20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik de Vlieger

Erik de Vlieger als spreker boeken

Wil je jouw evenement verrijken met een spreker die zowel intrigerend als inspirerend is? Overweeg dan Erik de Vlieger, een uitzonderlijke persoonlijkheid met een boeiende achtergrond in ondernemerschap, media en luchtvaart. Erik de Vlieger, zoon van een succesvolle ondernemer, heeft een indrukwekkend pad bewandeld, variërend van de naaimachine-industrie tot vastgoed en media. In deze pagina duiken we in het leven en de carrière van De Vlieger, en ontdekken we wat hem een unieke en boeiende gastspreker maakt.

Erik de Vlieger

Investeerder en ondernemer

Over ondernemerschap en media

Erik de Vlieger is niet zomaar een spreker; hij is een verhaal van succes, uitdagingen en veerkracht. Zijn lezingen over ondernemerschap en media zijn niet alleen informatief, maar ook diep inspirerend. De Vlieger deelt zijn ervaringen in de wereld van het bedrijfsleven en media, waarbij hij onderwerpen aansnijdt zoals het opbouwen van een bedrijf, het navigeren door economische en persoonlijke uitdagingen, en het belang van innovatie en aanpassingsvermogen. Zijn lezingen bieden unieke inzichten en praktische adviezen, gestoeld op zijn eigen ervaringen als succesvol ondernemer.

Erik de Vlieger inhuren voor een lezing

Het boeken van Erik de Vlieger voor jouw evenement is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Wij zorgen voor een all-inclusive tarief, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team staat klaar om je te ondersteunen tijdens elke stap, van de eerste aanvraag tot de succesvolle afronding van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support, is het inhuren van De Vlieger een naadloze en zorgeloze ervaring.

Biografie van Erik de Vlieger

Erik de Vlieger, geboren als zoon van Jan de Vlieger, een prominente groothandelaar in naaimachines, heeft een leven geleid dat leest als een avonturenroman. Hij begon zijn carrière op 19-jarige leeftijd in het familiebedrijf en werd al snel directeur van verschillende Imca-bedrijven. Zijn zakelijke scherpzinnigheid kwam tot uiting toen hij, samen met zijn broer, het bedrijf overnam en uitbreidde, waaronder de productie van industriële naaimachines.

De jaren 90 markeerden een nieuwe fase in De Vliegers carrière. Hij werd een dynamische vastgoedhandelaar en diversifieerde zijn activiteiten. Zijn poging om het noodlijdende dagblad Het Parool over te nemen was niet succesvol, maar hij wist wel de bijbehorende huis-aan-huisbladen te verkrijgen. In 2003 stond hij bekend als een van de rijkste Amsterdammers en was hij prominent aanwezig in de Quote 500-lijst.

De expansie van zijn Exel-luchtvaartgroep in 2004 was een ambitieuze onderneming, maar bracht ook uitdagingen met zich mee. De Vlieger besloot in 2005 om zich terug te trekken uit de Imca- en Exel-groepen, mede door negatieve publiciteit en juridische complicaties. Zijn ervaringen met justitie, waarbij hij uiteindelijk werd vrijgesproken van onrechtmatigheden, voegen een extra dimensie toe aan zijn verhaal over veerkracht en doorzettingsvermogen.

Naast zijn zakelijke prestaties heeft De Vlieger ook impact gemaakt in de media. Hij produceerde een radioprogramma voor PowNed, werkte als interviewer bij Café Weltschmerz, en won samen met Yves Gijrath de Dutch Podcast Awards 2021 in de categorie Media en Opinie. Zijn ervaringen in de media, gecombineerd met zijn zakelijke inzichten, maken hem tot een veelzijdige en fascinerende spreker.

De Vlieger’s verhaal is er een van ambitie, innovatie en veerkracht. Hij spreekt niet alleen vanuit zijn ervaringen als succesvol ondernemer, maar ook als iemand die heeft geleerd om te gaan met tegenslagen en uitdagingen. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en wijsheid, ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemerschap, media, en het overwinnen van obstakels.

In een wereld waar aanpassingsvermogen en innovatie cruciaal zijn, biedt Erik de Vlieger een uniek perspectief. Zijn verhaal is niet alleen het verhaal van een man, maar ook het verhaal van een tijdperk, vol veranderingen en uitdagingen. Door hem te boeken via Quality Bookings, haal je niet alleen een spreker in huis, maar ook een stuk levende geschiedenis, vol lessen en inzichten die van onschatbare waarde kunnen zijn voor jouw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erik de Vlieger

Schrijf een review

Video met Erik de Vlieger

Meer informatie & boekingen

Erik de Vlieger inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erik de Vlieger
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers