Multitalent Nicole Buch is naast succesvol tv-producent, presentatrice, schrijfster en onderneemster, een sociaal gedreven en betrokken persoonlijkheid, die graag mensen wil verbinden en ”onbekende werelden” inzichtelijk wil maken.

Sinds de start van haar relatie met Menno Buch in 1998 produceerde ze ook zijn programma’s. Na zijn overlijden is zij het succesvolle ”Buch in de bajes“ (RTL4) zelf gaan presenteren. Nicole is in staat om relevante thema’s op de agenda te zetten, uit te diepen en onder de aandacht te brengen. Dat doet zij op betrokken wijze en ze schroomt daarbij niet vanuit haar eigen hart en ervaringen te spreken.

Nicole durft zich kwetsbaar op te stellen en ook persoonlijke ervaringen te delen. Mooie eigenschappen die zij zowel toont in beeld in haar tv programma’s, als op papier (o.a. columns Wendy / Twentelife en boek “BUCH”), maar ook in persoon als gastspreker of dagvoorzitter.

Mede gezien haar ervaring als programmamaakster, maar ook als slachtoffer, wordt zij vaak benaderd voor sessies gerelateerd aan het gevangeniswezen, politie & justitie. Of het nu gaat over de terugkeer van ex-gedetineerden in de maatschappij of de impact van een misdrijf: Nicole durft zich open op te stellen en helpt graag mee om middels haar ervaringen inzicht te verschaffen en te helpen.

Een ander thema waarbij Nicole in staat is krachtig uit eigen ervaring te delen en inzicht te verschaffen, heeft te maken met medische zorg en specifiek haar eigen ervaring rondom de ziekte en het uiteindelijke overlijden van haar man Menno. Zo verzorgde zij in het Antoni van Leeuwenhoek, na het overlijden van Menno, een presentatie voor het medisch personeel in het kader van het thema ‘privacy in de zorg’. Met het doel specialisten en verpleegkundigen de ervaringen van ‘een Bekende Nederlander in de wachtkamer’ mee te geven. Nicole Buch is een bijzonder mens. Dat ervaart de kijker, de lezer en ook de luisteraar die kennis met haar maakt.

Quality Bookings verzorgt voor The Right Place exclusief de boekingen voor Nicole Buch.

Nicole Buch spreekt graag over:

Nicole Buch boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Nicole Buch. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21