20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Evelyn Struik
Exclusief bij
Quality Bookings

Evelyn Struik als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die zowel vermakelijk als informatief is? Overweeg dan Evelyn Struik voor je volgende evenement. Evelyn Struik, een veelzijdig talent met een rijke ervaring in de media, staat klaar om jouw publiek te boeien met haar verhalen en inzichten. Deze pagina biedt je een uitgebreide blik op wat Evelyn te bieden heeft, van haar expertise in lifestyle en media tot haar boeiende persoonlijke reis.

Evelyn Struik

Presentatrice

Over lifestyle en media

In een wereld die constant in beweging is, zijn lifestyle en media twee onlosmakelijk verbonden elementen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Evelyn Struik, met haar diepgaande kennis en ervaring in deze sectoren, is de ideale spreker om deze onderwerpen aan te snijden. Ze behandelt onderwerpen variërend van de impact van sociale media op ons leven tot de nieuwste trends in gezondheid en welzijn. Haar lezingen bieden niet alleen een kijkje in de wereld van lifestyle en media maar geven ook praktische tips en inzichten waarmee je direct aan de slag kunt.

Evelyn Struik inhuren voor een lezing

Het inhuren van Evelyn Struik voor jouw evenement is een eenvoudige en transparante ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd van essentieel belang is, daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons all-inclusive tariefsysteem zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie verzekeren je van een soepele ervaring, en met onze gemiddelde beoordeling van 9,0 weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Biografie van Evelyn Struik

Evelyn Struik is een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en charisma. Met een carrière die zich uitstrekt over verschillende decennia, heeft Evelyn zich gevestigd als een gerespecteerde figuur in de Nederlandse mediawereld. Haar reis begon in de jaren ’90, waar ze haar talenten ontwikkelde als presentatrice en verslaggeefster. In deze periode groeide haar liefde voor media en communicatie, wat de basis vormde voor haar latere successen.

Evelyn’s doorbraak kwam met haar rol als presentatrice voor diverse lifestyle-gerelateerde televisieprogramma’s. Deze programma’s waren niet alleen populair vanwege de interessante onderwerpen maar ook vanwege Evelyn’s vermogen om ingewikkelde concepten op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Haar natuurlijke flair voor communicatie en haar vermogen om met mensen te verbinden, maakte haar tot een geliefde figuur onder het Nederlandse publiek.

Naast haar televisiewerk heeft Evelyn ook een indrukwekkende carrière opgebouwd als spreker en dagvoorzitter. Ze wordt vaak gevraagd voor evenementen en seminars, waar ze spreekt over thema’s als persoonlijke ontwikkeling, de kracht van media, en de evolutie van lifestyle-trends. Haar presentaties zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten, en praktische tips, waardoor ze altijd een blijvende indruk achterlaat bij haar publiek.

Evelyn’s expertise strekt zich ook uit tot het gebied van gezondheid en welzijn, een passie die ze ontwikkelde door haar persoonlijke ervaringen en professionele betrokkenheid bij gezondheidsprogramma’s. Ze heeft een unieke kijk op hoe we een evenwichtiger en gezonder leven kunnen leiden in een tijdperk waarin we voortdurend worden gebombardeerd met informatie en afleidingen.

Wat Evelyn onderscheidt, is haar vermogen om oprechte verbindingen te leggen met haar publiek. Ze combineert haar rijke ervaring in de media met een warme, benaderbare stijl, waardoor elk van haar presentaties niet alleen informatief maar ook diep persoonlijk en inspirerend is.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Evelyn Struik

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Evelyn Struik inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Evelyn Struik
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers