20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Max Westerman - Amerikaanse politiek

Max Westerman als spreker boeken

Bent u op zoek naar een unieke, inspirerende gastspreker voor uw evenement? Dan is Max Westerman de perfecte keuze. Max, bekend om zijn scherpe analyses en boeiende presentatiestijl, biedt een frisse kijk op diverse internationale thema’s. Deze pagina biedt u een diepgaande kijk op zijn expertise en de redenen waarom hij een verrijking is voor uw evenement.

Max Westerman

Amerikaanse politiek

Max Westerman als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Max Westerman een extra dimensie naar uw congres of seminar. Met zijn ervaring in de journalistiek en zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, leidt hij elk evenement met een mix van professionaliteit en charisma. Zijn vermogen om interactie te stimuleren en elk onderwerp interessant te presenteren, maakt hem een ideale keuze.

Over internationale politiek en maatschappij

Max Westerman is een autoriteit op het gebied van internationale politiek en maatschappij. Zijn lezingen bieden diepgaande inzichten in wereldpolitiek, Amerikaanse cultuur en politiek, en de dynamiek van de internationale betrekkingen. Deze onderwerpen zijn essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de globaliserende wereld. Max behandelt complexe thema’s op een toegankelijke wijze, waardoor ze geschikt zijn voor een breed publiek.

Max Westerman inhuren voor een lezing

Het boeken van Max Westerman voor uw evenement is een eenvoudige en transparante procedure. U krijgt binnen 24 uur een all-inclusive offerte van Quality Bookings, inclusief uitgebreide support. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de realisatie van het evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een succesvolle ervaring.

+ lees meer

Biografie van Max Westerman

Max Westerman is een van de meest gerespecteerde journalisten en sprekers van Nederland. Met een carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft hij zich gepositioneerd als een expert in internationale politiek en maatschappelijke vraagstukken. Zijn pad begon als correspondent in de Verenigde Staten, waar hij de Amerikaanse cultuur en politiek van dichtbij meemaakte en analyseerde. Deze ervaringen vormden de basis voor zijn diepgaande kennis en unieke perspectieven.

In zijn carrière heeft Max Westerman verschillende rollen vervuld, variërend van correspondent tot presentator en van journalist tot auteur. Zijn vermogen om complexe internationale gebeurtenissen te vertalen naar begrijpelijke analyses maakt hem een geliefde spreker. Zijn boeken en documentaires over Amerikaanse politiek en cultuur worden gekenmerkt door een scherpe en vaak humoristische stijl, die ook terug te vinden is in zijn lezingen.

Max heeft een unieke manier om zijn publiek te boeien. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook vermakelijk, waarbij hij vaak persoonlijke anekdotes en ervaringen deelt. Dit maakt zijn presentaties niet alleen leerzaam, maar ook levendig en toegankelijk.

Als spreker brengt Max Westerman altijd een frisse en soms onverwachte kijk op onderwerpen. Hij is niet bang om kritische vragen te stellen en gaat controversiële onderwerpen niet uit de weg. Zijn lezingen zijn daarom niet alleen een bron van kennis, maar ook een uitnodiging tot discussie en reflectie.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de journalistiek, heeft Max Westerman een rijke achtergrond om uit te putten. Zijn ervaringen als correspondent in Amerika, gecombineerd met zijn werk in Nederland, geven hem een uniek bicultureel perspectief. Dit perspectief is bijzonder waardevol in een tijd waarin internationale betrekkingen en globalisering steeds belangrijkere onderwerpen worden.

Max Westerman is meer dan alleen een spreker; hij is een verhalenverteller die zijn publiek meeneemt op een reis door de complexe wereld van de internationale politiek en maatschappij. Zijn lezingen zijn een mix van diepgaande analyses, persoonlijke ervaringen en een vleugje humor, waardoor ze niet alleen informatief, maar ook aangenaam zijn om naar te luisteren.

Door Max te boeken voor uw evenement, kiest u voor een spreker die niet alleen uw publiek zal informeren, maar ook inspireren. Met zijn expertise en unieke benadering van onderwerpen, zal hij ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten op uw gasten. Kies voor kwaliteit, expertise en een gegarandeerd succesvol evenement met Max Westerman, exclusief bij Quality Bookings.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Max Westerman
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Max Westerman

Meer informatie & boekingen

Max Westerman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Max Westerman
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers