20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Diederik Jekel

Diederik Jekel als spreker boeken

Diederik Jekel – een naam die synoniem staat voor het verhelderen van complexe wetenschappelijke thema’s. Met meer dan tien jaar ervaring als wetenschapscommunicator, is Diederik een expert in het verbinden van wetenschap met het grote publiek. In deze pagina, ontdekt u waarom Diederik de ideale keuze is voor uw evenement en wat u kunt verwachten als u hem inhuurt.

Diederik Jekel

Wetenschapschrijver

De kracht van Diederik Jekel ligt in zijn vermogen om wetenschap te vertalen naar boeiende verhalen die resoneren met mensen van alle leeftijden en achtergronden. Hij behandelt uiteenlopende onderwerpen, van de mysteries van de ruimtevaart tot de uitdagingen van de moderne geneeskunde. Diederik biedt uw publiek niet alleen een verrijkende ervaring, maar ook de tools om wetenschappelijke informatie kritisch te beoordelen en te gebruiken in hun dagelijks leven. Door te kiezen voor Diederik, kiest u voor een spreker die wetenschap levend en relevant maakt.

Diederik Jekel inhuren voor een lezing

Het boeken van Diederik Jekel voor uw evenement is een eenvoudig en transparant proces. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, maken we het u gemakkelijk. Van het initiële contact tot de uiteindelijke lezing, ons ervaren team biedt uitgebreide support en staat garant voor uw tevredenheid. Wij zorgen ervoor dat de ervaring van het boeken van Diederik net zo naadloos verloopt als zijn presentaties.

Diederik Jekel als veelzijdig dagvoorzitter

Naast zijn rol als gastspreker, excelleert Diederik Jekel ook als dagvoorzitter. Zijn vaardigheid om diverse wetenschappelijke en technologische onderwerpen te verhelderen, maakt hem een ideale keuze voor evenementen die een brug slaan tussen wetenschap en de dagelijkse praktijk. Als dagvoorzitter past Diederik zijn unieke stijl van presenteren aan op het thema en de doelgroep van het evenement, waardoor elk congres, symposium of seminar een verrijkende en interactieve ervaring wordt.

Biografie van Diederik Jekel

Diederik Jekel heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een prominente figuur in de wereld van wetenschapscommunicatie. Met een Master in vastestoffysica van de Universiteit Twente, begon zijn reis naar bekendheid in 2010 toen hij werd uitgenodigd om over wetenschap te praten in het populaire TV-programma ‘De Wereld Draait Door’. Sindsdien heeft Diederik zijn passie voor wetenschap en communicatie uitgebreid naar diverse platforms.

Zijn televisiewerk omvat de presentatie van programma’s zoals ‘De Kennis van Nu’, ‘Atlas’, en ‘Focus’. Ook heeft hij zijn deskundigheid getoond in populaire shows zoals ‘Wie is de Mol’ en ‘De Verraders’, en is hij een regelmatige gast in talkshows als ‘Jinek’ en ‘OP1′. Zijn veelzijdigheid blijkt verder uit zijn werk als stemacteur voor Brilsmurf en zijn schrijfwerk, waaronder twee boeken en drie filmscenario’s.

Diederik’s inzet voor wetenschapseducatie is zichtbaar in zijn werk met jongeren. Hij heeft gewerkt aan wetenschappelijke theaterstukken, gastlessen en workshops voor scholen, en heeft veel bijgedragen aan het populair maken van wetenschap. Zijn stijl is toegankelijk en ontspannen, altijd afgestemd op het specifieke publiek.

Diederik als spreker en dagvoorzitter

Als dagvoorzitter heeft Diederik zich bewezen op congressen van diverse aard, van psychologie tot natuurkunde. Zijn unieke inzichten, voortkomend uit zijn ervaring in zowel de academische wereld als de media, maken hem een gewilde spreker voor uiteenlopende groepen.

Diederik’s vermogen om complexe wetenschappelijke concepten te vertalen naar begrijpelijke en aansprekende presentaties heeft hem niet alleen een geliefde figuur in de media gemaakt, maar ook een gerespecteerde stem in het veld van wetenschapscommunicatie. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor hij de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een spreker die wetenschap toegankelijk en boeiend maakt.

Door Diederik Jekel te boeken, haalt u niet alleen een expert in huis, maar ook een spreker die met enthousiasme en kennis van zaken elk onderwerp tot leven weet te brengen. Zijn ervaring, diversiteit en passie voor wetenschap en communicatie garanderen een onvergetelijke ervaring voor uw publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Diederik Jekel

"Diederik is een gepassioneerd spreker. Zijn optredens deden mij beseffen dat de kunst van wetenschapscommunicatie niet alleen om de boodschap gaat, maar ook om de manier waarop die wordt gepresenteerd. Een inspirerende presentator met diepgaande kennis van zijn onderwerp."

"Diederik is een zeer goed geïnformeerd persoon, die zijn mening goed kan uiten. Ook kritiek wordt altijd op een constructieve manier gebracht, om mensen aan te moedigen dingen te veranderen."

"Door zijn heldere visie, positieve instelling en ervaring in theater- en tv-maken weet hij mensen om hem heen te enthousiasmeren."

Schrijf een review

Video met Diederik Jekel

Artikelen over Diederik Jekel

Meer informatie & boekingen

Diederik Jekel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Diederik Jekel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers