20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Derk de Kloet: Vitaliteit en entertainment
27 juni 2024

Derk de Kloet: Vitaliteit en entertainment

Derk de Kloet is een veelzijdige artiest en coach met een passie voor muziek en persoonlijke ontwikkeling. Opgegroeid in een wereld van radio en entertainment, geïnspireerd door zijn vader Co de Kloet, heeft Derk een indrukwekkende carrière opgebouwd in de muziek- en entertainmentindustrie. Hij combineert zijn muzikale talent met een sterke focus op vitaliteit en coaching, wat hem een unieke positie geeft in zowel de entertainment- als de gezondheidssector.

Muzikale carrière

Derk’s muzikale reis begon al op jonge leeftijd toen hij deelnam aan “Kinderen voor Kinderen”. Hij speelde lange tijd door heel Nederland met zijn eigen Rhythm and Blues-band. In 2003 begon hij zich te richten op het repertoire van The American Songbook, waarbij hij graag Latin-invloeden en oude Rhythm and Blues combineert. Zijn optredens variëren van intieme trioformaties tot gastoptredens met Big Bands en orkesten, waardoor hij een breed scala aan muzikale ervaringen biedt​​.

Derk de Kloet: Coaching en Nano CellCare therapie

Naast zijn muzikale carrière runt Derk een succesvolle coaching praktijk, Vitality Management, in Kortenhoef. Sinds 1996 helpt hij mensen hun persoonlijke vitaliteit te optimaliseren, zowel fysiek als mentaal. Hij werkt met professionals die onder hoge druk staan, maar zijn diensten staan open voor iedereen die actief aan persoonlijke doelen wil werken. Onlangs heeft hij de Nano CellCare therapie geïntroduceerd, een innovatieve behandeling die fysieke klachten effectief aanpakt en extra ondersteuning biedt aan zijn coachingklanten​​.

Derk de Kloet als spreker boeken

Het boeken van Derk de Kloet als spreker biedt een unieke kans om geïnspireerd te worden door zijn gecombineerde expertise in muziek, coaching en vitaliteit. Zijn presentaties zijn zowel vermakelijk als leerzaam, en bieden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk. Boek vandaag nog Derk voor uw evenement en verrijk uw programma met zijn unieke inzichten en inspirerende verhalen!