20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mari Carmen Oudendijk

Mari Carmen Oudendijk als spreker boeken

Mari Carmen Oudendijk is een naam die resonantie vindt in de wereld van de sportjournalistiek. Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel informatief als inspirerend is, dan is Mari Carmen Oudendijk een uitstekende keuze. Haar uitgebreide ervaring in de sportjournalistiek, gecombineerd met haar vaardigheden als presentatrice, maakt haar tot een dynamische en boeiende spreker. Mari Carmen kan spreken over een breed scala van onderwerpen gerelateerd aan sport, media en vrouwelijke empowerment in de journalistiek, waardoor ze een veelzijdige toevoeging is aan elk evenement.

Mari Carmen Oudendijk

Mediatrainer & presentatrice

Mari Carmen Oudendijk als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Mari Carmen Oudendijk zich door haar vermogen om evenementen vloeiend en energiek te leiden. Haar expertise ligt vooral in thema’s zoals sport, media, en de rol van vrouwen in de journalistieke wereld. Haar jarenlange ervaring in de televisiewereld stelt haar in staat om gesprekken en discussies op een boeiende manier te modereren, waarbij ze altijd zorgt voor een constructieve en inclusieve sfeer. Haar vaardigheden als interviewer en haar natuurlijke charme maken haar tot een ideale dagvoorzitter voor conferenties, seminars en paneldiscussies.

Over sportjournalistiek

Sportjournalistiek is een fascinerend en dynamisch vakgebied dat constant in beweging is. Het gaat niet alleen om het verslaan van sportevenementen, maar ook om het vertellen van de verhalen achter de sporters en de wedstrijden. Mari Carmen Oudendijk biedt lezingen aan waarin ze dieper ingaat op de nuances van sportjournalistiek, inclusief de ethische overwegingen en de evolutie van het vak in het digitale tijdperk. Ze kan ook spreken over de impact van sociale media op sportverslaggeving en de toegenomen rol van vrouwen in de sportjournalistiek. Haar lezingen bieden waardevolle inzichten voor zowel sportliefhebbers als professionals in de media.

Mari Carmen Oudendijk inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Mari Carmen Oudendijk is helder en eenvoudig. Om haar te boeken, neem je contact op met Quality Bookings, waar je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Wij begrijpen dat elke gelegenheid uniek is, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om een ervaring op maat te creëren die aan al je verwachtingen voldoet.

Biografie van Mari Carmen Oudendijk

Mari Carmen Oudendijk is een gerenommeerde Nederlandse sportjournaliste en televisiepresentatrice. Haar carrière begon bij de lokale radio in haar geboortestad, waar ze al snel een passie ontwikkelde voor sportjournalistiek. Mari Carmen maakte de overstap naar televisie en werd een bekend gezicht op nationale kanalen, waar ze verslag deed van grote sportevenementen, waaronder de Olympische Spelen en diverse wereldkampioenschappen.

Gedurende haar carrière heeft Mari Carmen zich niet alleen gefocust op sportverslaggeving maar ook op het presenteren van diverse televisieprogramma’s. Haar veelzijdigheid en diepgaande kennis van sport maakten haar tot een gerespecteerde figuur in de Nederlandse media. Ze staat bekend om haar scherpe analyse, heldere communicatie en het vermogen om ingewikkelde sporttechnische details op een toegankelijke manier te presenteren.

Naast haar werk in de media heeft Mari Carmen zich ook ingezet voor de bevordering van vrouwelijke aanwezigheid in de sportjournalistiek. Ze is een voorvechtster voor gelijke kansen en is betrokken geweest bij diverse initiatieven en discussies over dit onderwerp. Haar inspanningen hebben bijgedragen aan een grotere zichtbaarheid en erkenning van vrouwen in de sportmedia.

Mari Carmen Oudendijk is niet alleen een pionier in haar vakgebied, maar ook een inspiratiebron voor velen. Haar lezingen weerspiegelen haar rijke ervaring en passie voor sport en media, en haar vermogen om publiek te boeien maakt haar tot een gewilde spreker en dagvoorzitter. Met haar expertise en charisma brengt Mari Carmen Oudendijk elk evenement naar een hoger niveau.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mari Carmen Oudendijk

Schrijf een review

Video met Mari Carmen Oudendijk

Meer informatie & boekingen

Mari Carmen Oudendijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mari Carmen Oudendijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers