Celine Huijsmans

Veelzijdig presentatietalent Céline Huijsmans paart schoonheid aan intelligentie. Op jeugdige leeftijd wint de mooie Haagse gymnasiaste Céline een talentenjacht van V8, waarna zij Megafestatie tv mag presenteren: het veelbelovende begin van een televisie-carrière.

Discussieleider
In 2003 behaalt Céline haar gymnasiumdiploma, waarna zij naar Utrecht verhuist om daar ‘Liberal Arts & Sciences’ te studeren. Maar het presentatiewerk lonkt. Na een auditie bij SBS Games/Net 5 kan de 19-jarige Céline meteen aan de slag als televisiepresentatrice. Daarnaast presenteert zij een prestigieuze Awardshow in Grand Hotel Krasnapolsky en is ze discussieleider bij bedrijfsevenementen. Bovendien wint Céline de ‘Axe Model Contest’. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, volgt  Céline verschillende acteer- en presenteerworkshops, en woont en studeert ze tijdelijk in San Diego (VS) en Malaga (Spanje).

Veelzijdig
Met een bachelor-diploma op zak begint Céline in 2006 aan de master-opleiding Media en Journalistiek in Amsterdam. Hier leert zij onder andere programma-ideeën voor televisie te ontwikkelen en maakt ze korte filmpjes en een groepsdocumentaire. Naast haar studie werkt Céline  als voice-over en tekstschrijfster, en speelt ze in commercials. Inmiddels presenteert zij bij SBS 6 onder andere Shownieuws.

Céline Huysmans is internationaal georiënteerd, ontdekt graag vreemde culturen en reist veel. Zo heeft zij door Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en West-Amerika rondgetrokken. Céline spreekt Engels, Duits, Frans en Spaans. Zij is te boeken als presentator, discussieleider en dagvoorzitter.

Celine Huijsmans spreekt graag over:

Celine Huijsmans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Celine Huijsmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21