Ellen Hoog begint al op zevenjarige leeftijd met hockeyen. In juni 2003 wordt Hoog, als zeventienjarig talent, geselecteerd voor Jong Oranje. Bijna een jaar later, in februari 2004, maakt ze haar debuut in het Nederlands elftal. Dit doet ze tijdens het vierlandentoernooi in Argentinië in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. Inmiddels heeft de aanvalster al ruim honderd interlands op haar naam staan.

In de prijzen

Samen met haar team weet Hoog diverse prijzen in de wacht te slepen. Zo weten de dames in 2005, 2009 en 2011 Europees kampioen te worden. In 2006 worden ze zelfs Wereldkampioen. Ook tijdens de Olympische Spelen in 2008 en 2012 is het raak als de dames de gouden medaille weten te veroveren. Daarnaast wordt Hoog zowel in 2005 als in 2008 genomineerd voor ‘Talent van het jaar’, de mondiale prijs voor de beste hockeysters onder de 23 jaar.

Beauty with brains

Naast haar succesvolle carrière als hockeyster studeert Hoog Media en Informatie Management. Ook verzorgt ze clinics en presentaties over haar leven als topsporter, doorzettingsvermogen en het bereiken van de top. Sinds 2009 is Hoog ambassadrice van de Nationale Sport Week, waarbij ze kinderen aanspoort om te sporten. Ook heeft ze een passie voor mode, wat zich uit in een fashionblog en diverse fotoshoots.

Informatie aanvragen

Organiseert u binnenkort een congres, seminar of andere bijeenkomst en wilt u Ellen Hoog graag inhuren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ellen Hoog spreekt graag over:

Ellen Hoog boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ellen Hoog. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21