Wendy van Dijk is een zeer bekend presentatrice en actrice in Nederland. Ze geniet onder meer bekendheid door de presentatie van televisieprogramma’s zoals veelbekeken talentenjachten en haar hilarische Japanse alter ego Ushi. Het veelzijdige multitalent is via Quality Bookings nu ook te boeken als dagvoorzitter of spreker.

Al op jonge leeftijd lonkt een carrière als presentatrice voor Wendy van Dijk. Haar passie voor dans en acteren etaleert zij onder meer in het ballet van Lee Towers en het theater van de André van Duin Revue. Ook maakt ze een wereldtournee met popster Haddaway en treedt ze op in een videoclip van Prince. Indrukwekkende ervaringen die haar later goed van pas komen als spreker.

Televisiepersoonlijkheid Wendy van Dijk boeken als spreker

Wendy van Dijk boeken als spreker of dagvoorzitter is het binnenhalen van een natuurlijk presentatietalent met een jarenlange ervaring als televisiepersoonlijkheid. Haar televisiecarrière begint nog als assistente in de spelshow Wie ben ik?, waarna ze al snel de presentatie van tal van programma’s bij SBS6 voor haar rekening neemt. Denk hierbij onder meer aan Boobytrap, Over De Rooie, Miss Universe Holland 1998, 15 Miljoen Mensen en Domino D-Day.

De harten van miljoenen kijkers steelt de betrokken presentatrice bij Hart in Aktie en met het humoristische programma Ushi & Van Dijk, waarin zij gestalte geeft aan diverse typetjes. In 2006 stapt ze over naar RTL en presenteert ze succesvol kijkcijferkanonnen zoals X-Factor, Idols, The Voice of Holland, The Voice Kids, Heel Holland Helpt en Obese.

Wendy van Dijk inhuren als dagvoorzitter of spreker

Wilt u Wendy van Dijk inhuren als dagvoorzitter of spreker? U haalt niet alleen een geliefd presentatrice, maar ook een begenadigd actrice in huis. Eerder schitterde zij in bekende televisieseries waaronder Spangen, Baantjer en Moordvrouw. En op het witte doek is ze te bewonderen in films als Science fiction, In Oranje, Liever verliefd, Alles is liefde en Ushi must marry.

Wendy’s grote populariteit komt mede tot uitdrukking in het aantal onderscheidingen dat zij in de loop van haar carrière mag ontvangen. Zij wordt bijvoorbeeld verscheidene keren uitgeroepen tot ‘Televisievrouw van het jaar’, krijgt in 2002 een Rembrandt Award en wint in 2003 een Gouden Televizierring met Hart in Aktie. Slechts weinig sprekers en dagvoorzitters kunnen zo’n aansprekend palmares overleggen.

Contact met Wendy van Dijk opnemen

Wilt u Wendy van Dijk boeken als spreker of dagvoorzitter voor uw seminar, congres of ander evenement? Neem voor informatie over beschikbaarheid en boekingen contact op met ons artiestenbureau.

Wendy van Dijk spreekt graag over:

Wendy van Dijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Wendy van Dijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21