20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ellen Hoog

Ellen Hoog als spreker boeken

Ellen Hoog, een naam die synoniem staat voor doorzettingsvermogen, sportief succes en inspiratie, is een uitstekende keuze als gastspreker voor uw evenement. Met haar indrukwekkende achtergrond als voormalig hockeyster van het Nederlandse team, waar ze meerdere Olympische medailles en wereldkampioenschappen won, brengt Ellen een schat aan ervaringen en inzichten mee. Haar lezingen richten zich op thema’s als teambuilding, motivatie, het overwinnen van tegenslagen en het bereiken van topprestaties, zowel op het sportveld als in het bedrijfsleven.

Ellen Hoog

Voormalig Hockeyspeelster

Ellen Hoog als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ellen Hoog een unieke combinatie van eigenschappen mee. Haar sportieve achtergrond, gecombineerd met haar ervaring in de media en als ondernemer, maakt haar bij uitstek geschikt om evenementen te leiden die draaien om thema’s als sport, gezondheid, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Haar natuurlijke charisma en vermogen om met het publiek te verbinden zorgen ervoor dat ze een levendige en inspirerende sfeer creëert tijdens evenementen.

Over sport en leiderschap

Ellen Hoog, met haar expertise in sport en leiderschap, biedt een uniek perspectief op hoe de lessen uit de sportwereld toegepast kunnen worden in het bedrijfsleven. In haar lezingen behandelt ze onderwerpen als teamdynamiek, leiderschapsvaardigheden, het stellen en bereiken van doelen, en het belang van fysieke en mentale fitheid. Ellen illustreert hoe de principes van sportieve uitmuntendheid kunnen leiden tot succes in elke omgeving, waarmee ze haar publiek zowel inspireert als praktische handvatten biedt.

Ellen Hoog inhuren voor een lezing

Het boeken van Ellen Hoog voor een lezing bij uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Neem contact op met Quality Bookings, waar ons ervaren team u binnen 24 uur een all-inclusive offerte zal toesturen. We bespreken uw specifieke wensen en behoeften, zorgen voor een naadloze integratie van Ellen’s lezing in uw programma, en bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, om ervoor te zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

Biografie van Ellen Hoog

Ellen Hoog, geboren op 26 maart 1986, is een van Nederlands meest gevierde hockeysters. Haar hockeycarrière begon al op jonge leeftijd bij de lokale club SCHC in Bilthoven. Al snel viel haar talent op, en op 17-jarige leeftijd maakte ze haar debuut in het Nederlands elftal. Wat volgde was een glansrijke internationale carrière, waarin ze tweemaal Olympisch goud won (2008 in Beijing en 2012 in Londen), evenals zilver in 2016 in Rio de Janeiro.

Naast haar Olympische successen heeft Ellen ook meerdere Wereldkampioenschappen en Europese Kampioenschappen op haar naam staan. Haar sportieve prestaties zijn echter slechts een deel van haar verhaal. Ellen staat ook bekend om haar vastberadenheid, haar vermogen om terug te komen van tegenslagen, en haar rol als inspirator en mentor voor jonge sporters.

Naast haar sportcarrière heeft Ellen Hoog zich ook ontwikkeld op andere gebieden. Ze heeft een carrière in de media opgebouwd, is auteur van meerdere boeken over sport en voeding, en is een succesvol ondernemer. Haar veelzijdigheid en ervaringen buiten het hockeyveld hebben haar inzichten en vaardigheden gegeven die ze nu deelt als spreker en dagvoorzitter.

Haar verhaal gaat over meer dan alleen sportieve prestaties. Het is een verhaal over persoonlijke groei, het overwinnen van obstakels, en het belang van mentale weerbaarheid. Als spreker weet Ellen Hoog haar publiek te raken met haar openheid, humor en levenslessen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ellen Hoog

Schrijf een review

Video met Ellen Hoog

Meer informatie & boekingen

Ellen Hoog inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ellen Hoog
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers