Mari Carmen Oudendijk

Mari Carmen Oudendijk is vooral bekend geworden door vele sportprogramma’s, maar zij presenteert veel meer programma’s, is breed georiënteerd en op tal van manieren inzetbaar.

Veelzijdig sportpresentator
Nadat zij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen heeft afgerond, gaat Marie Carmen Oudendijk bij de televisie werken. Bij RTL presenteert zij naast tal van sportprogramma’s ook RTL Live, 5 in het land en human interest programma’s als Yacht Vision. Bij de zender Sport1 verzorgt zij met Kees Jansma de presentatie en analyses van diverse sporten. Verder presenteert zij bij BVN het eredivisie-voetbal. Bij AT5 presenteert zij het Ajax-programma FC Godenzonen. Ook is zij werkzaam voor RTV Utrecht, waar zij onder andere een programma over en voor ondernemers presenteert: BV Utrecht.

Sociale vaardigheden
Dankzij haar journalistieke en sociale vaardigheden is Marie Carmen Oudendijk regelmatig te zien in het land. Zo presenteert zij het jaarlijkse voetbalgala voor de VVCS, begeleidt zij forums met sporters en geeft zij lezingen over sport en media. Ook leidt zij discussies en houdt zij zich bezig met zaken die sport en ontwikkelingssamenwerking betreffen. Kortom: de professionele Mari Carmen Oudendijk is op zeer uiteenlopende vlakken inzetbaar.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Mari Carmen Oudendijk spreekt graag over:

Mari Carmen Oudendijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Mari Carmen Oudendijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21