20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sjimmy Bruijninckx

Sjimmy Bruijninckx als spreker boeken

Wil je een inspirerende en talentvolle spreker voor je volgende evenement? Zoek niet verder, want Sjimmy Bruijninckx is de perfecte keuze! In deze sectie ontdek je waarom je Sjimmy Bruijninckx als gastspreker zou moeten boeken en krijg je een korte introductie over deze geweldige spreker. We zullen ook bespreken waar deze pagina je naartoe zal leiden.

Sjimmy Bruijninckx

TV presentatrice

Over Mode en Meer

Sjimmy Bruijninckx heeft niet alleen een indrukwekkende carrière als televisiepresentatrice, maar ze is ook begonnen als model op haar vijftiende. Haar reis in de wereld van mode heeft haar naar Londen, New York en Milaan gebracht, waar ze schitterde in tal van nationale en internationale tijdschriften. Ze heeft zelfs deelgenomen aan commercials voor grote merken zoals Coca Cola, Amstel, Sanex en Hi. Maar dat is nog niet alles; Sjimmy heeft ook haar stempel gedrukt in videoclips, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s. Haar langdurige exclusieve samenwerking met de winkelketen C&A heeft haar tot een bekend gezicht gemaakt.

Waarom zou je kiezen voor Sjimmy Bruijninckx als spreker over mode en gerelateerde onderwerpen? Omdat ze een schat aan ervaring en kennis heeft opgebouwd in de modewereld en ze is gepassioneerd om haar inzichten te delen. Tijdens haar lezingen kan ze een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder de evolutie van de modewereld, het belang van zelfexpressie door mode, en de invloed van mode op onze samenleving. Als je op zoek bent naar een spreker die je publiek zal inspireren en informeren over mode, dan is Sjimmy Bruijninckx de juiste keuze.

Sjimmy Bruijninckx Inhuren voor een Lezing

Het boekingsproces voor Sjimmy Bruijninckx als spreker is eenvoudig en probleemloos. We begrijpen dat je een soepel proces wilt, en we zijn hier om je te begeleiden. Hier zijn de stappen van het boekingsproces:

  1. Offerteaanvraag: Het begint allemaal met het indienen van een offerteaanvraag. Vul het formulier in op onze website, en we zullen binnen 24 uur contact met je opnemen met een offerte op maat.
  2. Bespreking van Opties: Na ontvangst van de offerte, zullen we de verschillende opties met je bespreken. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en we willen ervoor zorgen dat Sjimmy Bruijninckx perfect aansluit bij jouw behoeften.
  3. Bevestiging van Boeking: Zodra alle details zijn afgerond en je tevreden bent met de opties, bevestigen we de boeking. Je kunt op ons rekenen voor uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces.
  4. Tevredenheidsgarantie: We zijn trots op onze tevredenheidsgarantie. We streven ernaar om elk evenement tot een succes te maken, en als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, zullen we er alles aan doen om het goed te maken.

Boek Sjimmy Bruijninckx vandaag nog voor een inspirerende lezing die je publiek zal betoveren!

Biografie van Sjimmy Bruijninckx

Sjimmy Bruijninckx, een naam die synoniem staat voor elegantie en expertise. Haar reis begon op jonge leeftijd, en ze heeft de modewereld veroverd met haar charme en talent. Als tiener betrad ze de catwalks van Londen, New York en Milaan, en al snel werd ze een veelgevraagd model in binnen- en buitenland. Haar schoonheid en uitstraling maakten haar het gezicht van toonaangevende merken zoals Coca Cola, Amstel, Sanex en Hi.

Maar Sjimmy’s carrière beperkte zich niet tot de modewereld. In 2006 maakte ze de overstap naar televisie en begon ze haar reis als presentator. Ze bracht het weerbericht en bracht entertainment naar de huiskamers van mensen. Haar overstap naar SBS 6 bracht haar nog meer succes, met optredens in programma’s zoals Shownieuws en Namens Nederland. In 2011 was ze een van de presentatoren van Huizenjacht, waar ze haar veelzijdigheid als presentator liet zien.

De veelzijdigheid van Sjimmy Bruijninckx is indrukwekkend. Ze heeft de wereld van mode veroverd en heeft haar stempel gedrukt op de televisie-industrie. Haar passie voor mode, gecombineerd met haar ervaring als presentator, maakt haar tot de ideale spreker voor evenementen die mode en gerelateerde onderwerpen behandelen.

Met 20 jaar expertise in het vakgebied, all-inclusive tarieven, snelle offerteafhandeling binnen 24 uur, uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie die gemiddeld beoordeeld wordt met een 9,0, is Quality Bookings de juiste keuze om Sjimmy Bruijninckx als spreker te boeken. We kijken ernaar uit om je evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sjimmy Bruijninckx je publiek kan inspireren en informeren!

 

Te boeken als
Dagvoorzitter, Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sjimmy Bruijninckx

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sjimmy Bruijninckx inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sjimmy Bruijninckx
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers