20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Esther Crombag - Veerkracht en aanpassingsvermogen

Esther Crombag als spreker boeken

Esther Crombag, een bron van inspiratie en veerkracht, is een uitmuntende keuze voor uw evenement of bijeenkomst. Als gastspreker brengt Esther een uniek verhaal, gevormd door haar ervaringen na het plotseling verliezen van haar zicht op elfjarige leeftijd. Deze levensveranderende gebeurtenis heeft haar niet weerhouden van het nastreven van haar dromen. Integendeel, het heeft haar gedreven tot het behalen van indrukwekkende prestaties, waaronder een carrière als jurist en docent. Haar lezingen zijn niet alleen een getuigenis van haar persoonlijke reis, maar bieden ook diepgaande inzichten in thema’s als veerkracht, aanpassingsvermogen en het overwinnen van obstakels.

Esther Crombag

Veerkracht en aanpassingsvermogen

Esther Crombag als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter biedt Esther Crombag meer dan alleen haar persoonlijke verhaal. Ze staat bekend om haar vermogen om diepgaande gesprekken te leiden en belangrijke thema’s aan te snijden met een mix van empathie en scherpzinnigheid. Haar expertise ligt in onderwerpen zoals inclusiviteit, persoonlijke ontwikkeling, en het overwinnen van tegenslagen. Esther’s unieke levenservaring en professionele achtergrond als jurist verrijken haar rol als dagvoorzitter, waardoor zij elk evenement transformeert in een meeslepende en leerzame ervaring.

Over veerkracht en aanpassingsvermogen

Veerkracht en aanpassingsvermogen zijn cruciale thema’s in onze snel veranderende wereld. Esther Crombag belicht deze onderwerpen vanuit haar unieke perspectief, als iemand die haar weg vond na een plotselinge en ingrijpende verandering in haar leven. Tijdens haar lezingen behandelt ze onderwerpen als het omgaan met onverwachte uitdagingen, het vinden van innerlijke kracht, en het benutten van aanpassingsvermogen als sleutel tot succes. Deze thema’s zijn relevant voor een breed scala aan doelgroepen, van bedrijven tot onderwijsinstellingen, en bieden waardevolle lessen voor persoonlijke en professionele groei.

Esther Crombag inhuren voor een lezing

Het inhuren van Esther Crombag voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Na uw eerste contact met Quality Bookings, zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag. Onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie garanderen een zorgeloze ervaring. We bespreken samen de details van het evenement en stemmen Esther’s lezing af op uw specifieke wensen en doelstellingen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, zodat uw evenement een onvergetelijk succes wordt.

+ lees meer

Biografie van Esther Crombag

Esther Crombag, geboren in 1971, heeft een opmerkelijke levensloop die velen inspireert. Op elfjarige leeftijd verloor zij onverwacht haar zicht, een gebeurtenis die haar leven ingrijpend veranderde. Ondanks deze uitdaging, heeft Esther nooit opgegeven. Ze voltooide haar middelbare school en studeerde vervolgens rechten aan de Universiteit Maastricht, waar ze afstudeerde als meester in de rechten.

Haar carrière begon ze als jurist, maar al snel vond ze haar roeping in het onderwijs. Als docent rechten heeft Esther generaties studenten geïnspireerd met haar kennis, wijsheid en levensverhaal. Naast haar academische en professionele prestaties, is Esther ook een fervent wielrenner. Ondanks haar blindheid, fietst ze samen met een piloot op een tandemfiets, waarmee ze aantoont dat beperkingen overwonnen kunnen worden met doorzettingsvermogen en passie.

Esther’s levensverhaal is er een van veerkracht, vastberadenheid en inspiratie. Ze heeft haar ervaringen omgezet in krachtige lezingen, waarin ze de thema’s van aanpassingsvermogen, overwinnen van tegenslagen, en het nastreven van dromen belicht. Haar boodschap is universeel en resoneert bij een breed publiek, variërend van bedrijfsleiders tot studenten en non-profitorganisaties.

Haar bijdrage aan de maatschappij blijft niet onopgemerkt. Esther is regelmatig te zien in media en op evenementen, waar ze haar verhaal en inzichten deelt om anderen te inspireren. Haar lezingen zijn een reflectie van haar levensfilosofie: dat ongeacht de obstakels, iedereen het potentieel heeft om te groeien en te slagen.

De reis van Esther Crombag is een krachtig voorbeeld van hoe men, ondanks uitdagingen en tegenslagen, een vervullend en succesvol leven kan leiden. Haar verhaal is niet alleen inspirerend, maar ook een praktische gids voor iedereen die geconfronteerd wordt met moeilijkheden. Door haar te boeken als spreker of dagvoorzitter, haalt u een unieke bron van motivatie en wijsheid in huis, die ongetwijfeld een blijvende indruk zal achterlaten op uw publiek.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
 • Snel contact met Esther Crombag
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Esther Crombag

Meer informatie & boekingen

Esther Crombag inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Esther Crombag
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers