20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt? Dan is Evelien de Bruijn de perfecte keuze. Met haar rijke ervaring in de media en als presentatrice biedt Evelien een unieke kijk op de wereld van communicatie en media. Deze pagina biedt je een diepgaand inzicht in wat Evelien als spreker kan betekenen voor jouw evenement. Ontdek hoe zij met haar expertise en persoonlijke verhalen jouw publiek kan boeien en inspireren.

Evelien de Bruijn

Radio presentatrice

Over media en communicatie

Evelien de Bruijn is een expert in media en communicatie. Deze dynamische wereld verandert voortdurend en Evelien weet als geen ander hoe deze veranderingen te navigeren. Haar lezingen bieden inzichten in de laatste trends en technieken in media en communicatie. Ze behandelt onderwerpen als de invloed van sociale media, effectieve communicatiestrategieën, en de toekomst van digitale media. Met Evelien krijgt u niet alleen een kijkje in de huidige media-landschap, maar ook praktische tips voor het effectief inzetten van communicatie in uw organisatie.

Evelien de Bruijn inhuren voor een lezing

Het boeken van Evelien de Bruijn voor uw evenement is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, garanderen we een moeiteloze ervaring. Stap voor stap begeleiden we u door het boekingsproces, van de eerste aanvraag tot de daadwerkelijke lezing. Onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat u met vertrouwen Evelien kunt inhuren voor een onvergetelijke bijdrage aan uw evenement.

Biografie van Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is een naam die synoniem staat voor professionaliteit en passie in de Nederlandse mediawereld. Haar carrière begon als nieuwslezeres bij de radio, waar ze al snel opviel door haar heldere stem en scherpe inzichten. Haar talent en toewijding leidden haar naar verschillende prominente rollen, waaronder die van radiopresentatrice bij onder andere Radio 2 en 100% NL.

Evelien’s pad in de media is divers en indrukwekkend. Ze heeft gewerkt als verslaggeefster en presentatrice voor diverse televisieprogramma’s, waarbij ze haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen heeft laten zien. Haar ervaringen in zowel radio als televisie maken haar een autoriteit op het gebied van media en communicatie.

Naast haar media-activiteiten heeft Evelien zich ook ingezet voor maatschappelijke doelen. Ze heeft actief deelgenomen aan verscheidene liefdadigheidsprojecten, waarmee ze haar betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties toont. Deze ervaringen hebben haar inzichten in de kracht van communicatie en haar impact op de samenleving verder verdiept.

Evelien’s vermogen om complexe mediaconcepten toegankelijk te maken voor een breed publiek maakt haar een gewilde spreker. Ze weet haar publiek te boeien met relevante voorbeelden, persoonlijke anekdotes en een vleugje humor. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een blijvende indruk achterlaat op haar luisteraars.

Met haar uitgebreide ervaring en charismatische aanwezigheid is Evelien de Bruijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een deskundige en boeiende spreker. Haar presentaties over media en communicatie zijn een verrijking voor elk evenement, of het nu gaat om een bedrijfsconferentie, educatief seminar of een inspiratiesessie.

Door Evelien de Bruijn te boeken via Quality Bookings, profiteert u van onze twintig jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offerte service, uitgebreide ondersteuning en onze tevredenheidsgarantie. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0, bent u verzekerd van een hoogwaardige sprekerservaring. Laat Evelien de Bruijn uw publiek inspireren, informeren en motiveren – boek haar nu voor uw volgende evenement!

 

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Evelien de Bruijn

Schrijf een review

Video met Evelien de Bruijn

Meer informatie & boekingen

Evelien de Bruijn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Evelien de Bruijn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers