkt zij bij de platenmaatschappij Sony BMG, waar zij onder meer bands begeleidt, en als diskjockey. In 2006 wint Stacey de Bart Award, een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. ABN AMRO verkiest haar in 2006 tot ‘Held’ van dat jaar. In juni 2009 wordt Stacey in de Elsevier opgenomen in de lijst van ‘vijftig grootste beloften voor de toekomst’.

X Factor
Stacey Rookhuizen is bij het grote publiek bekend geworden door regelmatige op te treden als jurylid en door haar deelname aan panels en forumdiscussies. In 2009, 2010 en 2011 vormt zij met Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Gordon de jury bij X Factor, een talentenjacht van RTL 4. Ook is zij als gastdocent verbonden aan diverse hogescholen in Nederland, waaronder de Rockacademie. In 2012 presenteert Stacey het modeprogramma Project Catwalk voor RTL 5. Datzelfde jaar is zij te zien in programma’s als Strictly come dancing en Ranking the stars. In 2013 zit zij in de jury van The Next Pop Talent bij SBS 6.

Stacey Rookhuizen is te boeken als spreker of presentator.

Stacey Rookhuizen spreekt graag over:

Stacey Rookhuizen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stacey Rookhuizen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21