20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Edwin Selij
Exclusief bij
Quality Bookings

Edwin Selij als spreker boeken

Edwin Selij staat bekend als een vooraanstaand expert op het gebied van hypnose, persoonlijke ontwikkeling, en geluk in zowel werk als privéleven. Als eigenaar van het Hypnose Instituut Nederland, het grootste hypnose instituut van Europa sinds 2006, heeft hij een indrukwekkend pad bewandeld op weg naar succes. Zijn expertise is niet alleen erkend in de vorm van twee bestsellers, maar ook in zijn vermogen om diepgaande inzichten te bieden over hoe beïnvloeding kan leiden tot een gelukkiger bestaan.

Edwin Selij

Beïnvloeding door hypnose

Met een unieke combinatie van ervaringen, waaronder een zwarte band in aikido en een actieve betrokkenheid bij crossfit, evenals zijn rol als echtgenoot en vader van vier kinderen, brengt Selij een rijkdom aan kennis en perspectieven naar zijn lezingen en workshops. Deze veelzijdige achtergrond stelt hem in staat om unieke inzichten te delen over het bereiken van geluk, vrijheid, en winst in het leven – waarbij hij benadrukt dat echte winst niet alleen financieel is, maar ook in de vorm van persoonlijke voldoening en relaties.

Edwin Selij als gastspreker boeken

Wanneer u Edwin Selij als gastspreker boekt voor uw congres of seminar, haalt u niet alleen een expert in huis op het gebied van hypnose en persoonlijke ontwikkeling, maar ook een inspirator die weet hoe je geluk en succes integreert in alle aspecten van het leven. Selij spreekt over de kracht van beïnvloeding en hoe deze op een positieve manier kan worden ingezet om niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven gelukkiger te zijn. Zijn unieke benadering combineert wetenschappelijke inzichten met praktische ervaringen uit zijn persoonlijke leven en professionele carrière, waardoor hij concrete strategieën biedt voor het bereiken van persoonlijk en professioneel welzijn.

Over hypnose en persoonlijke ontwikkeling

Hypnose en persoonlijke ontwikkeling zijn essentiële thema’s in de lezingen van Edwin Selij. Hij introduceert het publiek in de wereld van hypnose als een krachtig instrument voor persoonlijke groei en het bereiken van geluk. Selij legt uit hoe hypnose kan helpen bij het overwinnen van beperkende overtuigingen en het stimuleren van positieve veranderingen in zowel professionele als persoonlijke contexten. Hij biedt inzichten in hoe deelnemers kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling om zo niet alleen succesvol, maar ook daadwerkelijk tevreden en gelukkig te zijn in alle aspecten van hun leven.

Edwin Selij inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing of workshop met Edwin Selij is eenvoudig en transparant, ontworpen om elke mogelijke drempel voor opdrachtgevers te elimineren. Met de all-inclusive tarieven, de garantie van een offerte binnen 24 uur, en uitgebreide support, biedt Quality Bookings een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Onze tevredenheidsgarantie en de gemiddelde beoordeling van 9,0 onderstrepen onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service en kwaliteit.

Biografie van Edwin Selij

Edwin Selij’s reis naar het worden van een vooraanstaand figuur in het veld van hypnose en persoonlijke ontwikkeling begon in 2006, toen hij het Hypnose Instituut Nederland oprichtte. Dit instituut is uitgegroeid tot het grootste van zijn soort in Europa, een testament aan Selij’s passie en toewijding aan zijn vak. Zijn reis is niet alleen gekenmerkt door professionele prestaties, maar ook door een diepe persoonlijke ontwikkeling die hem heeft gevormd tot de expert en inspirator die hij vandaag is.

Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Selij al vroeg een interesse in de werking van de menselijke geest en het potentieel voor persoonlijke transformatie. Deze passie leidde hem naar de studie van hypnose en de oprichting van zijn instituut, waar hij zijn kennis en vaardigheden heeft verdiept en uitgebreid. Zijn werk in hypnose is gebaseerd op de overtuiging dat iedereen het vermogen heeft om positieve veranderingen in hun leven teweeg te brengen, mits zij toegang hebben tot de juiste tools en technieken.

Naast zijn professionele prestaties, is Selij’s persoonlijke leven een bron van inspiratie en inzicht. Zijn toewijding aan aikido en crossfit weerspiegelt zijn overtuiging in het belang van fysieke fitheid als onderdeel van algehele welzijn. Als echtgenoot en vader van vier kinderen, begrijpt hij de uitdagingen en vreugden van het balanceren van een drukke carrière met een rijk familieleven. Deze ervaringen verrijken zijn lezingen en workshops, waardoor hij authentieke en relatable adviezen kan bieden voor het navigeren van het complexe landschap van modern leven.

Zijn boeken, beschouwd als bestsellers, bieden verdere inzichten in zijn filosofieën en methoden, en zijn een bron van inspiratie voor velen die streven naar persoonlijke en professionele groei. Selij’s benadering van persoonlijke ontwikkeling is holistisch, waarbij hij de verbinding tussen lichaam, geest, en emotie benadrukt als essentieel voor het bereiken van geluk en succes.

Door zijn werk met het Hypnose Instituut Nederland, zijn lezingen, workshops, en zijn boeken, blijft Edwin Selij een invloedrijke stem in de discussie over persoonlijke ontwikkeling, hypnose, en het bereiken van een gelukkig en vervuld leven. Zijn levensverhaal is een getuigenis van de kracht van toewijding, hard werken, en de onwrikbare overtuiging in het potentieel van het individu om te groeien en te bloeien tegen alle verwachtingen in.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Edwin Selij

Schrijf een review

Video met Edwin Selij

Meer informatie & boekingen

Edwin Selij inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Edwin Selij
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers