Evelyn Struik is een bekend presentatrice van Nederlandse televisieprogramma’s en is tevens te boeken als dagvoorzitter of spreker. Veel ondernemingen huren de Bekende Nederlander in om bijeenkomsten of evenementen te presenteren en loven onder meer haar warme, energieke uitstraling die mensen met elkaar verbindt.

Evelyn Struik werd geboren in Amersfoort en verhuisde na haar VWO-opleiding naar Amsterdam. Hier rondde zij met succes de studie ‘Europese Studies’ af aan de universiteit, terwijl ze ook modellenwerk deed en voor fotoshoots over de hele wereld reisde. Ze woonde onder andere in steden zoals Milaan en Parijs en deed hier inspirerende ervaringen op die haar zouden vormen als spreker en presentatrice.

Presentatrice Evelyn Struik inhuren voor uw evenement

Tijdens haar bloeiende carrière als model deed Evelyn Struik voor het eerst televisie-ervaring op in reclamespots van gerenommeerde merken als Coca Cola, Nivea en Amstel. Dit bleek de opstap tot andere televisiewerkzaamheden, waaronder het programma Sixpack in 2005 en Yorin Entertainment dat zij samen presenteerde met Henkjan Smits.

Later volgden programma’s op RTL zoals RTL Tuinmagazine, Ambilight Opening Night en RTL Musicworld. Veel bekendheid verwierf zij tevens met de presentatie van House Vision in 2008 en de vervanging van Martijn Krabbé in het populaire Wie is de Chef? Het presenteren van al deze programma’s zorgde ervoor dat steeds meer bedrijven haar zouden inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentatrice.

Evelyn Struik boeken als spreker of dagvoorzitter

Aan het televisiesucces van Evelyn Struik kwam in deze periode nog geen einde, want samen met collega’s presenteerde zij later nog succesvolle programma’s als Nederland Vertrekt en Ik kom bij je eten. Ondernemingen die haar boeken, halen dan ook een gelouterde televisiepersoonlijkheid binnen die onder alle omstandigheden het maximale uit een situatie haalt.

Momenteel nog altijd op televisie, presenteert zij samen met collega Tim Immers House Vision. Op een speelse en onderhoudende manier verschaft zij de kijker inzicht in de mooie huizen die te vinden zijn op zowel de binnenlandse als buitenlandse woningmarkt. Op eenzelfde boeiende manier weet zij als spreker toeschouwers te fascineren wanneer zij een lezing of presentatie geeft.

Nu contact opnemen met spreker Evelyn Struik

Wilt u Evelyn Struik boeken voor de presentatie van uw evenement of inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem contact op met Quality Bookings voor meer informatie over de beschikbaarheid en voorwaarden.

Evelyn Struik spreekt graag over:

Evelyn Struik boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Evelyn Struik. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21