20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Celine Huijsmans

Celine Huijsmans als spreker boeken

Zoek je een inspirerende en dynamische gastspreker voor jouw evenement? Dan is Celine Huijsmans een uitstekende keuze. Deze veelzijdige Nederlandse televisiepresentatrice en nieuwslezeres, bekend van programma’s als Veronica Inside en Shownieuws, brengt een schat aan ervaring en charisma naar elk podium. In deze pagina duiken we dieper in de wereld van Celine Huijsmans, en ontdekken we waarom zij de perfecte spreker is voor jouw evenement.

Celine Huijsmans

Radio & tv

Over media en journalistiek

Celine Huijsmans is een expert op het gebied van media en journalistiek. Haar carrière, die begon met dans en theater en zich uitbreidde naar de journalistiek, biedt een schat aan kennis en ervaring. Kiezen voor Celine als spreker over media en journalistiek betekent dat je publiek zal genieten van boeiende verhalen en inzichten over de dynamische wereld van de media. Celine kan spreken over uiteenlopende onderwerpen, van de evolutie van televisiejournalistiek tot de impact van sociale media op nieuwsverspreiding. Haar expertise en ervaring bieden talloze opties voor een onvergetelijke lezing.

Celine Huijsmans inhuren voor een lezing

Het boeken van Celine Huijsmans voor een lezing is eenvoudig en ongecompliceerd. Bij Quality Bookings zorgen we voor een all-inclusive ervaring, van de eerste offerte tot uitgebreide support. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een offerte, en ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden en om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze 20 jaar expertise en tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een succesvolle lezing met Celine Huijsmans.

Biografie van Celine Huijsmans

Geboren op 3 juni 1985 in Den Haag, begon Celine Huijsmans haar reis in de wereld van media en entertainment al op jonge leeftijd met een passie voor dans en theater. Haar talent werd erkend toen ze de talentenjacht van V8 won, waarna ze haar debuut maakte als presentatrice op Megafestatie TV.

Celine’s academische reis is even indrukwekkend. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, volgde ze een bachelor Liberal Arts and Sciences aan het University College Utrecht. Haar ambitie en drive leidden haar naar de Universiteit van Amsterdam, waar ze afstudeerde in Journalistiek en Media.

Haar veelzijdigheid bleek uit de verscheidenheid aan rollen die ze op zich nam, van het presenteren van een belspelprogramma voor SBS Games op 19-jarige leeftijd tot het winnen van de Axe Model Contest. Celine’s talenten strekten zich uit tot voice-over werk en tekstschrijven, en ze maakte zelfs haar opwachting in enkele reclames.

Celine’s opmerkelijke carrière nam een vlucht toen ze het gezicht werd van Sensation White in 2007. Haar journalistieke vaardigheden kwamen volledig tot hun recht toen ze aan de slag ging als verslaggever en nieuwslezeres bij toonaangevende omroepen zoals WNL, NOS, SBS en ANP.

Van 2012 tot 2020 was Celine het vertrouwde gezicht van het televisieprogramma Shownieuws. Haar rol als vaste nieuwslezeres in het populaire programma Veronica Inside sinds januari 2019 heeft haar een nog groter publiek bezorgd. Hier leest ze niet alleen het nieuws, maar bespreekt ze ook de belangrijkste berichten met collega’s zoals Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen.

Celine’s recentere avonturen omvatten haar rol in de Veronica Middagshow, aanvankelijk met Dennis Ruyer en later met Tim Klijn. Haar deelname aan Celebrity Masterchef op Viaplay en het programma Kamp Van Koningsbrugge (Special Edition) toont haar veelzijdigheid en bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Met deze rijke achtergrond en ervaring is Celine Huijsmans niet alleen een boeiende spreker, maar ook een inspiratiebron voor velen. Haar verhalen en inzichten bieden een unieke kijk op de wereld van media en journalistiek, waardoor ze een onvergetelijke aanwinst is voor elk evenement.

Ontdek zelf de charme, wijsheid en deskundigheid van Celine Huijsmans en maak je evenement onvergetelijk. Met Quality Bookings’ expertise, ondersteuning en tevredenheidsgarantie ben je verzekerd van een vlekkeloze ervaring en een inspirerende lezing. Boek Celine Huijsmans nu en breng een vleugje vakmanschap en charisma naar jouw podium.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Celine Huijsmans

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Celine Huijsmans inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Celine Huijsmans
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers