Evelien de Bruijn

Evelien de Bruijn is een Nederlandse radio- en televisiepresentatrice die onder andere te zien is in Hart van Nederland. U kunt Evelien de Bruijn boeken als spreker, presentatrice of dagvoorzitter.

Radio 3
De Bruijn ging na de middelbare school bij Radio 3 werken, waar zij ging assisteren bij de productie van het programma The Breakfast Club. Vervolgens werd zij producer van het programma Arbeidsvitaminen. Niet veel later mocht zij ook zelf een programma gaan presenteren op Radio 3: Pyama FM.

Na haar periode bij Radio 3 en 3FM werd De Bruijn manager van de band Van Dik Hout. In 2003 keerde zij weer terug op de radio, ditmaal bij RTV Utrecht. Hier ging zij voor het eerst ook voor de televisie werken. Op de radio presenteert zij het programma Evelien’s Lovesongs.

Hart van Nederland
Vervolgens werd zij in 2006 opgemerkt door SBS6 en gevraagd om het nieuwsprogramma Hart van Nederland te gaan presenteren. Dit doet zij inmiddels al meer dan acht jaar.

De Bruijn heeft naast haar liefde voor presenteren een grote passie voor fietsen. In 2009 volbracht zij de 360 kilometer lange mountainbiketocht Volcano Challenge in Nicaraqua. Dit deed zij voor de stichting Wereldouders, waar zij ambassadrice van is.

Wilt u Evelien de Bruijn boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Evelien de Bruijn spreekt graag over:

Evelien de Bruijn boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Evelien de Bruijn. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21