20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Liesbeth Staats

Liesbeth Staats als spreker boeken

Liesbeth Staats is een naam die resoneert in de wereld van journalistiek en maatschappelijk engagement. Met haar jarenlange ervaring als journalist en presentator bij toonaangevende mediahuizen, brengt Liesbeth een diepgaande kennis en unieke inzichten in verschillende maatschappelijke onderwerpen. Haar vermogen om complexe thema’s te vertalen naar boeiende verhalen maakt haar een ideale gastspreker. Liesbeth’s lezingen raken onderwerpen als sociale rechtvaardigheid, media, en vrouwenrechten, waarbij ze haar publiek uitdaagt om verder te denken en nieuwe perspectieven te overwegen.

Liesbeth Staats

Dagvoorzitter & presentatrice

Over journalistiek en maatschappelijke betrokkenheid

Liesbeth Staats staat bekend om haar expertise in journalistiek en maatschappelijke betrokkenheid. Deze thema’s zijn relevanter dan ooit in onze snel veranderende wereld. Liesbeth biedt inzicht in de dynamiek van de media-industrie, de impact van sociale media op nieuwsverspreiding, en de rol van journalistiek in het vormgeven van publieke opinie. Haar lezingen kunnen onderwerpen behandelen zoals ethiek in journalistiek, de veranderende rol van media in de samenleving, en het belang van diversiteit en inclusie in nieuwsreportages. Door te kiezen voor Liesbeth Staats, kies je voor een spreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en tot nadenken aanzet.

Liesbeth Staats inhuren voor een lezing

Het boeken van Liesbeth Staats voor een lezing bij jouw evenement is een gestroomlijnd en eenvoudig proces. Met Quality Bookings geniet je van all-inclusive tarieven en binnen 24 uur een offerte. De stappen zijn eenvoudig: neem contact op met ons team, bespreek je wensen en vereisten, en wij zorgen voor de rest, inclusief ondersteuning en aanpassingen aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat het boeken van Liesbeth een naadloze ervaring is, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Liesbeth Staats

Liesbeth Staats heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de journalistiek en media, die begon na haar studie Journalistiek. Haar carrière omvat werk als correspondent, presentator, en verslaggever voor vooraanstaande Nederlandse media, waaronder de NOS en Brandpunt. Liesbeth’s werk kenmerkt zich door een diepe betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties, en ze heeft zich ingezet voor thema’s zoals vrouwenrechten, kinderwelzijn, en sociale ongelijkheid.

Haar journalistieke reis heeft haar gebracht naar verschillende delen van de wereld, waar ze belangrijke verhalen heeft gedeeld met een breed publiek. Liesbeth’s reportages en documentaires zijn niet alleen informatief, maar ook diep ontroerend en vaak een eye-opener. Ze heeft een unieke manier om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek, waardoor ze een gerespecteerde stem is in de media.

Naast haar journalistieke werk, is Liesbeth ook actief als spreker en moderator bij diverse evenementen. Haar presentaties zijn doordrongen van passie en kennis, en ze weet haar publiek altijd te boeien met haar verhalen en inzichten. Liesbeth’s vermogen om kritische vragen te stellen en moeilijke onderwerpen op een respectvolle manier te benaderen, maakt haar een gewilde moderator en panellid.

In haar lezingen combineert Liesbeth Staats haar journalistieke ervaring met haar maatschappelijke betrokkenheid, waardoor ze een uniek perspectief biedt op de onderwerpen die ze behandelt. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, en nodigen uit tot dialoog en reflectie.

Liesbeth’s betrokkenheid bij sociale kwesties strekt zich ook uit tot haar privéleven, waar ze zich inzet voor diverse maatschappelijke initiatieven. Haar passie voor verandering en verbetering van de samenleving is een constante in haar werk en leven.

Het boeken van Liesbeth Staats voor een lezing of evenement biedt de unieke kans om een van Nederlands meest gerespecteerde journalisten en maatschappelijke stemmen te horen. Met haar ervaring, kennis, en passie voor sociale rechtvaardigheid, biedt Liesbeth Staats een onvergetelijke en verrijkende ervaring voor elk publiek.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Talen
 • Snel contact met Liesbeth Staats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Liesbeth Staats inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Liesbeth Staats
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers