Arnon Barnes is een internationale spreker en trainer.

Zijn persoonlijk ontwikkelde mentoring en training programma’s helpen zowel de beginnende als de gevorderden ondernemer bij het opbouwen van waanzinnig succesvolle bedrijven en helpen hen succesvol te zijn in business zowel als in hun persoonlijk leven. Hij laat mensen groeien en transformeert levens!!

Arnon heeft het podium gedeeld met grote bekende als Jack Canfield, Robert Kiyosaki, Blair Singer, Nick Vujicic, Jordan Belford, Chris Gardner en Les Brown, om er een paar te noemen..
Arnon is bevoorrecht om persoonlijk te zijn getraind, gementord en het podium te hebben gedeeld met de enige Mr T. Harv Eker!

Arnon is één van zeven hoofdtrainers voor Harv zijn Millionaire Mind Intensive trainingen en afgelopen maart 2016 leiden hij deze zelf in Litouwen. Daarnaast zal hij in oktober 2016 spreken aan het MKB Ondernemers Congres in Utrecht!

Arnon specialiseer zich in:
o Entrepreneurship
o Business Development
o Wealth Creation
o Psychology of Success
o Personal Development

Wilt u Arnon Barnes boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Arnon Barnes spreekt graag over:

Arnon Barnes boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arnon Barnes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21