Sjimmy Bruijninckx

Televisiepresentatrice en voormalig topmodel Sjimmy Bruijninckx is jarenlang het gezicht geweest van C&A.

Model
De mooie Sjimmy Bruijninckx begint op haar vijftiende aan een indrukwekkende carrière als model. Zij werkt onder meer in Londen, New York en Milaan, en is te bewonderen in tal van Nederlandse en buitenlandse bladen. Sjimmy figureert in commercials voor onder meer Coca Cola, Amstel, Sanex en Hi. Ook werkt zij mee aan enkele videoclips, bedrijfsfilms en televisieprogramma’s. Voor lange tijd is zij exclusief verbonden aan winkelketen C&A.

Televisie
Bij de zender Tien gaat Sjimmy Bruijninckx vanaf 2006 aan de slag als presentator. Zij presenteert onder meer het weerbericht en het entertainmentprogramma Entertainment Live. Bij SBS 6 presenteert zij bovendien in 2008 de Bavaria City Race. Na haar overstap naar SBS presenteert Sjimmy drie keer in de week Shownieuws. Verder brengt zij het programma Namens Nederland op de buis. In 2011 is zij een van de presentatoren van Huizenjacht.

Sjimmy Bruijninckx is te boeken als presentator.

Sjimmy Bruijninckx spreekt graag over:

Sjimmy Bruijninckx boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sjimmy Bruijninckx. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21